Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 28, 13:09)
O kokia įprastinė krempudra?  4u.gif
dar tas maskavimas gal nuo gero regėjimo labai priklauso bigsmile.gif jei pvz. žiūri per didinantį veidrodį tai matai kiekvieną taškelį, o jei iš toliau ir dar be akinių gal ir visai gerai atrodo rolleyes.gif
Antra diena sėdžiu, prisikėliau nuotraukų į kompą pvz. čia jau užmaskuota skaitosi ar gali būti ir geriau g.gif

Nu man čia atrodo visai neužmaskuota mastau.gif Geriau maskuoja, su šituo palyginus - tai tikrai geriau.

Man tai priešingai - iš arti atrodo, nu vysks nuormalia, iš toliau pažiūri - hm, vis tik pigmentas biskutuką prasimuša...
Atsakyti
dar tas maskavimas gal nuo gero regėjimo labai priklauso bigsmile.gif jei pvz. žiūri per didinantį veidrodį tai matai kiekvieną taškelį, o jei iš toliau ir dar be akinių gal ir visai gerai atrodo rolleyes.gif
Antra diena sėdžiu, prisikėliau nuotraukų į kompą pvz. čia jau užmaskuota skaitosi ar gali būti ir geriau g.gif
user posted image

user posted image

pas mane demiu daugiau ir jos dideles g.gif esu tamsesnio gymio , bet maskuoja žymiai geriau g.gif

p.s. pagal mane tai pas Jus "kanapuškes" kad man tokias (su pavydu verysad.gif ) aš iš vis nenaudočiau pudros, pas mane ant žandu ir virš antakiu rudos dydeles demes verysad.gif
neturiu nuotraukos be (ir geda det) o po pvz iš sodybos sekmadieni užtepta ryte nuotrauka ~ pietus
user posted image
gerai pažiurejus matosi ant žandu ir šalia antakiu šešliai - tai ir yra demės , bet užmaskuota čia superiškai

p.s. siulyčiau Jums bandyt nr13, man ryškiai pertamsus šis atspalvis Jums 4u.gif, bet išduoda tik vienas dalykas kad kažkas užtepta prie akies iš nosies puses nedatepliota biggrin.gif o šeip jokios defektu padengime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 28 gegužės 2013 - 12:45
QUOTE(julkanos @ 2013 05 28, 13:42)

p.s. pagal mane tai pas Jus "kanapuškes" kad man tokias (su pavydu verysad.gif ) aš iš vis nenaudočiau pudros, pas mane ant žandu ir virš antakiu rudos dydeles demes verysad.gif

ne mano čia nuotrauka, iš interneto įkėliau blush2.gif
Atsakyti
Paskaitau cia ka rasot apie ta maskavima ir dar labiau laukiu savo BB smile.gif Kazi ar iveiks mano demes, na ne demes jau ten, o plemai per beveik visa veida doh.gif Butinai nusifotografuosiu be su su BB.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 28, 14:23)
Paskaitau cia ka rasot apie ta maskavima ir dar labiau laukiu savo BB smile.gif Kazi ar iveiks mano demes, na ne demes jau ten, o plemai per beveik visa veida doh.gif Butinai nusifotografuosiu be su su BB.

vat dydžiausia problema užmaskuot plemus, smulki defektai visada žymiai lengviau pasiduoda užmaskavimui verysad.gif
Atsakyti
Durnas klausimas - kas tas MD forumas? blush2.gif
O beje ar jus pacios nesimainot (nepardavinejat) netikusiu kremiu, pavyzduku ir pan.? Ziurejau SM kosmetikos isparduotuves temoje, tai nieko neradau is azijietiskos kosmetikos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 27, 00:13)
Merginos, gal meginote  BB cream SKINFOOD mushroom multi care BB Cream SPF20 nr 2. Pasidalinkite atsiliepimais-kaip maskuoja, kaip oda jauciasi, ar neblizga?

Turėjau šio BB mėginuką, būtent Nr.2, pats kremas tamsesnio atspalvio į ružavumą, prie odos prisitaiko, šerpetojimų neparyškino, maskavimas 3 balai iš 4. Ant odos nesijaučia, o palietus - minkšta, šis BB neblizgėjo man. Mėginuko man užteko savaitei.

Šiandien išmėginau skin79 Snail Nutrition BB cream, su sraigėmis. Jis skystesnis, labai maloniai tepasi, gaiviai kvepia, kaukės nesudaro, spalvą šviesi, bet nepasakyčiau, kad į pilkumą, kaip apie visus Skin79 rašo. O vat rožinis Skin79 tiktai pilkšvo atspalvio buvo. Maskavimas 2/4, bet veidas toks gyvesnis, natūralesnis lieka. Ant odos nesijaučia, palietus irgi minkštutėlė. O nosius jau blizga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2013 05 28, 14:59)
Durnas klausimas - kas tas MD forumas?  blush2.gif
O beje ar jus pacios nesimainot (nepardavinejat) netikusiu kremiu, pavyzduku ir pan.? Ziurejau SM kosmetikos isparduotuves temoje, tai nieko neradau is azijietiskos kosmetikos  g.gif

www.manodrabužiai.lt 4u.gif
Atsakyti

Clarins everlasting.smile.gif

Regėjimu, aišku, nesiskundžiu. biggrin.gif Netenkina vaizdas ir iš tolo.
Bet kadangi kitoms maskavimas(-ai) tinka, tai čia turbūt tik aš viena tokia. ax.gif Ne, manau, kad vis dėlto odos atspalvyje visa esmė čia.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Susigundžiau ir aš BB kremais, nes jau su paprasta krempudra karštesnę dieną veidas "bėga" biggrin.gif
O sakykit, ebay visi BB kremai originalus, ar tik tie kur pardavėjas iš Korėjos?
O gal bandėte sakytis kremų iš aliexpress? Mačiau ten yra analogų "Made in China" ir originalų, pagamintų Korėjoje. Kažin ar gali būti toj parduotuvėje originalių? g.gif Beje, gal kuri bandėte analogą? Labai skiriasi nuo originalaus? g.gif Va kiek klausimų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2013 05 28, 16:28)
Sveikos  4u.gif

Susigundžiau ir aš BB kremais, nes jau su paprasta krempudra karštesnę dieną veidas "bėga" biggrin.gif
O sakykit, ebay visi BB kremai originalus, ar tik tie kur pardavėjas iš Korėjos?
O gal bandėte sakytis kremų iš aliexpress? Mačiau ten yra analogų "Made in China" ir originalų, pagamintų Korėjoje. Kažin ar gali būti toj parduotuvėje originalių?  g.gif Beje, gal kuri bandėte analogą? Labai skiriasi nuo originalaus?  g.gif Va kiek klausimų  lotuliukas.gif

biggrin.gif Daug klausimu tikrai biggrin.gif As neatsakysiu, nes nieko nenutuokiu net apie BB biggrin.gif Ka jau kalbet kur originalas, o kur ne biggrin.gif Uzsisakiau is aliexpress. Jau kremukas pakeliui. Kazkaip net nepagalvojau apie tikrus ir netikrus. Ar taip buna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 28 gegužės 2013 - 16:43
Mergos, jūs visai neskaitot temos. Buvo gi rašyta, kad taip, gali būti padirbti, ir tie padirbti pasižymi tuo, kad turi pilką atspalvį.
Atsakyti