Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(zomša @ 2013 05 27, 10:38)
Gavau savo Missha perfect cover bb.
Su 13 nr. atspalviu iki geišų toli gražu, normali šviesi spalva, kaip ir įprastos kreminės pudros. Kam reikia užmaskuoti pigmentines dėmes (pvz. man), tai jų taip pat tikrai neužmaskuos. Tai jau negerai, nes aš perfect cover ir tikėjausi. O va kvapas - bjaurus ir ilgai besilaikantis.biggrin.gif
Šiaip gražiai dengiasi ir atrodo, oda drėgna tokia. Laiko normaliai iki vakaro.smile.gif

Skaitau kelinta diena, galva visai susisukė doh.gif Ar 13 Nr bus dar šviesesnis už 21? Man 21 visai gerai atrodo, nors vasarai gal ir 23 gerai g.gif Jeigu pigmentinių nelabai užmaskuoja, tai ar gali užmaskuoti išsiplėtusius kapiliarus prie nosies?

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 28, 09:54)
Jeigu pigmentinių nelabai užmaskuoja, tai ar gali užmaskuoti išsiplėtusius kapiliarus prie nosies?

užmaskuoja pigmentinės demės kuo puikiausiai, naudoju pudras butent del šios bedos, reikt tik tepti normaliai, geriausia su teptuku ir palaukt kol ses kremas ~5-15min, maskuoja beveik 100%, o jei desit vos lašelį ant viso veido tai Jums jokia pudra nieko neužmaskuos doh.gif , ir naudoju bibikus butent del to kad koki sluoksni nedetum nera kaukes efekto
Atsakyti
Gavau Lioele rinkinuką, pridėti buvo 5 mėginukai. Du jau vakar išbandžiau. Buvo mėginukas va tokio BB. Tai jis man geriausiai tiko iš visų bandytų. Labai apsidžiaugiau, nes laukiu jo pilnos pakuotės. Jis žalsvos spalvos, keičiasi spalva tepant. Jis toks lengvesnis, bet maskuoja neblogai, matiškumą suteikia ir spalva ne į pilkumą, bet tokia šiltesnė. Šitą bandysiu naudot, nes palyginus su kitais bandytais, tai jis mano odai kolkas geriausiai atrodo.
user posted image
Kitas sunaudotas meginukas Lioele Triple the Solution BB Cream. Man per tirštas, bet dukrai gerai, toks panašus į kitus mano bandytus missha, skin 79 kurie man netiko.
user posted image
Dar išbandžiau water drob, tai irgi lengvas, nelabai maskuoja, bet aplygina odos spalvą, labai keistai tepasi, atsiranda vandens lašiukai. Jis labai drekina ir rekomenduojamas sausai odai, bet ir man visai nieko. Tik trumpai buvau, tai nežinau, ar nesiriebalins veidas po ilgesnio laiko. Spalva irgi neturi pilkumo, labiau šilta.
Ryškiai rožynėje tutelėje tai primeris blizgis. Labai gražiai atrodo rankas patepus,( kažkas rašėt, kad rankas BB tepat, tai aš irgi netinkančius taip sunaudosiu) Veidui tai nebent vakariniam makiažiui.
Du mėginukai drėkiklio, nuo tokio kiekio sunku bus ką suprasti, bet visumoje man paliko gerą įspūdį korėjiečių kosmetika. BB matyt ne man, bet kremai, prausikliai tai patiko. Tikrai pirksiu sraiginį kremą, naudoju jį jau kelias dienas, nes du mėginukus turėjau ir tikrai labai neblogas mano riebiai odai. Atsikeliu visai neriebaluotu veidu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 28 gegužės 2013 - 09:26
QUOTE(julkanos @ 2013 05 28, 10:16)
užmaskuoja pigmentinės demės kuo puikiausiai, naudoju pudras butent del šios bedos, reikt tik tepti normaliai, geriausia su teptuku ir palaukt kol ses kremas ~5-15min, maskuoja beveik 100%, o jei desit vos  lašelį ant viso veido tai Jums jokia pudra nieko neužmaskuos doh.gif , ir naudoju bibikus butent del to kad koki sluoksni nedetum nera kaukes efekto

g.gif Gal netinkamai tepu? Per mažai? Nes man taip - pamaskuoja, bet tikrai ne 100 proc. Reik įsigilint į tepimo procedūrą tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 28, 10:31)
g.gif Gal netinkamai tepu? Per mažai? Nes man taip - pamaskuoja, bet tikrai ne 100 proc. Reik įsigilint į tepimo procedūrą tada smile.gif

tepu su kabuki lygiu kirstu šepeteliu, naudoju šitą elf gaunasi iš pradžiu kaip kauke, nuvalau su ausu pagaliuku antakius, lupas, apgamus ir einu gert kavos, paskui jau piešiu akis , žandus ir lupas ir kuo puikiausiai thumbup.gif , po bibiku netepu jokio kremo, nes riebiaodė biggrin.gif arba galima ne taip storai bet užtat sluoksniot tose vietose kur reikia 4u.gif
p.s. su pirštais niekada nesigaudavo taip užtept tolygiai ir gerai kaip su teptuku
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 28, 10:47)
tepu su kabuki lygiu  kirstu šepeteliu, naudoju šitą elf gaunasi iš pradžiu kaip kauke, nuvalau su ausu pagaliuku antakius, lupas, apgamus ir einu gert kavos, paskui jau piešiu akis , žandus ir lupas ir kuo puikiausiai thumbup.gif , po bibiku netepu jokio kremo, nes riebiaodė biggrin.gif arba galima ne taip storai bet užtat sluoksniot tose vietose kur reikia 4u.gif
p.s. su pirštais niekada nesigaudavo taip užtept tolygiai ir gerai kaip su teptuku

O šepetėlį kiekvieną kartą išplaunate? Bet tada turėtų labai greitai kremas pasibaigti g.gif Kelis kartus pasitepei ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 28, 10:56)
O šepetėlį kiekvieną kartą išplaunate? Bet tada turėtų labai greitai kremas pasibaigti g.gif Kelis kartus pasitepei ir viskas.

toks įspūdis kad nenaudojot šepeteliu krempudrai blush2.gif geras šepetelis sintetinio plauko "atiduoda" visa krempudrą, plaunu kas savaite, nieks juo daugiau nesinaudoja, kremas missha 20ml tubele dar nepasibaige nuo vasario pradžios, naudoju minimum 3-4k. per savaite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 28 gegužės 2013 - 10:38
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 28, 09:54)
Skaitau kelinta diena, galva visai susisukė  doh.gif Ar 13 Nr bus dar šviesesnis už 21? Man 21 visai gerai atrodo, nors vasarai gal ir 23 gerai g.gif Jeigu pigmentinių nelabai užmaskuoja, tai ar gali užmaskuoti išsiplėtusius kapiliarus prie nosies?

13 nr. šviesesnis už 21. Jei esate statistinė lietuviška šviesiaodė — 13 tikrai bus per šviesus, nežiūrėkite į jį.smile.gif Bet nuotraukos, kur produktas neišsklaidytas, sakyčiau, realybės vis tiek neatitinka.

Kapiliarų neturiu, bet dėmių, kurių aš net neturiu daug, man neužmaskuoja. Nors va, julkanos sako, kad maskuoja. smile.gif Tai turbūt kam kaip, nors produktas - tas pats? Pagalvojau, kad tai gali priklausyti ir nuo pačio odos atspalvio. Jei oda tamsesnė - įprastai tiesiog mažesnis kontrastas tarp jos ir dėmių.
Tepiau daug, tepiau mažai, visada tepu su flat-top šepetėliu, bandžiau net ir su rankomis - tas pats - nemaskuoja taip, kaip mano įprastinė kreminė pudra, nors su ja taip pat neatrodau kaip su kauke.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 28, 11:37)
toks įspūdis kad nenaudojot šepeteliu krempudrai blush2.gif  geras šepetelis sintetinio plauko "atiduoda" visa krempudrą,  plaunu kas savaite, nieks juo daugiau nesinaudoja, kremas missha 20ml tubele dar nepasibaige nuo vasario pradžios, naudoju minimum 3-4k. per savaite

Šepetėlį naudoju tik pudrai cool.gif o krempudrai kempinėlę arba pirštais blush2.gif na normaliai 20 ml jei 4 mėn. užtenka.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 05 28, 12:26)
13 nr. šviesesnis už 21. Jei esate statistinė lietuviška šviesiaodė — 13 tikrai bus per šviesus, nežiūrėkite į jį.smile.gif Bet nuotraukos, kur produktas neišsklaidytas, sakyčiau, realybės vis tiek neatitinka.

Kapiliarų neturiu, bet dėmių, kurių aš net neturiu daug, man neužmaskuoja. Nors va, julkanos sako, kad maskuoja. smile.gif Tai turbūt kam kaip, nors produktas - tas pats? Pagalvojau, kad tai gali priklausyti ir nuo pačio odos atspalvio. Jei oda tamsesnė - įprastai tiesiog mažesnis kontrastas tarp jos ir dėmių.
Tepiau daug, tepiau mažai, visada tepu su flat-top šepetėliu, bandžiau net ir su rankomis - tas pats - nemaskuoja taip, kaip mano įprastinė kreminė pudra, nors su ja taip pat neatrodau kaip su kauke.smile.gif

O kokia įprastinė krempudra? 4u.gif
dar tas maskavimas gal nuo gero regėjimo labai priklauso bigsmile.gif jei pvz. žiūri per didinantį veidrodį tai matai kiekvieną taškelį, o jei iš toliau ir dar be akinių gal ir visai gerai atrodo rolleyes.gif
Antra diena sėdžiu, prisikėliau nuotraukų į kompą pvz. čia jau užmaskuota skaitosi ar gali būti ir geriau g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 28, 10:47)
tepu su kabuki lygiu  kirstu šepeteliu, naudoju šitą elf gaunasi iš pradžiu kaip kauke, nuvalau su ausu pagaliuku antakius, lupas, apgamus ir einu gert kavos, paskui jau piešiu akis , žandus ir lupas ir kuo puikiausiai thumbup.gif , po bibiku netepu jokio kremo, nes riebiaodė biggrin.gif arba galima ne taip storai bet užtat sluoksniot tose vietose kur reikia 4u.gif

Tu matai unsure.gif Gėda pasakyt, bet tepimo krempudros teptuku niekaip neįsavinu. Mėginau, bet pats šepetukas buvo prastas (mėginti su geru buvo gaila biggrin.gif). Negana to, kad prastas, o dar ir ryškiai ružavas, tai mano makijažas gavosi su ryškiai ružavais plaukais lotuliukas.gif Nusispjoviau ir sakiau sau - kol neturėsiu gerų teptukų, tol nafig. O geriems teptukams pinigų gaila lotuliukas.gif Juolab eksperimentuot biggrin.gif nes ir taip jau katinai man juos vagia, tai patiriu nuostolį lotuliukas.gif Va šešėliams, meteoritams, bronzeriui turiu pusbiesinius, bodyshopo, bet man gaila juos sudergti su pudra lotuliukas.gif

Su kempinėle taip, esu tepus, bet man padengimas gaunasi lengvesnis, negu su pirštais, taipgi gerai kokiuose paakiuose ar visokiuose kampuose ir užkaboriuose...

Reik eit susirast rūžavąjį, atsiprašyt ir mėginti dar. Po teisybei, kol tuos plaukus išsirankiojau, tai net negalvojau apie tai, ar užmaskavo, ar ne, nieko nemačiau, tik plaukus. Gal tai reiškia, kad buvo užmaskuota gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 28, 13:15)
Tu matai unsure.gif Gėda pasakyt, bet tepimo krempudros teptuku niekaip neįsavinu. Mėginau, bet pats šepetukas buvo prastas (mėginti su geru buvo gaila biggrin.gif). Negana to, kad prastas, o dar ir ryškiai ružavas, tai mano makijažas gavosi su ryškiai ružavais plaukais lotuliukas.gif Nusispjoviau ir sakiau sau - kol neturėsiu gerų teptukų, tol nafig. O geriems teptukams pinigų gaila lotuliukas.gif Juolab eksperimentuot biggrin.gif nes ir taip jau katinai man juos vagia, tai patiriu nuostolį lotuliukas.gif  Va šešėliams, meteoritams, bronzeriui turiu pusbiesinius, bodyshopo, bet man gaila juos sudergti su pudra  lotuliukas.gif

Su kempinėle taip, esu tepus, bet man padengimas gaunasi lengvesnis, negu su pirštais, taipgi gerai kokiuose paakiuose ar visokiuose kampuose ir užkaboriuose...

Reik eit susirast rūžavąjį, atsiprašyt ir mėginti dar. Po teisybei, kol tuos plaukus išsirankiojau, tai net negalvojau apie tai, ar užmaskavo, ar ne, nieko nemačiau, tik plaukus. Gal tai reiškia, kad buvo užmaskuota gerai? biggrin.gif

lotuliukas.gif paskutinis sakinis, nu man tai tas elf šepetelis yra nepakeičiamas, ofigenas lotuliukas.gif thumbup.gif jau naudoju virš metu, išplaunu su paprastu šampunu ir kaip naujas, panaudoju ji ir kompaktinei pudrai ir mineraliniai nu vien žo paskutiniu metu atradymas thumbup.gif jis labai labai tankus ir prie to nera kieto plauko, t.y. neduria odos
drasiai galima pirkt naudota išparduotuvei už kokius 8-10lt (nepatiks išmest negaila už tokiuspinigus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 28 gegužės 2013 - 12:32