Kas liečia mėginukus tai pastebėjau, kad rubyruby niekad mėginukų neįdeda net jei perki kokius 3 pilnos pakuotė daiktus. Šiaip kiek susidūriau tai jei perki mėginukus, tai nemokamų mėginukų negaunu , o jei kažką perki pilnos pakuotės pvz. BB kremą, toniką, kremą, tušą, tai tada įdeda bent vieną mėginuką Tik kažkaip retai įdeda BB kremo mėginukų, kažkaip aš vis užtaikau, kad gaunu kokį veido kremo mėginukų, dažniausiai balinančio ir veido valiklio mėginukų. Vakar apžiūrėjau savo meginukų kolekciją ir galvoju, kad tų kurių turiu po kelis teks nešti į kosmetikos išparduotuvę nes užsisakau pabandau patinka, bet grįžtu prie to, ką paprastai naudoju
Va prisiminiau, kad norėjau paklausti dėl tų balinančių kremų, kažin jie padeda nuo po spuogo likusių raudonų dėmelių?
QUOTE(Shalimar @ 2013 05 26, 13:25)
As irgi is jo pora paimsiu
O kazin HolikaHolika sausai odai geriausia violetinis?
Dar sakau mamai HH paimciau, jos riebi, nisri oda, su porom, blizga... Clearing?
O kazin HolikaHolika sausai odai geriausia violetinis?
Dar sakau mamai HH paimciau, jos riebi, nisri oda, su porom, blizga... Clearing?
Va va as irgi ieskau kas geriau tiktu riebiai odai (mano oda kaip jusu mamos). Pasiemiau pabandymui Clearing, dar pas rusus kazkokiam forume skaiciau, kad riebiai odai tiko Innisfree kazkoks kremas (radau Innisfree No Sebum BB cream, gal tas?).
Merginos, gal meginote BB cream SKINFOOD mushroom multi care BB Cream SPF20 nr 2. Pasidalinkite atsiliepimais-kaip maskuoja, kaip oda jauciasi, ar neblizga?
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 27, 01:13)
Merginos, gal meginote BB cream SKINFOOD mushroom multi care BB Cream SPF20 nr 2. Pasidalinkite atsiliepimais-kaip maskuoja, kaip oda jauciasi, ar neblizga?
tik nesugalvokit pirkt išparduotuvei ten kaina vos ne dvigubai uždėta ir kaba jau virš pusmečio
jei norit greit gauti tai MD forume mačiau parduoda meginukus , įveskit pajieškoje Skinfood ir išmes
Gavau savo Missha perfect cover bb.
Su 13 nr. atspalviu iki geišų toli gražu, normali šviesi spalva, kaip ir įprastos kreminės pudros. Kam reikia užmaskuoti pigmentines dėmes (pvz. man), tai jų taip pat tikrai neužmaskuos. Tai jau negerai, nes aš perfect cover ir tikėjausi. O va kvapas - bjaurus ir ilgai besilaikantis.
Šiaip gražiai dengiasi ir atrodo, oda drėgna tokia. Laiko normaliai iki vakaro.
Su 13 nr. atspalviu iki geišų toli gražu, normali šviesi spalva, kaip ir įprastos kreminės pudros. Kam reikia užmaskuoti pigmentines dėmes (pvz. man), tai jų taip pat tikrai neužmaskuos. Tai jau negerai, nes aš perfect cover ir tikėjausi. O va kvapas - bjaurus ir ilgai besilaikantis.
Šiaip gražiai dengiasi ir atrodo, oda drėgna tokia. Laiko normaliai iki vakaro.
QUOTE(nester @ 2013 05 27, 20:23)
O Hui
Šis pavadinimas mane stpriai žavi
Jau kažkada iš Lancome Primordiale žviegiau, o šitas dar geresnis
Kažin, geras?
Papildyta:
Moisturizer, man regis, drėkinantis kremas.
QUOTE(nester @ 2013 05 27, 20:23)
gavau savo siuntinuką, ir meginukų dovanų, gal kas galit paskyti kas yra ties šiais numeriukais:
1.O Hui hydra formula ultra moist essence ( lyg drėkiklis? )
2. The history of Whoospa moisturizer ?????
History of whoo kuno kremas
http://www.testerkor...nt.asp?guid=825
.O Hui hydra formula ultra moist essence-drekinanti esencija ,tinkanti bet kokiam odos tipui ir amziaus grupei,turetu buti gelio pavidalu
QUOTE(julkanos @ 2013 05 27, 08:31)
tik nesugalvokit pirkt išparduotuvei ten kaina vos ne dvigubai uždėta ir kaba jau virš pusmečio
jei norit greit gauti tai MD forume mačiau parduoda meginukus , įveskit pajieškoje Skinfood ir išmes
Tai ir ziuriu, kad raso, jog originali kaina 65 uzd, o as pasigooglinau, kad kaina 17-20 dolciu. Nieko nesuprantu. Gerai, kad pasakete.
Blemmba, visai susipainiojau tuose BB
Bet rusu saituose geri atsiliepimai apie ta BB cream SKINFOOD mushroom multi care BB Cream SPF20,- nr 2.
Merginos, jei gerai pamenu jusu atsiliepimus, tai neblogai atsiliepiate apie MISSHA M Perfect Cover BB Cream No.23 Natural Beige . Dabar nerandu tu atsiliepimu jusu, todel net nepamenu kokiai odai jis ir kaip maskuoja.
Ot turiu naja galvos skausma
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 27, 23:35)
Merginos, jei gerai pamenu jusu atsiliepimus, tai neblogai atsiliepiate apie MISSHA M Perfect Cover BB Cream No.23 Natural Beige . Dabar nerandu tu atsiliepimu jusu, todel net nepamenu kokiai odai jis ir kaip maskuoja.
Man atrodo, odai jis bet kokiai, kad jį visi masiškai perka ir paskui džiaugiasi. Ir maskuoja jis visai normaliai. Aišku, neužmaskuoja taip jau visiškai kokio normalaus pigmentinio plėmo ar apgamo- man atrodo, niekas jų neužmaskuoja - čia jau reikia kokį maskuoklį panaudot - bet visokius smulkesnius reikalus, kurie dažniausiai bendrą vaizdą ir gadina, tai kuo puikiausiai
Aš čia apie tą raudonoj pakuotėj.
Tas kažkiek brangesnis rudoj pakuotėj, man atrodo, kiek riebesnei odai.
Galvos nededu, bet sakau, man su sausa labai visokius šerpetojimus išryškino.
Mergos, o jūs kas nors Misha CC mėginot? Kažin, kaip ten maskavimas?