Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Nidulia @ 2013 05 24, 22:19)
Tai as jau lekiu pas jumi, I kuria puse lekti?  ax.gif

Tai naktį gal nelėksit? biggrin.gif
Brūkštelkit až, susiderinsim, o aš einu po SKIN79 pasidairyt, gi nieko neturiu šito brendo.
Tik ar man atrodo, ar niekur prie Skin79 nenurodyta spalva? Jie visi šviesūs, ar kaip?
Atsakyti
Vieną turiu, tai šviesus. Man geras, bet šviesokas.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 25, 11:05)
Vieną turiu, tai šviesus. Man geras, bet šviesokas.

Taip ir įtariau, kad viena spalva, ir kad ji - šviesi doh.gif

Šiandien Holika Holika Luminous Silk užsitepiau, tai reikia pastebėt, kad ne per karščius - visai geras variantas, bet maskavimas tikrai tik vidutinis.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 25, 15:54)
Taip ir įtariau, kad viena spalva, ir kad ji - šviesi doh.gif

šiandies sumaišiau savo bibiką su savo megstamiausią ir gan tamsią krempudrą, kuo puikiausiai atlaike ik i dabar biggrin.gif tai kad vasarai jau turiu sprendimą biggrin.gif

užsisakiau naują BB crem MIZON colagen
šitą
pažiuresiu kaip bus, nes kaina labai patraukli biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,

senoj temoj atsimenu gyret tusa, gal priminsit koki?

o dabar keli atsiliepimai:

gavau Holika Holika BB'ka Watery tai atsiliepimai tokie jis labiau gelsvo atspalvio, bet Dianond kur turiu maskuoja geriau (turi lengvai pilksva atspalvi)

o dar naudoju skin food krema su vit C-kol kas labai patinka, lengvas, gerai susigeria, oda sudrekinta minsta ir pamaitinta thumbup.gif

Julkanos Jusu prasymu kasdien naudoju KOSE sunscreen'a SEKKISEI-siaip viskas labai gerai, bet balinincio efekto nepastebejau.

P.S. dar uzsisakiau Holika Holika Shimmering BB'ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 25 gegužės 2013 - 20:55
QUOTE(Magas @ 2013 05 25, 21:49)
Merginos,

senoj temoj atsimenu gyret tusa, gal priminsit koki?

MISSHA 4D arba 3D

Papildyta:
QUOTE(Magas @ 2013 05 25, 21:49)

Julkanos Jusu prasymu kasdien naudoju KOSE sunscreen'a SEKKISEI-siaip viskas labai gerai, bet balinincio efekto nepastebejau.

надо брать biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gavau dar du nedidelius siuntinukus is iamlove-shopp. Sis pardavejas negailedamas prikrove meginuku! thumbup.gif Dabar viska testuoju. Kol kas net sunku atsirinkti, kad labiau patinka ir tinka geriau (kol kas bemaz visi produktai paliko labai gera ispudi). Esu labia maloniai nustebinta. Pirmieji ispudziai tiek apie bibikus, tiek apie odai skirtas priemones, - na geriau nei visokie bandyti diorai, decleorai, clarinsai bigsmile.gif Zodziu, kai jau kiek man paaiskes, tada prisesiu parasyti atsiliepimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 26 gegužės 2013 - 08:33
Gavau *Skin food*Black Raspberry paakių kremo 10 mėginėlių. Bandysiu bigsmile.gif
Pirkau iš f2plus1 parduotuvės, tai gavau net keturis papildomus sample, kas labai nudžiugino, nes 2 iš jų BB kremai, o jų man visada norisi išbandyti kuo daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 05 26, 09:32)
Gavau dar  du nedidelius siuntinukus is iamlove-shopp. Sis pardavejas negailedamas prikrove  meginuku!   thumbup.gif  Dabar viska testuoju. Kol kas net sunku atsirinkti, kad labiau patinka ir tinka geriau (kol kas bemaz visi produktai paliko labai gera ispudi). Esu labia maloniai nustebinta. Pirmieji ispudziai tiek apie bibikus, tiek apie odai skirtas priemones, - na geriau nei visokie bandyti diorai, decleorai, clarinsai  bigsmile.gif   Zodziu, kai jau kiek man paaiskes, tada prisesiu parasyti atsiliepimus.

As irgi is jo pora paimsiu ax.gif
O kazin HolikaHolika sausai odai geriausia violetinis? g.gif

Dar sakau mamai HH paimciau, jos riebi, nisri oda, su porom, blizga... Clearing? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 gegužės 2013 - 13:00
o rubyruby kazin meginuku ideda? Galvoju is ten pora kremuku pabandymui pasiimti smile.gif
Pries pora dienu gavau Olay CC krema, tai pati sviesiausia spalva man per tamsi doh.gif Nusprendziau pameginti azijieciu kosmetika smile.gif
Atsakyti
Iš rubyruby siunčiausi dukart, mėginukų nebuvo nei viename siuntinuke. O iamlove - kaskart po tris įdeda biggrin.gif
Atsakyti
man iš cosmeticmarket2012 perkant 3 mėginukus įdėjo. tik ten jau užsakant buvo prierašas, kad bus gift maždaug.
Atsakyti