Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 24, 12:37)
5 mėginėliai nemokamas siuntimas http://www.buyincoin...duct-11637.html
ar apsimoka siųstis g.gif

Tikrai neapsimoka už tokią kainą, geriau iš Cosmetic love 12 įvairių BB mėginėlių už 6,98 siuntimas irgi nemokamas, jei su tracking-u, tai dar + 2,50 4u.gif
http://cosmetic-love...am-samples.html

Pirkau šį komplektą ir dar Dr.Jart Silver Label Rejuvenation BB Cream SPF 35/PA++.
Man irgi arčiau 40 nei 30, oda - mišri.
Dabar virš savaitės Dr.Jarta ir naudoju, iš šio, ir dar ankščiau bandytų Skin79 rožinio ir Lioele Beyond Solution, kurios sakiausi dukrai, ir Skin Food Mushroom mėginuko, Dr. Jart tinka ir patinka labiausiai, tik dar prieš tepu Purebess sraigių gėlį.

Visai man netiko Lioele Beyond Solution, visi sausumai matėsi, o dukrai su riebią odą tinka, nors Skin79 patiko labiau. Dabar dar laukiam jai užsakyto Missha Perfect Cover 21.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2013 05 24, 14:20)
Tikrai neapsimoka už tokią kainą, geriau iš Cosmetic love 12 įvairių BB  mėginėlių už 6,98  siuntimas irgi nemokamas, jei su tracking-u, tai dar + 2,50 4u.gif

Pirkau šį komplektą ir dar Dr.Jart Silver Label Rejuvenation BB Cream SPF 35/PA++.
Man irgi arčiau 40 nei 30, oda - mišri.
Dabar virš savaitės Dr.Jarta ir naudoju, iš šio, ir dar ankščiau bandytų Skin79 rožinio ir Lioele Beyond Solution, kurios sakiausi dukrai, ir Skin Food Mushroom mėginuko, Dr. Jart tinka ir patinka labiausiai, tik dar prieš tepu Purebess sraigių gėlį.

Visai man netiko Lioele Beyond Solution, visi sausumai matėsi, o dukrai su riebią odą tinka, nors Skin79 patiko labiau. Dabar dar laukiam jai užsakyto Missha Perfect Cover 21.
4u.gif

O jus jau is tos patduotuves uzsakynejote? Registruotai ar paprastai?
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2013 05 24, 14:20)
Tikrai neapsimoka už tokią kainą, geriau iš Cosmetic love 12 įvairių BB  mėginėlių už 6,98  siuntimas irgi nemokamas, jei su tracking-u, tai dar + 2,50 4u.gif

O sitas rinkinukas daugiau kokiam odos tonui? Sviesiam ar tamsiasniam?
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 24, 14:35)
O jus jau is tos patduotuves uzsakynejote? Registruotai ar paprastai?

Taip, is tos, jau du kartus siunčiausi, abu registruoti siuntinukai, man kažkaip ramiau taip. Pirmas dar rudenį, labai greitai atėjo 10 d. isšiuntė, 22 jau gavau smile.gif O antrą tai britai ilgai savo Heatrow laikė balandžio 15 išsiuntė, o gavau gegužės 17, o sistemą iki šiol rodo, kad siuntinys yra GB.
Cosmetic Love mėginukus įdeda, bet ten pas juos ir mėginukų sistema yra smile.gif
http://cosmetic-love...ping-gifts.html

Papildyta:
QUOTE(dimile @ 2013 05 24, 15:20)
O sitas rinkinukas daugiau kokiam odos tonui? Sviesiam ar tamsiasniam?

Visas sąrašas yra tame puslapyje, kokių mėginukų su Nr. įdėtą, tiesa, dar jų nebandžiau blush2.gif Dabar savaitę tepuosi Dr.Jart BB kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 24 gegužės 2013 - 15:38
QUOTE(Ariella @ 2013 05 24, 16:36)
Taip, is tos, jau du kartus siunčiausi, abu registruoti siuntinukai, man kažkaip ramiau taip. Pirmas dar rudenį, labai greitai atėjo 10 d. isšiuntė, 22 jau gavau smile.gif O antrą tai britai ilgai savo Heatrow laikė balandžio 15 išsiuntė, o gavau gegužės 17, o sistemą iki šiol rodo, kad siuntinys yra GB.
Cosmetic Love mėginukus įdeda, bet ten pas juos ir mėginukų sistema yra smile.gif
http://cosmetic-love...ping-gifts.html
Papildyta:
Visas sąrašas yra tame puslapyje, kokių mėginukų su Nr. įdėtą, tiesa, dar jų nebandžiau blush2.gif Dabar savaitę tepuosi Dr.Jart BB kremu.

Acid jums labai uz info. Uzsakiau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 24, 15:50)
Acid jums labai uz info. Uzsakiau... cool.gif

Prašom smile.gif dar dėl sumos, abu kartus rašė 10 dolcų ir gift, nors antrą kartą buvo apie 30 su siuntimu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 24, 12:09)

Šįryt užsitepiau dukros Holika Holika Clearing BB.
Beje, šis BB savo konsistencija labiausiai priminė krempudrą - toks nei skystas, nei tirštas. Kvepia panašiai kaip Dzintars kremai. Maskavimas - vidutinis, panašiai kaip Luminous Silk BB.

man tai jis toks kibus, pradėjus tepti tiesiog įkimba į odą, sunku praskaidyti, na reikia gerai patrint. ir keistas įspūdis buvo, kad išspaudus atrodo tamsokas, o pradėjus tepti nubąla. dar vis jaukinuosi šitą BB, kai oras vėsesnis tas blizgesys mažiau lenda ir atrodo visai gerai. man apskritai BB šiaip atradimas, tikrai superinis dalykas. tik va kažkaip galvojau, kad visoms amžiaus grupėms tinkamas. aš prie jaunesnių skaitausi, 25+
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 08:03)
Ateinu su atsiliepimais apie jau isbandytas priemones:

Tony Moly Baby Doll BB powder. (mano 2 numeriukas). Purda neduoda spalvos ant veido, nieko nemaskuoja, tiesiog suteikia matiskumo. Veidas pasidaro labai svelnus, tikrai baby.. lotuliukas.gif  turi labai malonu geliu kvapa, kuri jauciau pirmas 3 dienas, dabar gal pripratau.

Mirtis, kaip man jo reikia angel_sadangel.gif Gal kas ruosiasi pirkti, gal galite mane priglausti, atsidekosiu uz geruma graikaiskais riesutais rudeni 4u.gif

QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 13:45)
Rekomenduoju Missha Cho Bo Yang - mano oda panaši, brandi, neriebi, labiau normali su pablizgančia kakta ir smilkiniais.
Šis atrodo toks tirštas ir riebokas, bet gerai pasidengia, ir va dabar čiupinu veidą - nesijaučia jokio riebalo, net kakta sausa kol kas, o ofise 27 laipsniai.

Mirtinai prigundete toks geris su spf..... Parduokit kuri lasa, nors vienam kartui marmuze pasitepri, pagailekite, juk numirsiu , negi negaila? smile.gif

QUOTE(kavenska @ 2013 05 23, 09:37)
Dar mano "isradimas" lotuliukas.gif - siek tiek BB kremo tepu ant ranku, tai iskart -10 metu, oda lygutele, demeles pasleptos, bet cia tik tokiom senom tarkom kaip as aktualu  tongue.gif .

Jo, rankos labia isduoda amziu. Ale kiek jumi metu, kad taip save negraziai? 102? 110? Ne? Kad tik man nereiketu sleptis po lapais:)
Senos tarkos nesitepa BB reiskia jus jauna ir grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 24, 21:20)
Mirtinai prigundete toks geris su spf..... Parduokit kuri lasa, nors vienam kartui marmuze pasitepri, pagailekite, juk numirsiu , negi negaila?  smile.gif

Nidulia, galiu padovanot mėginuką - tik spalvos nežinau lotuliukas.gif , tai namie pasibandysit per kokią išeiginę, aš taip dariau - ir gerai dariau, nes buvo per šviesi spalva, na bet tai nesutrukdė įvertinti kokybės to Cho Bo Yang wub.gif
Vėlgi, bais daug nesitikėkite - kas man idijalas, jums gali netikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 24, 21:24)
Nidulia, galiu padovanot mėginuką - tik spalvos nežinau lotuliukas.gif , tai namie pasibandysit per kokią išeiginę, aš taip dariau - ir gerai dariau, nes buvo per šviesi spalva, na bet tai nesutrukdė įvertinti kokybės to Cho Bo Yang wub.gif
Vėlgi, bais daug nesitikėkite - kas man idijalas, jums gali netikti 4u.gif

Jus megineli turite sito Cho Bo Yang , kuris jumi idealus? Pofik tas numeriukas, noriu, myliu, negaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 24, 21:53)
Jus megineli turite sito Cho Bo Yang , kuris jumi idealus? Pofik tas numeriukas, noriu,  myliu, negaliu  4u.gif

Nu tep, pirma gavau mėginėlį, tada va taip va įsimylėjau, nežiūrint per šviesios spalvos, ir užsisakiau normalią pakuotę - na, mažoka ji, 20 ml, bet dar paeksperimentuosiu, ir jamsiu tą didelę, jei nerasiu ko kito, labiau sau tinkančio.
O paskui ir vėl gavau mėginuką, bet kadangi turiu pilną pakuotę, tai guli jis, negaila atiduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 24, 21:57)
Nu tep, pirma gavau mėginėlį, tada va taip va įsimylėjau, nežiūrint per šviesios spalvos, ir užsisakiau normalią pakuotę - na, mažoka ji, 20 ml, bet dar paeksperimentuosiu, ir jamsiu tą didelę, jei nerasiu ko kito, labiau sau tinkančio.
O paskui ir vėl gavau mėginuką, bet kadangi turiu pilną pakuotę, tai guli jis, negaila atiduot biggrin.gif

Tai as jau lekiu pas jumi, I kuria puse lekti? ax.gif
Atsakyti