QUOTE(Noa @ 2013 05 24, 12:30)
Tau nusifotografuot?
aha
Gal sausai odai geriau, nes ji tokia dailesnė negu riebi. Riebi mažiau raukšlėjasi, bet tokia stora, grubi... Man irgi 40+, tai prisiskaičius apie BB bandžiau patapt 35+, bet nelabai man gavosi. Net dukra sako, kad man BB netinka, nes tada veidas kaip lavono.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 05 24, 12:09)
Man 40+, ir su BB atrodau puikiai
, bet aš ir šiaip savo oda patenkinta, nenaudočiau ir BB, jei ne pigmentinės dėmės. BB jas paslepia, todėl puikiai ir atrodau - užtepto kremo nesimato, kai pasakojau draugėms, kad tokį naudoju, nelengva buvo įtikint, kad va, dabar užteptas ant veido - sako, kad nesimato.
Va man toks ir turi būti makiažas, graži, lygi oda, bet nesimato, kad pritepta. Man irgi tik palygint veido spalvą reikėtų, bet jeigu vos vos užtepi, nesulygina, jeigu daugiau, jau matosi.
Papildyta:
QUOTE(dimile @ 2013 05 24, 10:54)
Kokia?
alpha hydroxy
Papildyta:
Dar tokio laukiu su viltim, kad patiks, nes jis žalsvas, tik paskui pasidaro rusvas. Gal toks geriau susigers ir nesimatys
Papildyta:
čia mano veidas, kuriam BB netinka. Man jis nesusigeria, tik nesuprantu kodėl. Savaitgali pabandysiu nufotografuot su BB, gal matysis kaip nusėda į rauksleles ir poras.