Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 10:36)
Čia, toj baby, matau hialurono rūgštį. Kaip ją į tą pudrą sudeda? biggrin.gif

kažkaip sudeda g.gif nes mano šuniui problemos senatvinės del sąnarių, duodu tokius papildus tabletėmis, tai irgi sudėty hialuronas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2013 05 23, 11:54)
kažkaip sudeda g.gif nes mano šuniui problemos senatvinės del sąnarių, duodu tokius papildus tabletėmis, tai irgi sudėty hialuronas yra biggrin.gif

Klausyk, tai gal ir mums tokių tabletukių pagert, ką? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir tą pudrą nusipirkt, ir aš į ją taikstausi... Su sąnariais problemų neturėsim, būsim forever young, hehehehe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2013 05 23, 10:56)
Mano turimu penkiu cool.gif BB kremu reitingas biggrin.gif  :

Gal galit palyginti Nr1 su Nr2 4u.gif Ir, jei ne paslaptis, kokia jusu oda (sena tarka - dar nieko nesako mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 23, 13:04)
Gal galit palyginti Nr1 su Nr2 4u.gif Ir, jei ne paslaptis, kokia jusu oda (sena tarka - dar nieko nesako mirksiukas.gif )

liosai 4u.gif Nr.1 tamsesnis, Nr.2 sviesesnis, tepasi pirmas kiek sunkiau, bet uztat, bent ant mano odos, pranyksta ir visiskai nesimato kad tepta, o maskuoja gerai. Su Nr.2 atrodai kaip su kremine pudra, t.y. matosi, kad yra kosmetika ant veido.
Oda normali, kakta kiek rieboka, spuogu buna labai mazai ir retai, bet zandai kuperoziniai ir be maskuojamu priemoniu butu nekas schmoll.gif o dar su amzium ir pigmentiniu vis daugeja doh.gif

Pasikartoju ir noriu pagirti kazkieno senoj temoj uzrodyta ir isgirtaMissha super aqua prausimosi putos. Cia tai super daiktas, zirniuko pakanka tarp sudrekintu delnu patrinti, susidaro tokios svelnios putos, prausti veida vienas malonumas, oda svelni svelni lieka wub.gif Tikrai dar pirksiu ir pirksiu si produkta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 23 gegužės 2013 - 21:19
Na ką, po dviejų bandymų likau truputį nusivylusi Holikos Clearing BB. Kažkaip tikėjausi, kad neprasimuš pro jį blizgesys greit, bet atlaiko kokias 4 val max man g.gif oda mano mišri, šaltuoju metų laiku dažniausiai būna dehidratuota, T zona mažiau riebaluojasi, o dabartiniu metu aišku tas riebalas labiau lenda. reikia vadinas fiksuot dar kompaktine ant viršaus, nes spėju niekas stebuklų nedaro.

o dabar noriu tų Aqua putų ir dar kokio BB, tik nzn kokio. kovoja manyje dvi jėgos - moteriškas smalsumas ir taupumas-praktiškumas biggrin.gif viena sako pirk pirk, o kita - o kam tau to reikia blush2.gif
Atsakyti
Vakar gavau Holikos Clearing BB
user posted image
spalva man per šviesi, ir pasitepus vaizdas ne koks. Dabar supratau, kad man BB kremai tiesiog per tiršti, atrodau su jais kaip su kauke. O jeigu vos vos dedu, tada nieko nemaskuoja. Jeigu daugiau, tai akivaizdžiai matosi. Norėčiau pamatyt realiai, kaip atrodo 40-metės su BB. Jaunam veideliui, tai viskas gerai. Dukra pasitepa, gražu žiūrėt. Mano oda riebi, raukšlių nėra daug, spuogų nėra. Poros tik nemažos ir į jas susėda tas kremas. Su mineraline nekrinta ir poros į akis, o su BB labai matosi. Dar laukiu missha signature wrinkle.
user posted image
Dar vakar gavau mėginuką Missha Signature Complexion Coordinating CC BB, juodą.
user posted image
Na šitas man pasirodė pats lengviausias iš visų bandytų, spalva man per šviesi, bet ne tokia pilka kaip kitų. Bet kaip ir visi bandyti man grožio nepridėjo doh.gif
O dabar kas tiko ir patiko. Gavau mėginuką tokio kremo.
user posted image
Labai patiko, oda minkšta , švelni ir nesusiriebalavusi ryte. Su kremais turiu būti labai atsargi, nes jeigu tik netinka, ryte atsikeliu riebaluotu veidu. Visą žiemą naudojau rūgštinę kosmetiką, kuri labai tiko. Dabar rūgštis atidėjau iki rudens ir laukiu drėkinančio missha kremo. Jeigu jis netiks, tai imsiu šitą sraiginį.
Dar tokį primerį pabandymui paėmiau, tai visai nieko, toks kelioninio tipo. Aš primerį dedu prieš pudrą, tai ir pudra geriau laiko ir poros ne tokios matomos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2013 05 24, 10:42)
Visą žiemą naudojau rūgštinę kosmetiką, kuri labai tiko.

Kokia? bigsmile.gif
Atsakyti
. Norėčiau pamatyt realiai, kaip atrodo 40-metės su BB.

Laba,

na man tik biggrin.gif 36, naudoju Avon BB kremą (visą laik galvojau, kad tai krempudra biggrin.gif ) tai man jis labai gražiai dengiasi.

Rūgštinė kosmetika superinis daiktas, naudojau rūgštinį O.D.A prausiklį.
Atsakyti
Norėčiau pamatyt realiai, kaip atrodo 40-metės su BB. Jaunam veideliui, tai viskas gerai.

Man 40+, ir su BB atrodau puikiai biggrin.gif , bet aš ir šiaip savo oda patenkinta, nenaudočiau ir BB, jei ne pigmentinės dėmės. BB jas paslepia, todėl puikiai ir atrodau - užtepto kremo nesimato, kai pasakojau draugėms, kad tokį naudoju, nelengva buvo įtikint, kad va, dabar užteptas ant veido - sako, kad nesimato.

Šįryt užsitepiau dukros Holika Holika Clearing BB. Pirmas įspūdis - per šviesus, ir tinka tik mano perbalusiai mokslų iškankintai abiturientei. Žvilgsnis veidrodin po keliolikos minučių - visai tinka ir darbo išsunktai mamai, kažkaip prisiderino prie odos bigsmile.gif
Kaktos blizgesys kol kas neišlindo.
Beje, šis BB savo konsistencija labiausiai priminė krempudrą - toks nei skystas, nei tirštas. Kvepia panašiai kaip Dzintars kremai. Maskavimas - vidutinis, panašiai kaip Luminous Silk BB.

Taigi, lieku prie Etude House ir Missha, šie mano odai/spalvai/defektų maskavimui tinkamiausi.
Atsakyti
Norėčiau pamatyt realiai, kaip atrodo 40-metės su BB.

Tau nusifotografuot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 24, 12:30)
Tau nusifotografuot? biggrin.gif

aha lotuliukas.gif
Gal sausai odai geriau, nes ji tokia dailesnė negu riebi. Riebi mažiau raukšlėjasi, bet tokia stora, grubi... Man irgi 40+, tai prisiskaičius apie BB bandžiau patapt 35+, bet nelabai man gavosi. Net dukra sako, kad man BB netinka, nes tada veidas kaip lavono.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 05 24, 12:09)
Man 40+, ir su BB atrodau puikiai biggrin.gif , bet aš ir šiaip savo oda patenkinta, nenaudočiau ir BB, jei ne pigmentinės dėmės. BB jas paslepia, todėl puikiai ir atrodau - užtepto kremo nesimato, kai pasakojau draugėms, kad tokį naudoju, nelengva buvo įtikint, kad va, dabar užteptas ant veido - sako, kad nesimato.

Va man toks ir turi būti makiažas, graži, lygi oda, bet nesimato, kad pritepta. Man irgi tik palygint veido spalvą reikėtų, bet jeigu vos vos užtepi, nesulygina, jeigu daugiau, jau matosi.
Papildyta:
QUOTE(dimile @ 2013 05 24, 10:54)

alpha hydroxy
Papildyta:
Dar tokio laukiu su viltim, kad patiks, nes jis žalsvas, tik paskui pasidaro rusvas. Gal toks geriau susigers ir nesimatys g.gif

user posted image

Papildyta:
čia mano veidas, kuriam BB netinka. Man jis nesusigeria, tik nesuprantu kodėl. Savaitgali pabandysiu nufotografuot su BB, gal matysis kaip nusėda į rauksleles ir poras.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 22, 23:09)

5 mėginėliai nemokamas siuntimas http://www.buyincoin...duct-11637.html
ar apsimoka siųstis g.gif
Atsakyti