Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 21:52)
Sorriuks, na bet kai atrandi gėrių gėrį - norisi pasidalinti džiaugsmu, kad ir kitos atrastų biggrin.gif , aš ir pati netyčia aptikau tuos BB tik prieš gerus metus, iki tol mineraline pudra vadavausi.

Pažiūrėjau - SPF30/PA++

Saunuole jus, Tokie issamus ir vaizdingi jusu aprasymai laibai padeda tokioms "zalioms" kaip as, susigaudyti kas gali tikti 4u.gif
Is jusu aprasymu jau ir susigundziau tuo , apie kuri jus kvociu:) SPF liuks. O ka reiskia tie PA++?
Kaip noretusi nusipirkti bent keliu BB po kelis lasus, kad pasimeginti ar tikrai tinka ax.gif Ir as labia saugau veida nuo saulutes ir pamaskuoti kartais buna ka.
Aliona sugunde su ta kudikiska uzbaigimo pudryte. Zodziu, seiles nutise iki grindu, lupa irgi jau tuoj uzsimynsiu:)
Visa kosmetika, pas mane naturali, sertifikuota, nuo prausikliu iki kremu, seseliu, skaistalu, mineraliniu ir t.t. isskyrus pudra, Neitiko man nei viena naturali sad.gif
Dar klausimelis. Jus pries BB, tepates koki kremuka ar seruma? Ar nieko netepate, tiesiog is karto, ant svarios odos BB dengiate veiduka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 23 gegužės 2013 - 00:08
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 23, 01:05)
Dar klausimelis. Jus pries BB, tepates koki kremuka ar seruma? Ar nieko  netepate, tiesiog is karto, ant svarios odos BB dengiate veiduka?

Ir man įdomu biggrin.gif

Aš tai mėginau ir taip, ir anaip, bet dabar aš tą BB naudoju kaip krempudrą... Žodžiu, viską tepuosi, ką ir šiaip tepčiausi, o tada jau bb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 22, 22:09)

Turiu 3 meginukus, viena jau sutepiau, fainas, malonus, spalva tiko, bet ypatingo skirtumo nepajutau, aisku nuo vieno karto ka cia pajusi. Gal sudetis kokia super duper, nes jo normalaus kiekio kaina zenkliai didesne uz dauguma kitu BB.
Atsakyti
user posted image
O šita pudrytė tikrai gerai sulaiko riebalus? Nes jau pradeda domint ir mane biggrin.gif Nėra niekur ingredientų surašyta?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 08:11)
Ir man įdomu biggrin.gif
Aš tai mėginau ir taip, ir anaip, bet dabar aš tą BB naudoju kaip krempudrą... Žodžiu, viską tepuosi, ką ir šiaip tepčiausi, o tada jau bb smile.gif

As tepu tik paakiu krema, nes si vieta pati baisiausia mano snukelyje, o veidui BB per akis, oda jauciasi pilnai padrekinta.

Isbandziau kauke , tai ka as zinau, kauke kaip kauke, neisbere, jausmas malonus, bet kazkokio ypatingo efekto nebuvo.

Dar mano "isradimas" lotuliukas.gif - siek tiek BB kremo tepu ant ranku, tai iskart -10 metu, oda lygutele, demeles pasleptos, bet cia tik tokiom senom tarkom kaip as aktualu tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 23 gegužės 2013 - 08:38
Mano turimu penkiu cool.gif BB kremu reitingas biggrin.gif :

1. user posted image
pats paciausias, spalva Nr.23

2.user posted image
natural beige

3.user posted image
clearing, spalva 03

4.user posted image
spalva 05

5.user posted image
sis man per sviesus, tepu ant ranku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 23 gegužės 2013 - 09:08
QUOTE(illuminated @ 2013 05 23, 09:35)
user posted image
O šita pudrytė tikrai gerai sulaiko riebalus? Nes jau pradeda domint ir mane  biggrin.gif Nėra niekur ingredientų surašyta?

Sudetis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 23, 09:21)

Aš ne profė nagrinėjime, bet na ne stebuklinga ta sudėtis.. Bet kad užknisa tas riebalas ant veido doh.gif Perki pigius dalykus - veikia šiaip sau, perki brangesnius - irgi šiaip sau. Tai bene užsimušt dėl tos odos dabar biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pasidalinsiu ispudziais apie kosmetikos valyklius:

user posted image

Innsefree green tea oil- drekinantis aliejus skirtas riebiai/normaliai odai. Labai svelnus, gerai nuvalo makiaza ir BB kremus, drekina bei neriebina veida. Vienas is geriausiu is bandytu alieju.

user posted image
user posted image
Veido prausiklis Holika Holika Daily Garden Lemon- teisiog ne mano produktas, visu pirma kvapas kaip citrininio Domestos, labai sausina mano veida. Po prausimosi riebalu issiskyrimas patampa zymiai didesnis. Pliusai: Ekonomiskas, vieno zirnelio uztenka nuplauti veida, vaikinui patinka, sake jam nedziovina veido.

user posted image
Skin79 Cristal peeling gel, kai pirkau tikejausi tokio efekto kaip Puredern Deep Peeling gel, bet didesnio kiekio, taciau jokio efekto nepastebejau. Bandziau ir ant sauso veido tepti, ir masazuoti ir rankomis ir kosmetiniu diskeliu, efektas nulinis. taip irgi nesupratau sito peelingo. Nors dejau labai daug vilciu..
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2013 05 23, 10:27)
Aš ne profė nagrinėjime, bet na ne stebuklinga ta sudėtis.. Bet kad užknisa tas riebalas ant veido  doh.gif Perki pigius dalykus - veikia šiaip sau, perki brangesnius - irgi šiaip sau. Tai bene užsimušt dėl tos odos dabar  biggrin.gif

\
as asmeniskai, sudeties niekada neskaitau, man svarbiau efektas ant veido ir kad poru nekimstu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 05 23, 10:27)
Aš ne profė nagrinėjime, bet na ne stebuklinga ta sudėtis.. Bet kad užknisa tas riebalas ant veido  doh.gif Perki pigius dalykus - veikia šiaip sau, perki brangesnius - irgi šiaip sau. Tai bene užsimušt dėl tos odos dabar  biggrin.gif

As irgi tiesiog ''varvu''... Apie seselius tik pasvajot galiu smile.gif Viskas subega, veidas blizga... Geros sudeties yra Everyday Minerals Face Finishing Powder. Pirksiu bandyt.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 23, 10:46)
As irgi tiesiog ''varvu''... Apie seselius tik pasvajot galiu smile.gif Viskas subega, veidas blizga... Geros sudeties yra Everyday Minerals Face Finishing Powder. Pirksiu bandyt.

Cic, bobos, užtat jums raukšlės nesidaro!

O kas yra gera pudros sudėtis?

Čia, toj baby, matau hialurono rūgštį. Kaip ją į tą pudrą sudeda? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 11:36)
Cic, bobos, užtat jums raukšlės nesidaro!

O kas yra gera pudros sudėtis?

Taip taip, tyliu tyliu biggrin.gif Ale gi cia pliusas senatvej, o ka dabar, kai norisi but graziai biggrin.gif

Kai nera visokiu blogiuku smile.gif Va cia galima pasiziuret sudetiniu medziagu ''geruma'' smile.gif ir ''bloguma'' sad.gif http://www.cosmetic-check.com/
Atsakyti