O Misshos Signature tinka riebiai/mišriai odai? Kiek žiūrėjau, ten ta sudėtis ir geresnė, aišku brangesnis nei kiti BB.
QUOTE(illuminated @ 2013 05 22, 16:35)
O Misshos Signature tinka riebiai/mišriai odai? Kiek žiūrėjau, ten ta sudėtis ir geresnė, aišku brangesnis nei kiti BB.
Mano oda riebesne, tai turiu Missha Signature 23 numeriuka, tai visai tinka, tik ant virsau reikia pudros, nes finisas satininis. o man patinka matinis.
i | Skelbimai ištrinti. Nariams skirti įspėjimai. Skelbimai už Skelbimų lentos ribų draudžiami. Žinutės apie naujus pirkinius be atsiliepimo taip pat ištrintos. Tam yra tema Naujausias pirkinys. O šioje temoje tokios žinutės visai nereikšmingos |
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 08:03)
Ateinu su atsiliepimais apie jau isbandytas priemones:
Tony Moly Baby Doll BB powder. (mano 2 numeriukas). Purda neduoda spalvos ant veido, nieko nemaskuoja, tiesiog suteikia matiskumo. Veidas pasidaro labai svelnus, tikrai baby..
Tony Moly Baby Doll BB powder. (mano 2 numeriukas). Purda neduoda spalvos ant veido, nieko nemaskuoja, tiesiog suteikia matiskumo. Veidas pasidaro labai svelnus, tikrai baby..
O jus sia pudryte tepates ant BB, kaip uzbaigima makiazo??
QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 08:50)
Galvoju, Missha Cho Bo Yang BB užsisakyti didelę pakuotę, reikės panagrinėti, kur pigiau - labai man tinka, tirštas, gerai dengia, gėrių gėris, gaila, turiu tik 20 ml.
Jus mane "uzmusinejate" su tokiais graziais aprasymais sio BB, noriu, reikia, mirsiu.......
O koks SPF butens sio BB??
[quote=Nidulia,2013 05 22, 18:44]
taip, nes man reikia didesnio maskavimo, ir dabar vasaro, reikia SPF apsaugos..
[quote=Aliona_aa,2013 05 22, 18:50]
[/quote]
Ji presuota, sausa, biri, sprendziant is foto. Ant BB paskirstote sepeteliu ir viskas? Ir vaikstote sau grazi-matine?
[/quote]
Ji presuota, sausa, biri, sprendziant is foto. Ant BB paskirstote sepeteliu ir viskas? Ir vaikstote sau grazi-matine?
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 22, 18:56)
Pudra yra biri, tepu su teptuku.
cia yra placiau apie sita pudra, butent po sito aprasymo nusprendziau ja pirkti..
gal ir jums pades..
http://kosmetista.ru...zivi/20831.html
Kalbat apie nusiprausimą. Aš irgi nieko ypatingo nenaudoju bb nuplaut. Kokį nors pienelį ar micelinį vandenį (neturiu mėgiamiausio), kurį labiau naudoju tušui ištirpint ir apvalau veidą. Tada dar su prausikliu nusiprausiu. Irgi neturiu mėgiamiausio, tai naudoju tai natūralų muilą, tai Rasos jautriai odai, tai Missha Aqua. Pagal nuotaiką. Ir nusiplauna tie BB. Ne aliejiniai dažai gi.
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 22, 18:44)
Jus mane "uzmusinejate" su tokiais graziais aprasymais sio BB, noriu, reikia, mirsiu.......
Sorriuks, na bet kai atrandi gėrių gėrį - norisi pasidalinti džiaugsmu, kad ir kitos atrastų , aš ir pati netyčia aptikau tuos BB tik prieš gerus metus, iki tol mineraline pudra vadavausi.
Pažiūrėjau - SPF30/PA++
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 22, 19:45)
Kalbat apie nusiprausimą. Aš irgi nieko ypatingo nenaudoju bb nuplaut.
Dar šiandien prisiminiau, kad gi sporto klube aš atskirai veidui prausti nieko nesinešioju, veidą prausiu tuo pačiu, kuo ir kūną - kažkokia ekologiška Body Shop dušo žėle, ir irgi nuprausia viską be problemų.
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 19:47)
O tu nežvenk Aišku, skamba debiliškai, bet skaistalai ir lūpdažis yra tas pats biesas, tik kitokia forma Na, pigmentuotas riebalas, o ne pigmentuoti miltukai
Išmėginsiu - kai vaikai nematys , nes tuoj prasidės - šukos šaldytuve, lūpdažis ant skruostų...
Einu Alionos pudros ieškot.
QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 21:52)
Sorriuks, na bet kai atrandi gėrių gėrį - norisi pasidalinti džiaugsmu, kad ir kitos atrastų , aš ir pati netyčia aptikau tuos BB tik prieš gerus metus, iki tol mineraline pudra vadavausi.
Išmėginsiu - kai vaikai nematys , nes tuoj prasidės - šukos šaldytuve, lūpdažis ant skruostų...
Aciu, kad padedat atrast Is vis cia supermamoj tiek visko suzinau. Tie mygtuku paspaudimai nunesa velniai zino kur Ir aisku gi viska isbandys ant saves reikia Zalias miskas man dar tie BB kremai ir ju pavadinimai. Nusipirkau siandien Missha M Perfect Cover BB Cream. Skaiciau skaiciau, ziurinejau ziurinejau. Susiveliau visai, tai soviau i viena nebrangu Pirkau aliexpress.com
O gal yra isbandziusiu si BB :
Signature Wrinkle Filler BB Cream SPF37/PA++
Signature Wrinkle Filler BB Cream SPF37/PA++
QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 21:52)
O kodėl šukos šaldytuve? Greit gendančios? Natūr produkt?