Kurį trenerį Ozo Impulse rekomenduotumėt?
Sveikos!
Gal kas yra lankę kokių alternatyvių spotro programų? šokių kokių nors smagių ar panašiai? bet kad tuo pačiu būtų ir efektyvios.
Treniruokių salė atsibodo, noriu pabandyti ką nors naujo.
AčiūĄ
Gal kas yra lankę kokių alternatyvių spotro programų? šokių kokių nors smagių ar panašiai? bet kad tuo pačiu būtų ir efektyvios.
AčiūĄ
QUOTE(ramunce2 @ 2014 10 07, 17:25)
Sveikos!
AčiūĄ
AčiūĄ
Insanity, mano geriausias atradimas po treniruoklių salės. Youtube pažiūrėk kaip visa tai atrodo. Vilniuje keliose vietose vyksta grupiniai užsiemimai Jei nori keisti manau tai būtų geras pasirinkimas.
QUOTE(IDeina @ 2014 10 07, 22:09)
Insanity, mano geriausias atradimas po treniruoklių salės. Youtube pažiūrėk kaip visa tai atrodo. Vilniuje keliose vietose vyksta grupiniai užsiemimai Jei nori keisti manau tai būtų geras pasirinkimas.
O, labai geras o kur tos vietos kuriuose vyksta užsiėmimai Vilniuje?
Sveikos mamytes, man pats geriausias sporto klubas vilniuje t.y. egoforte, tiesa tolokai nuo stoteles, bet kai vairuoji... puikus pasirinkimas, zmoniu ne milijonas patalpos dideles, basinai, pirtys, viskas ko reikia! treneriai visada orientuoti i rezultata, puikus darbas!
Gal žinot, kur galima užsiimti pilatesu Antakalnyje, Žirmūnuose?
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 15, 22:45)
Gal žinot, kur galima užsiimti pilatesu Antakalnyje, Žirmūnuose?
Centre netinka - http://pilatesas.weebly.com/ ?
QUOTE(Kristalis @ 2014 11 05, 21:39)
Sveikos, gal kas galite parašyti atsiliepimus apie Goodlife pilaitėje? Ar patinka grupiniai užsiėmimai, ar daug sportuojančių vakarais? Gal kas vaikučius paliekate žaidimų kambary?
Labas. Neseniai, vieną sekmadienį, išbandžiau nemokamai šį sporto klubą. Tai galiu pasakyti, jog labai sužavėjo ir patiko. Moderni treniruoklių salė, žmonių ne per daugiausiai, laisvai gali pasirinkti, su kokiais treniruokliais dirbti. Patiko kalanetikos treniruotė, labai šauni trenerė. Mąstau imti metinį abonementą, nes, manau, kaina gera, kadangi ne tik treniruokliai, bet ir platus grupinių užsiėmimų pasirinkimas. Man aktualu ne tik raumenyną stiprinti, bet ir pasisemti geros nuotaikos:), o grupiniai užsiėmimai (ypač šokių, jogos, kalanetikos) tą ir suteikia.
Gal dar būtų nuomonių apie Goodlife?
QUOTE(ramunce2 @ 2014 10 07, 16:25)
Sveikos!
AčiūĄ
AčiūĄ
Aš radau sau geriausią alternatyvą - badmintonas. Žaidimas, azartas, bendravimas, užpakaliukas laimingas - tiek žingsnių įtūpstų padaro - jau metus nesugalvoju jokių atsikalbinėjimų treniruotėms, kiekvieną kart jų laukiu