Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

Kurį trenerį Ozo Impulse rekomenduotumėt?
Atsakyti
Sveikos!

Gal kas yra lankę kokių alternatyvių spotro programų? šokių kokių nors smagių ar panašiai? bet kad tuo pačiu būtų ir efektyvios.
Treniruokių salė atsibodo, noriu pabandyti ką nors naujo.

AčiūĄ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunce2 @ 2014 10 07, 17:25)
Sveikos!

Gal kas yra lankę kokių alternatyvių spotro programų? šokių kokių nors smagių ar panašiai? bet kad tuo pačiu būtų ir efektyvios.

AčiūĄ  4u.gif

Insanity, mano geriausias atradimas po treniruoklių salės. Youtube pažiūrėk kaip visa tai atrodo. Vilniuje keliose vietose vyksta grupiniai užsiemimai smile.gif Jei nori keisti manau tai būtų geras pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2014 10 07, 22:09)
Insanity, mano geriausias atradimas po treniruoklių salės. Youtube pažiūrėk kaip visa tai atrodo. Vilniuje keliose vietose vyksta grupiniai užsiemimai smile.gif Jei nori keisti manau tai būtų geras pasirinkimas.

O, labai geras smile.gif o kur tos vietos kuriuose vyksta užsiėmimai Vilniuje?
Atsakyti
Sveikos mamytes, man pats geriausias sporto klubas vilniuje t.y. egoforte, tiesa tolokai nuo stoteles, bet kai vairuoji... puikus pasirinkimas, zmoniu ne milijonas patalpos dideles, basinai, pirtys, viskas ko reikia! treneriai visada orientuoti i rezultata, puikus darbas!
Atsakyti
Gal žinot, kur galima užsiimti pilatesu Antakalnyje, Žirmūnuose?
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 15, 22:45)
Gal žinot, kur galima užsiimti pilatesu Antakalnyje, Žirmūnuose?

Centre netinka - http://pilatesas.weebly.com/ ?
Atsakyti
sveikos smile.gif

Gal galite rekomenduoti moterų sporto klubą Vilniuje? Gal turite nesenų atsiliepimų apie Effectus?
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite parašyti atsiliepimus apie Goodlife pilaitėje? Ar patinka grupiniai užsiėmimai, ar daug sportuojančių vakarais? Gal kas vaikučius paliekate žaidimų kambary?
Atsakyti
QUOTE(Kristalis @ 2014 11 05, 21:39)
Sveikos, gal kas galite parašyti atsiliepimus apie Goodlife pilaitėje? Ar patinka grupiniai užsiėmimai, ar daug sportuojančių vakarais? Gal kas vaikučius paliekate žaidimų kambary?

Labas. Neseniai, vieną sekmadienį, išbandžiau nemokamai šį sporto klubą. Tai galiu pasakyti, jog labai sužavėjo ir patiko. Moderni treniruoklių salė, žmonių ne per daugiausiai, laisvai gali pasirinkti, su kokiais treniruokliais dirbti. Patiko kalanetikos treniruotė, labai šauni trenerė. Mąstau imti metinį abonementą, nes, manau, kaina gera, kadangi ne tik treniruokliai, bet ir platus grupinių užsiėmimų pasirinkimas. Man aktualu ne tik raumenyną stiprinti, bet ir pasisemti geros nuotaikos:), o grupiniai užsiėmimai (ypač šokių, jogos, kalanetikos) tą ir suteikia.
Atsakyti
Gal dar būtų nuomonių apie Goodlife?
Atsakyti
QUOTE(ramunce2 @ 2014 10 07, 16:25)
Sveikos!

AčiūĄ  4u.gif

Aš radau sau geriausią alternatyvą - badmintonas. Žaidimas, azartas, bendravimas, užpakaliukas laimingas - tiek žingsnių įtūpstų padaro - jau metus nesugalvoju jokių atsikalbinėjimų treniruotėms, kiekvieną kart jų laukiu 4u.gif
Atsakyti