Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

QUOTE(virgulia @ 2014 01 07, 10:12)
Aš sportuoju Fabijoniškių Impulse. Treniruočių pakankamai, baseinas normalaus dydžio, žmonių- kaip kada. Trenerės, kurios veda grupinius užsiėmimus man labai patinka- yra tokių, kurios spaudžia, net atsikvėpt nespėji, yra kurios lengvesnes treniruotes veda, bet visada pabrėžia, kad turi jausti savo kūną ir nepersistengti.
Tačiau darbuotojų (personalo) atsakomybės- nulis. Jau keletą kartų yra buvę, kad laukiam treniruotės, trenerė susirgo, niekas jos nepakeičia, o ateit pasakyti niekam nereikia. Arba valytoja šlapia šluoste grindis išplauna prieš pat užsiėmimą. Bet geriausiai buvo kai 9metų sūnus lankė baseiną. Nuėjo, įleido jį net nepaklausę pas kokį trenerį. Maniškis mirko mirko ten gal dvi valandas, ir didžiajam baseine, beveik nemokėdamas plaukti, paskui kažkuri apsižiūrėjo, kad vaikas be priežiūros niurkosi. Pasirodo, treneris serga...Tada tai jau ir pakėliau "hajų".

man ten visiskas balaganas, visiems giliai dzin, apie tvarka irgi patyliu doh.gif lankytojai irgi kartais vieni kitiems pasiruose gerkles perkast, ziauriai nemandagus ir nemalonus vieni kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 12 25, 02:30)
Tai va, klausimas tobulų figūrų savininkėms: kokius sporto klubus lankote? Mano beveik kasdienis keliavimo trikampis yra Karoliniškės, Naujamiestis ir Jasinskio g. (kitaip - centras). te Gym esanti Lazdynuose. Vos kelios minutės nuo namų, bet reikia kokybės.

Irgi ieskau klubo Centre g.gif Gyvendama Ciurlionio g. lankiau Royal'a, dabar atsikrausciau i Gedimino pr. ir nerandu nieko salia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2014 01 09, 17:18)
Kaip tik planuoju ten eiti vakarais. Prasysiu ,kad sudarytu programa. gal galit paklausti drauges kokia nuomone apie trenerius?  biggrin.gif

drauge jau turi programa tad treneriu nepazysta, sake. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2014 01 13, 22:29)
Irgi ieskau klubo Centre  g.gif  Gyvendama Ciurlionio g. lankiau Royal'a, dabar atsikrausciau i Gedimino pr. ir nerandu nieko salia  g.gif

Vyva Gym salia Centro poliklinikos 4u.gif
http://vivagym.lt/ap...tingumo_centra/
Ten vien verta eiti del Deimanto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 01 11, 12:06)
man ten visiskas balaganas, visiems giliai dzin, apie tvarka irgi patyliu  doh.gif lankytojai irgi kartais vieni kitiems pasiruose gerkles perkast, ziauriai nemandagus ir nemalonus vieni kitiems.

Pritariu doh.gif As einu ten vien del Tatjanos vedamu treniruociu, o visai kitais atvejais renkuosi Ozo Impulsa, ten tvarkingiau ir zmones (tiek darbuotojai tiek lankytojai) malonesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 14 sausio 2014 - 21:12
Laba,

kaip Savicko klubas g.gif kaip treneriai-rupestingi?
Atsakyti
QUOTE(ema(.)(.) @ 2014 01 15, 00:09)
Laba,

kaip Savicko klubas  g.gif  kaip treneriai-rupestingi?

mane ir domina Savicko klubas 4u.gif nors tiesa sakant po 20 minučių ruošiuos į jį eit pirma karta gyvenime biggrin.gif nieko neismanau, kaip kuo naudotis, nes gyvenime sporto klube nebuvus biggrin.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie victoria gym? girdejau, kad ten nesvaru. tai domina , kas butent? dusai, persirengimo patalpos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 15 sausio 2014 - 15:25
QUOTE(ema(.)(.) @ 2014 01 15, 00:09)
Laba,

kaip Savicko klubas  g.gif  kaip treneriai-rupestingi?

mano draugu patys geriausi atsiliepimai. tiesa pasakius, neuzilgo ir as galvoju i ji eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 15, 18:55)
mano draugu patys geriausi atsiliepimai. tiesa pasakius, neuzilgo ir as galvoju i ji eiti  smile.gif

Nu smagu bigsmile.gif O gal yra grupes (treniruokiu saleje) tik moterims… nu kad vyrukai nespoksotu doh.gif ju tinklalapyje neradau (tik aerobikos ir kitus “sokius” siulo)…
Atsakyti
QUOTE(ema(.)(.) @ 2014 01 16, 13:31)
Nu smagu  bigsmile.gif  O gal yra grupes (treniruokiu saleje) tik moterims… nu kad vyrukai nespoksotu  doh.gif ju tinklalapyje neradau (tik aerobikos ir kitus “sokius” siulo)…

Tai jums tiktu Effectus ar Seipingo klubas, ten berods tik moterims skirti klubai cool.gif
Atsakyti
Labai gera akcija, esu ne vieną komentarą mačiusi, kad kas pirko akcijinius Royal klubo abonementus, nenusivylė smile.gif šiaip klubas tikrai nepigus.

http://grupinis.lt/v...uje?show_more=1

Pati labai norėčiau lankyti šį sporto klubą, bet neturiu kaip nusigauti, išskyrus viešąjį transportą, o stotelė nuo klubo tai ohohoho, yra kur paėjėti smile.gif

Labai noriu pradėti sportuoti, bet net neįsivaizduoju kur. Esu studentė ir man labai svarbu yra kaina, o kur kaina žemesnė, aišku, ir kokybės geros nelabai rasi.. Jau kelis mėnesius ieškau geriausio varianto ir vis neapsisprendžiu.. :/
Atsakyti

i 
Pigesnių abonementų paieškoms skirta ši tema.
Atsakyti