Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

Labas vakaras,

jau antrą "sezoną" lankau sporto klubą Žirmūnuose, bet galvoju ieškotis naujo, nes man persikrausčius šis visiškai nebetinka astumų atžvilgiu, ypač, kai po darbo tenka važiuoti per centro kamščius. Taip pat matau ten jau mažiausiai metus lankančias moteris, kurioms gelbėjimosi ratų kaip nemažėja, taip nemažėja, o kitoms kaip auga, taip auga beprotiški raumenys ant pečių, kai tuo tarpu užpakaliai atrodo juokingai. Ir visi užsiėmimai yra grupiniai, 90% vien šokiai, nors yra kelios geros treniruotės. Trūksta sporto salės, svarmenų, nes noriu tobulinti figūrą iš širdies.

Tai va, klausimas tobulų figūrų savininkėms: kokius sporto klubus lankote? Mano beveik kasdienis keliavimo trikampis yra Karoliniškės, Naujamiestis ir Jasinskio g. (kitaip - centras). Nenoriu brangaus, svarbiausia, kad būtų kompetetingas treneris, kuris gebėtų sudaryti programą ir prižiūrėtų kažkiek, kas ką daro. Būtų gerai kokia nors kūno modeliavimo treniruotė (grupinė - tai dienai, jei žiauriai tingėčiau) ir treniruoklių/svarmenų salė. Nereikia nei baseinų, nei pirčių.
Skaičiau, kad kažkur yra sporto klubų apie Pamėnkalnio g., bet googlas nedaug info pateikia. O gal verslo trinkampyje kas nors įsikūręs? Šalia dirbu, tad pavargus nuo darbo išeiti pasportuoti ir vėl grįžti būtų idealu.

Visai įdomiai atrodo Ultimate Gym esanti Lazdynuose. Vos kelios minutės nuo namų, bet reikia kokybės.
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 12 25, 02:30)
Visai įdomiai atrodo Ultimate Gym esanti Lazdynuose. Vos kelios minutės nuo namų, bet reikia kokybės.

apie sita girdejau nemazai teigiamu atsiliepimu, kas ten sportuoja tas patenkinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukineja @ 2013 12 25, 02:30)
Taip pat matau ten jau mažiausiai metus lankančias moteris, kurioms gelbėjimosi ratų kaip nemažėja, taip nemažėja, o kitoms kaip auga, taip auga beprotiški raumenys ant pečių, kai tuo tarpu užpakaliai atrodo juokingai.

cia gal truputi ir ne i tema, bet kaip man numusa nora sportuot tokie pavyzdziai, o ju esu macius ne viena ir ne du g.gif bet nemanau kad cia sporto klubo beda, cia jau tu asmenu beda, yra kas sportuoja ilgai, bet mityba visiska betvarke, tai ir nemazeja svoris, o kitos buna per daug pasinesusios tai uzsiaugina pecius didesnius nei pas vyra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 25 gruodžio 2013 - 16:42
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 25, 16:39)
apie sita girdejau nemazai teigiamu atsiliepimu, kas ten sportuoja tas patenkinti 4u.gif
Papildyta:

cia gal truputi ir ne i tema, bet kaip man numusa nora sportuot tokie pavyzdziai, o ju esu macius ne viena ir ne du  g.gif bet nemanau kad cia sporto klubo beda, cia jau tu asmenu beda, yra kas sportuoja ilgai, bet mityba visiska betvarke, tai ir nemazeja svoris, o kitos buna per daug pasinesusios tai uzsiaugina pecius didesnius nei pas vyra  g.gif

Tiesa, bet kaip ir sakei - tai labai demotyvuoja :/
Atsakyti
Man tai atrodo, kad tos, kurioms niekas nemažėja, tiesiog eina "dėl vaizdo". Tipo, jei jau lankau sportklubį, tai automatiškai svoris turi kristi biggrin.gif O ar tu ten skrajoji tarp treniruoklių pusvalanduką, ar porą valandų rimtai varai, yra skirtumas nemažas. Net jeigu ir mityba netobula, vistiek po šitiek laiko sporto rezultatai matosi, jeigu darbas nuoširdus.
Atsakyti
O naujam Savicko klube Justiniškėse kokie bendri užsiėmimai vyksta ar tik treniruoklių salė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 31, 12:56)
O naujam Savicko klube Justiniškėse kokie bendri užsiėmimai vyksta ar tik treniruoklių salė?  g.gif

tik treniruokliu sale.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 31, 11:56)
O naujam Savicko klube Justiniškėse kokie bendri užsiėmimai vyksta ar tik treniruoklių salė?  g.gif

Ar kas lankėsi jau čia? g.gif Man visai būtų priimtina sportuoti darbo d. rytais, bet gal tokiu metu ten sausakimša?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 01 03, 17:34)
Ar kas lankėsi jau čia?  g.gif Man visai būtų priimtina sportuoti darbo d. rytais, bet gal tokiu metu ten sausakimša?

drauge lankosi tai net vakare po darbo-tuscia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 25, 16:39)
Papildyta:

cia gal truputi ir ne i tema, bet kaip man numusa nora sportuot tokie pavyzdziai, o ju esu macius ne viena ir ne du  g.gif bet nemanau kad cia sporto klubo beda, cia jau tu asmenu beda, yra kas sportuoja ilgai, bet mityba visiska betvarke, tai ir nemazeja svoris, o kitos buna per daug pasinesusios tai uzsiaugina pecius didesnius nei pas vyra  g.gif

as irgi manau kad cia tu moteru beda smile.gif pas mane irgi buvo tokiu moteru kurias visi pazysta, lanko n metu bet kaip pilnos taip pilnos. Bet nekreipiu demesio, gal jos labiau del kompanijos ar bendro tonuso vaiksto smile.gif
o siaip tos pusej yra Royal sporto klubas ir prie Centro poliklinikos. Ir Impulsas Koraluose aisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 05 sausio 2014 - 16:53
QUOTE(guodzik @ 2014 01 05, 16:52)
drauge lankosi tai net vakare po darbo-tuscia biggrin.gif

Gal ir gerai..prieš kelis metus sportavau rytais Bodygym'e, tai net rytais reikėdavo kartais laukti prie treniruoklių doh.gif
Matyt ne visi dar žino, kad čia atsidarė šis klubas, aš nors gyvenu prie pat pamačiau iškabą tik penktadienį kai laukiau sankryžoje žalio šviesoforo signalo.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 01 05, 18:47)
Gal ir gerai..prieš kelis metus sportavau rytais Bodygym'e, tai net rytais reikėdavo kartais laukti prie treniruoklių  doh.gif
Matyt ne visi dar žino, kad čia atsidarė šis klubas, aš nors gyvenu prie pat pamačiau iškabą tik penktadienį kai laukiau sankryžoje žalio šviesoforo signalo.

minusas kad ten tik treniruokliai. jei kam reikia kokybiskos kacalkos, drauge labai gyre biggrin.gif
Atsakyti
Aš sportuoju Fabijoniškių Impulse. Treniruočių pakankamai, baseinas normalaus dydžio, žmonių- kaip kada. Trenerės, kurios veda grupinius užsiėmimus man labai patinka- yra tokių, kurios spaudžia, net atsikvėpt nespėji, yra kurios lengvesnes treniruotes veda, bet visada pabrėžia, kad turi jausti savo kūną ir nepersistengti.
Tačiau darbuotojų (personalo) atsakomybės- nulis. Jau keletą kartų yra buvę, kad laukiam treniruotės, trenerė susirgo, niekas jos nepakeičia, o ateit pasakyti niekam nereikia. Arba valytoja šlapia šluoste grindis išplauna prieš pat užsiėmimą. Bet geriausiai buvo kai 9metų sūnus lankė baseiną. Nuėjo, įleido jį net nepaklausę pas kokį trenerį. Maniškis mirko mirko ten gal dvi valandas, ir didžiajam baseine, beveik nemokėdamas plaukti, paskui kažkuri apsižiūrėjo, kad vaikas be priežiūros niurkosi. Pasirodo, treneris serga...Tada tai jau ir pakėliau "hajų".
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 05, 22:21)
minusas kad ten tik treniruokliai. jei kam reikia kokybiskos kacalkos, drauge labai gyre biggrin.gif

Kaip tik planuoju ten eiti vakarais. Prasysiu ,kad sudarytu programa. gal galit paklausti drauges kokia nuomone apie trenerius? biggrin.gif
Atsakyti