Sveikos,sportininkes
Mano sporto klubu karjera prasidejo pries nemazai meteliu BODYGIM klube.Viskas buvo tuo laiku puiku,bet visada pasigesdavau ten normalaus baseino.
Paskutinius 6 metus periodiskai lankiau Impulsa Asanaviciutes gatveje ir Fabijoniskese.Labiau patiko klubas Asanaviciutes gatveje del didesnes erdves baseine.Nemazai merginu cia kalbejo apie problemas duse su vandeniu,netvarkingus wc,neveikiancias pirtis,perpildytas rubines ir eiles prie treniruokliu,bet pasakysiu tokios pacios isvardintos problemos egzistuoja ir IMPULSE (bent jau tuose kuriuos lankiau tai tikrai jei ne viena tai kita
)
Siuo metu vel nusprendziau atnaujinti savo sporto uzsiemimus ir labai buvau liunai nustebinta del isaugusiu abonimento kainu,todel nusprenziau,kad IMPULSAS tikrai ne vienintelis Vilniuje.Man Nr1 aisku buvo,kad butu baseinas,nes turiu siokiu tokiu problemu su nugara.Siandien apsilankiau pabandymui VIKTORIA GYM klube.Ispudziai visumoje neprasti.Labai viskas is esmes artima IMPULSUI tik kaina mazesne
Buvo gal maziau patogu tas lakstymas per koridorius ir laiptus beieskant kardio sales,o paskiau kitoje visai vietoje treniruokliu sales.Esu ipratusi,kad viskas vienoje vietoje,bet prie visko galima matomai priprasti.Baseinas patiko,bet itariu,kad chlorkes jie ten pila nemazai,nes oda visa tokia jautri ir nieztinti paliko po maudyniu.Su dusais ir rubine viskas ok.Masinos parkavimas isties problematiskas ypac vakare.Bet visumoje lankyti galima jei i visa tai neziureti per padidinamaji stikla