QUOTE(fermosapuella @ 2013 09 25, 08:51)
Kuris is siu klubu patiko labiausiai? Kuriame treneriai padeda ne tik tada, kai yra perkamos ju paslaugos?
Kaip jau rašiau, IMPULS ėjau pas Nerijų (nežinau ar dar yra, lankiau Brazillia Butt ar kažkaip panašiai). Patiko, fainas treneris, faina asmenybė. Mūsų buvo nedaug, tai tikrai atidžiai kiekvieną stebėjo, taisė ir konsultavo. Net gi mitybos klausimais, nors tai į jo pareigas neįėjo .
Į BG perėjau, nes pradėjo vaikai į darželius eit, nebespėjau į jo treniruotes. Ėjau daugiau į grupinius. Super... Nerealios treniruotės buvo pas Aleksandrą, Neringą, Kristiną, Editą. Janas savotiškas, bet nieko Na, netoks švarus ir tvarkingas kaip Impuls, bet vidinė aplinka faina. Prieš šventes staigmenų klientams būdavo, bendravimas po treniruočių, meet'ingai. O ką kalbėt apie vaizdus pro langą.
Baseinas so so, chlorkių daug. Treniruokliai nenauji, bet funkciją atlaiko. Treneriai...Kai atėjau pirmą kartą, kartu apėjo treniruoklius, paaiškino kaip daryt. Bet treniruokliuose gal buvau tiek kartų, kiek pirštų ant vienos rankos
Su parkingu - bėda.
Galiausiai pradėjau lankyt VICTORIA (tiesiog gavom baisiai gerą pasiūlymą). Parkingas bėda. Baseinas geras.
Pamenu pirmą kartą, tai tikrai net nereikėjo sakyt, kad atėjau pirmą kartą. Treneris pats priėjo, nuvedė iki kardio, parodė, paaiškino kiek čia reikia man apšilimui. Grįžus į treniruoklių salę - pravedė įvadinę treniruotę Ir kiek lankiau, nekilo keblumų. Turėjau susidariusi programą, o paskui tiesiog laikas nuo laiko pats treneris vis pasiūlydavo keisti svorius, keisti treniruoklius. Nors ir be trenerių buvo kas pakomentuoja ir padeda Tai čia taip buvo prieš pusantrų metų.
Rytoj eisiu į Victoria, galėsiu pasidalinti įspūdžiais, kaip dabar.
Sunku lygint man... Personalo prasme, mažesni klubai (BG, Victoria) patiko labiau. Ten jau bendruomenės, su savo neformaliom taisyklėm. Gali ateit blogos nuotaikos, visad atsirasdavo, kas pakeldavo ūpą ir tonusą.
Jeigu lygint inventorių, dušus, spirnteles, sienas...Na tai Impuls, aišku, geriau. Bet, mano kvaila galva, ne treniruokliai paslaugas parduoda O klube dirbantis personalas.