Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

QUOTE(deimantenarkevice @ 2015 07 28, 08:08)
Sveikos,

gal kas lankot Powergym (prie 'kiaušinio')? Ir ar ten daug žmonių? nes buvau užėjus, tai neatrodo daug vietos  blush2.gif

Aš dabar abonementą nusipirkau. Vietos tikrai nėra daug, bet sportuoti užtenka. Jeigu kažkoks treniruoklis užimtas, visada gali sukeisti vietomis. Treneris tikrai daug rodo, koreguoja, kaip pratimus taisyklingai atlikti (aš pas Andrių susidarinėjau programą). Grupines treniruotes esu lankiusi pas Aušrą, patiko.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kokius trenerius rekomenduotumėt Savicko sporto klube (Justiniškių g.)? Ir norėčiau lankyti jogą, bet be visų tų dainavimų ir bandymų įkišti tave į jų sektą, gal kas rekomenduotumėt ką nors išbandyto ir ne sektantiško? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos gal bandėte sportinius šuoliukus su kango jumps batais pas Marių? Net nežinojau, kad taip smagiai galima degint riebaliukus, iš šono atrodo kaip pramoga, o ne kaip sportas, bet per vieną valandą sudega net iki 1000 kalorijų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 08 06, 13:47)
Atsiliepkit lankancios GetFit, ar patenkintos? Idomu, kaip treniruotes gimnazijose, ar ten tinkamos salygos tam? Ir kokia situacija ziema, kur vyksta vietoj pvz. Baltojo tilto? Ar Vingio parke i sale galima patekti ir ne su grupine treniruote?

Isbandziau pati, tai ir pakomentuosiu, tiesa, buvau tik bandomojoj nemokamoj treniruotej (pas Tautvyda (jau nebedirba) ) 5x2 kol kas. Patiko, nes priziuri dalyvaujancius, pamotyvuoja, ta diena vede dviese, tai dar geriau, pasiskirste tarsi i dvi grupes, priziurejo mazesni skaiciu sportuojanciu. Pati treniruote sunki, tikrai reikalauja daug istvermes, pradedantiesiems, nemanau, kad tiktu, nusivarytu nuo koju ir sirdi salej paliktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 09 10, 15:53)
Isbandziau pati, tai ir pakomentuosiu, tiesa, buvau tik bandomojoj nemokamoj treniruotej (pas Tautvyda (jau nebedirba) ) 5x2 kol kas. Patiko, nes priziuri dalyvaujancius, pamotyvuoja, ta diena vede dviese, tai dar geriau, pasiskirste tarsi i dvi grupes, priziurejo mazesni skaiciu sportuojanciu. Pati treniruote sunki, tikrai reikalauja daug istvermes, pradedantiesiems, nemanau, kad tiktu, nusivarytu nuo koju ir sirdi salej paliktu  biggrin.gif

As lankau my hero thumbup.gif smagu ir veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 11, 21:52)
As lankau my hero  thumbup.gif smagu ir veiksminga  thumbup.gif

Ar ju treniruotes vingio parke vyksta tose paciose patalpose kaip ir get fit?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 09 14, 20:00)
Ar ju treniruotes vingio parke vyksta tose paciose patalpose kaip ir get fit?

ne, jie atsiskyre. Susiraskite Insanity grupe fcb, ten bus tvarkarstis ir vietos.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 15, 07:29)
ne, jie atsiskyre. Susiraskite Insanity grupe fcb, ten bus tvarkarstis ir vietos.

Gal 4dieni buvai ju treniruoteje Vingio parke?
Atsakyti
O aš lankau justiniškėse, prie rygos stotelės Apollo Gym, 12k/mėn 23 eur, step+fitball streniruotės smile.gif aišku klubas ne naujas, bet man patogu, arti gyvenu, kaina labai prieinama ir treniruotės kokybiškos smile.gif
Atsakyti
Sveikos !!!!

Labai noriu lankyti Body Flex- liekniejimo programa...gal turite ka rekomenduoti Vilniuje?..Gyvenu perkunkiemyje

aciu labai!!!! 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu apie Royal atletic club, plauku dziovintuvai berods trys, moteru buna eile prie ju, kitos savo atsinesa bet tada prie rozetes eile. spinteles pakankamos bet zmoniu konkreciai buna per daug, siknom stumdytis tenka. ir tai darbo dienom darbo valandom! treniruokliu mazoka, personalas kaip kada. nusipirkus 3 men abonementa, nuejau keturis kartus. ir pirkau kitur..
Atsakyti
Sveiki, ar yra Vilniuje sporto klubai kuriuose sportuoja tik vyrai? Moterims atskirai du zinau, o kad butu vien tik vyrams?
Atsakyti