Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

QUOTE(Anonimė @ 2015 03 23, 14:26)
Irgi lankausi Lemon gym, visada pirmoje dienos pusėje, man  thumbup.gif  žinau ko man reikia, kokių pratimų reikalauja mano kūnas ir patinka, kad pats esi sau "šeimininkas" nereikia laukti administratoriaus, laukti raktelio ir pan.  smile.gif Naujokams kurie neturi patirties su treniruokliais sunkiau, bet administratorė visada gali padėti ir paaiškinti  mirksiukas.gif

Kazkas dar sake, kad ten nėra bendrų dušų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2015 03 31, 00:11)
Kazkas dar sake, kad ten nėra bendrų dušų?  g.gif

WC, dušai, viskas yra, viskas švaru ir tvarkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš atradau GET FIT sporto akademiją. Kainos geros, ne visose vietose yra dušai, bet pasportuoji ir namo. Man nėra problemos. Kas labiausiai patinka, kad yra mamyčių treniruotės dienos metu (kas augina vaikus namie) arba mačiau dabar paleido nuo kitos savaitės atskirą salę Kulviečio mokykloje vaikams, užims vaikus mokytojas atskiroje salėje kol tėvai sportuos šalia. Tai bandysiu tikrai. Vaikui būrelis tuo pačiu metu o man sportas. Gal kas lankote jau čia? Kokie atsiliepimai?

Jų internetinis puslapis: http://www.getfit.lt/
Atsakyti
Jei neklystu, paciam Vingio parke, is kitos estrados puses, antram aukste yra sporto klubas? unsure.gif
Maciau, kad trx dirzai sukabinti... Ar ten kokia privati sale, pvz. medicinos universiteto?

Dar idomu, ar jau bandet Europoj Lemon Gym? Kokia ten situacija vakarais, ar daug zmoniu?
Atsakyti
QUOTE(Infusion @ 2015 05 19, 08:54)
Jei neklystu, paciam Vingio parke, is kitos estrados puses, antram aukste yra sporto klubas? unsure.gif
Maciau, kad trx dirzai sukabinti... Ar ten kokia privati sale, pvz. medicinos universiteto?

Dar idomu, ar jau bandet Europoj Lemon Gym? Kokia ten situacija vakarais, ar daug zmoniu?

Ten get fit akademija.
Atsakyti
Sveikos, kaip situacija VS Fitness vakarais (17-18val.) ar daug žmonių?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Infamita @ 2015 06 18, 10:54)
Sveikos, kaip situacija VS Fitness vakarais (17-18val.) ar daug žmonių?smile.gif

Siuo metu tai ne.
Atsakyti
Išbandėme "OZO" sporto klubą "VS fitness". Daaugybė įvairiausių treniruoklių, daug TV ekranų ; "Everlast", dviračių salės, teniso stalai ir pan. Dar yra moterims ir vyrams atskiros pirčių erdvės su druskų kambariais. Tiesa, vyriškis sakė, kad vyrų druskų kambarys buvo uždarytas, garinė pirtis netvarkinga... Moteriškas persirengimo kambarys, dušai ir pirčių kompleksas - viskas gražu ir tvarkinga thumbup.gif. Iš tiesų po sporto buvo labai gera atsipalaiduoti pirtyse ir druskų kambaryje. Man kaip pirčių mėgėjai - labai patiko. Ir pora valandų ten praleidau viena - nebuvo kitų lankytojų. Ir šeštadienio popietę sporto zonoje nebuvo pernelyg daug žmonių. Žodžiu, sporto klubas visai patiko, nors ten ir tamsoka, treniruoklių erdvėj groja gana monotoniška, sintetinė muzika... Pirtyse - labai atpalaiduojanti. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas lankot Powergym (prie 'kiaušinio')? Ir ar ten daug žmonių? nes buvau užėjus, tai neatrodo daug vietos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantenarkevice @ 2015 07 28, 08:08)
Sveikos,

gal kas lankot Powergym (prie 'kiaušinio')? Ir ar ten daug žmonių? nes buvau užėjus, tai neatrodo daug vietos  blush2.gif

Norėjau klausti to paties, man irgi aktualu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsiliepkit lankancios GetFit, ar patenkintos? Idomu, kaip treniruotes gimnazijose, ar ten tinkamos salygos tam? Ir kokia situacija ziema, kur vyksta vietoj pvz. Baltojo tilto? Ar Vingio parke i sale galima patekti ir ne su grupine treniruote?
Atsakyti
Sveikos, patarkite ką galima rinktis Vilniuje Antakalnyje. Domina kad būtų treneris profesionalas, kuris gerai sustatytų asmeninę programą.
Atsakyti