Ar yra ka nors zinanciu apie Royal Athletc club? ( prie vingio parko)."Royal Athletc"
QUOTE(penelope1913 @ 2015 03 06, 11:12)
Ar yra ka nors zinanciu apie Royal Athletc club? ( prie vingio parko)."Royal Athletc"
Aš sportavau prieš kokius metus. Labai patiko, švarus, tvarkingas, nauji treniruokliai, normali publika. Tiesa, gal mažokai vietos, bet jei ne piko valandomis, tai vieni pliusai. Aišku jei nieks nepasikeitė
Gal kas lankesi Lemon gym'e? priepat namu, o ir kaina labai viliojanti, tik nezinia ko uz tokia kaina gali tiketis pasidalinkit atsiliepimais
Šiandien pirmą kartą buvau Šeipingo moterų sporto klube, kalvarijų g. (Ankščiau esu lankiusi Body Gym'ą), tai galiu pasidalinti įspūdžiais
Aplinka aišku nieko gero, trūksta tvarkos, remonto, rūbinės katastrofa, labai mažos, nevėdinamos, šiknom reik daužytis, jei daugiau merginų patalpoj Tad aplinkos, švaros klausimu su Body Gym'u nėr ką lyginti. Bet kalanetikos užsiemimas pas Jurgą maloniai nustebino, tikrai daug geresnė (bent jau man) treniruotė, nei kad BG (konkrečiai lankiau pas Aureliją, jei kam įdomu). Tikrai labai patiko, vien dėl to verta vaikščioti, bet dar reiks pagalvoti, kur toliau sportuoti
Aplinka aišku nieko gero, trūksta tvarkos, remonto, rūbinės katastrofa, labai mažos, nevėdinamos, šiknom reik daužytis, jei daugiau merginų patalpoj Tad aplinkos, švaros klausimu su Body Gym'u nėr ką lyginti. Bet kalanetikos užsiemimas pas Jurgą maloniai nustebino, tikrai daug geresnė (bent jau man) treniruotė, nei kad BG (konkrečiai lankiau pas Aureliją, jei kam įdomu). Tikrai labai patiko, vien dėl to verta vaikščioti, bet dar reiks pagalvoti, kur toliau sportuoti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 03 06, 11:12)
kiek pamenu vis paleisdavo akcijas tai labai daug zmoniu prieidavo. ir nera baseino, mazai grupiniu treniruociu.
siuo metu lankau impuls Kareiviu g. gal kas suprantate, kodel duoda spinteles visiem vieniem prie kitu? nors dienos metu tikrai nera daug zmoniu? tenka siknomis stumdytis pastoviai. dar minusas jog ant treniruokliu tv ne visada traukia, reikia kabelius patiem judinti, kisti kad trauktu. treneriai niekada nepadeda, per treniruotes tik neseniai pradejo pataisyti taisiklingai kaip daryti. tiesa, dar tie uzrasai visur be rysio, paaugliu zargonu "jei sysioji i dusa tai kodel to nedarai gatveje"... taip ir norisi atrasyti jei normalus siltas vanduo begtu gal nieks ir nesysiotu
pliusas klubo, jog daug grupiniu uzsiemimu! ir labai geri ju treneriai, Andzejus, Sergejus, Vytautas..
QUOTE(Amalija2 @ 2015 03 09, 20:26)
Gal kas lankesi Lemon gym'e? priepat namu, o ir kaina labai viliojanti, tik nezinia ko uz tokia kaina gali tiketis pasidalinkit atsiliepimais
Kalbi apie tą, kur naujai atsidarė perkūnkiemyje? Mačiau ir aš pro savo balkoną O įdomu kokia ta kaina?
QUOTE(Robertyyyte @ 2015 03 18, 14:29)
Kalbi apie tą, kur naujai atsidarė perkūnkiemyje? Mačiau ir aš pro savo balkoną O įdomu kokia ta kaina?
Kainą rasi tikrai nesunku
http://www.lemongym.lt/kainorastis
Lemon Gym sporto klubai atsidarė Perkūnkiemy, Pilaitėje, dabar dar PC Europa bus
Kuoduotoji, Impuls treneriai tik į mokamas paslaugas orientuoti aš lankausi Fabijoniškių, Ozo klubuose, tai niekas ten irgi nesistengia prieiti man irgi Impuls didžiausias pliusas - gausus grupinių užsiėmimų pasirinkimas
QUOTE(gaily @ 2015 03 18, 15:31)
Kainą rasi tikrai nesunku
Lemon Gym sporto klubai atsidarė Perkūnkiemy, Pilaitėje, dabar dar PC Europa bus
Ačiū už nuorodą. Kaina tikrai nėra didelė, bet kaip suprantu tai ten pagrinde tik įvairūs trenikuokliai? Nemačiau, kad būtų info apie grupinius užsiėmimus.
QUOTE(Robertyyyte @ 2015 03 18, 14:55)
Ačiū už nuorodą. Kaina tikrai nėra didelė, bet kaip suprantu tai ten pagrinde tik įvairūs trenikuokliai? Nemačiau, kad būtų info apie grupinius užsiėmimus.
Ten tik treniruoklių salės, užsiėmimų nėra tie Lemon Gym Impuls grupei priklauso, pamenu straipsnį skaičiau
Lankau Lemon gym Pilaiteje. Taip, ten tik treniruokliai. Visur savitarna;) Esi pats sau treneris, administratorius ir net rakta ir spyna nuo spinteles pats sau nusiperki . Minusas tame, kad jeigu neturi treniruokliu eksploatavimo patirties, tai nera jokio instruktoriaus-trenerio kuris galetu paaiskinti kas ir kaip veikia, koki svori parinkti ir pan. Zodziu, klubas orientuotas i sportininkus su stazu;). Puse treniruokliu seni ir nudeveti:( Prie nauju piko valandomis tenka ir eileje pastoveti;(
Kiek zinau Perkunkemyje Lemon gym dar neatsidare. Man sake kad atidarymas planuojamas gal vasara...
Kiek zinau Perkunkemyje Lemon gym dar neatsidare. Man sake kad atidarymas planuojamas gal vasara...
QUOTE(jad @ 2015 03 23, 00:05)
Ai, gegužę, o galvojau jau dirba
Irgi lankausi Lemon gym, visada pirmoje dienos pusėje, man žinau ko man reikia, kokių pratimų reikalauja mano kūnas ir patinka, kad pats esi sau "šeimininkas" nereikia laukti administratoriaus, laukti raktelio ir pan. Naujokams kurie neturi patirties su treniruokliais sunkiau, bet administratorė visada gali padėti ir paaiškinti