Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

Sveikos.

Gal kuri lankotės sporto klube "Gražios linijos"? Labai butų įdomu sužinoti kokios jų siūlomos treniruotės efektyviausios. Gal lankančios gali pasakyti ar vakariniuose užsiėmimuose susirenka daug merginų? Kaip situacija su rūbinėm bei dušais? smile.gif

Dar domina ir Insavity treniruotės Kulviečio mokykloje. Ar jos ten pastoviai vyksta? Kokia kaina? smile.gif Ar treniruotės nėra per sudėtingos pradedančiosioms? smile.gif

Ačiū už info. fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertyyyte @ 2015 02 13, 16:08)
Sveikos.

Gal kuri lankotės sporto klube "Gražios linijos"? Labai butų įdomu sužinoti kokios jų siūlomos treniruotės efektyviausios. Gal lankančios gali pasakyti ar vakariniuose užsiėmimuose susirenka daug merginų? Kaip situacija su rūbinėm bei dušais? smile.gif

Dar domina ir Insavity treniruotės Kulviečio mokykloje. Ar jos ten pastoviai vyksta? Kokia kaina? smile.gif Ar treniruotės nėra per sudėtingos pradedančiosioms? smile.gif

Planavau pas juos ("Grazios linijos") uzsirasyti, pradziai nuvaziavau apsiziureti... Baisu.... Didziule smarve iejus, dusu nera, rubines nera, atgrasus ir nemalonus bendravimas (gal pataikiau ant tokios treneres). Daugiau damokejau ir pasirikau Impuls (malonus bendravimas, higiena, treniruokliai, baseinas ir daug grupiniu treniruociu)
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas planuojat sportuoti VS sporto klube Oze? Reikia dar vieno žmogaus, kad gauti 15 proc nuolaidą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertyyyte @ 2015 02 13, 16:08)
Sveikos.

fb "Getfit" puslapyje rasi visą informaciją mirksiukas.gif man iš pradžių buvo sunku, bet prasilaužiau po kurio laiko. Treneriai labai šaunūs, rodo ir palengvinimus. Nebijok ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertyyyte @ 2015 02 13, 15:08)
Sveikos.

Lankiau vienu metu, bet.. Pirma, ten ne sporto klubas, o tiesiog salė. Vakariniuose užsiėmimuose merginų susirenka nemažai, ypač į Viktorijos vedamas treniruotes. Dušų nėra. Taip pat labai prasta situacija su ventiliacija doh.gif kas man labai nepatiko, kad į rūbinę praėjimas per salę, kurioje vykksta užsiėmimai, tai ir eina krašeliu dauguma su batais. O salėj kiliminė danga, tai higiena nežinau kokia g.gif rūbinė irgi tiesiog bendras kambarys, nėra kažkokių spintelių rakinamų.. Kaip ir rasike80, geriau pasirinkau Impuls sporto klubą rolleyes.gif ten lankyt nebent per akcijas Betoj už 50 Lt ar pan. nusipirkus abonementą rolleyes.gif nusipirkus Impuls metinį abonementą kas mėnesį išeina labai panaši kaina kaip perkant Gražiose linijose, bet už tą kainą nėra ką lygint gaunamų paslaugų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 19 vasario 2015 - 09:54
QUOTE(gaily @ 2015 02 19, 10:52)
Lankiau vienu metu, bet.. Pirma, ten ne sporto klubas, o tiesiog salė. Vakariniuose užsiėmimuose merginų susirenka nemažai, ypač į Viktorijos vedamas treniruotes. Dušų nėra. Taip pat labai prasta situacija su ventiliacija  doh.gif kas man labai nepatiko, kad į rūbinę praėjimas per salę, kurioje vykksta užsiėmimai, tai ir eina krašeliu dauguma su batais. O salėj kiliminė danga, tai higiena nežinau kokia  g.gif  rūbinė irgi tiesiog bendras kambarys, nėra kažkokių spintelių rakinamų.. Kaip ir rasike80, geriau pasirinkau Impuls sporto klubą  rolleyes.gif ten lankyt nebent per akcijas Betoj už 50 Lt ar pan. nusipirkus abonementą  rolleyes.gif nusipirkus Impuls metinį abonementą kas mėnesį išeina labai panaši kaina kaip perkant Gražiose linijose, bet už tą kainą nėra ką lygint gaunamų paslaugų..

Ačiū merginos už patarimus. Gerai, kad nepaskubėjau pirkti abonemento. doh.gif ot būčiau prašovusi.
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2015 02 19, 10:47)
fb "Getfit" puslapyje rasi visą informaciją  mirksiukas.gif man iš pradžių buvo sunku, bet prasilaužiau po kurio laiko. Treneriai labai šaunūs, rodo ir palengvinimus. Nebijok ateiti  smile.gif

Kaip tik pati atradau šį puslapį ir šiandien jau užsiregistravau pirmai treniruotej clap.gif
Tikiuosi po jos dar pastovėsiu ant kojų lotuliukas.gif
Beje, kas lankot šiuos užsiėmimus, kaip reikalai treniruotėse su vaikinais? ax.gif
Šiandien pirmam kartui prikalbinau ir saviškį nueitį, bet bijau, kad jei ten bus tik vienos panos, gali atsisakyti toliau lankyti doh.gif
arba atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertyyyte @ 2015 02 19, 16:17)

Kaip tik pati atradau šį puslapį ir šiandien jau užsiregistravau pirmai treniruotej  clap.gif
Tikiuosi po jos dar pastovėsiu ant kojų  lotuliukas.gif
Beje, kas lankot šiuos užsiėmimus, kaip reikalai treniruotėse su vaikinais?  ax.gif
Šiandien pirmam kartui prikalbinau ir saviškį nueitį, bet bijau, kad jei ten bus tik vienos panos, gali atsisakyti toliau lankyti  doh.gif
arba atvirkščiai  lotuliukas.gif

lanko nemažai, bet merginu didžioji dauguma showoff.gif ar likot gyva? maniškio deja nepavyko prikalbinti nei vienai treniruotei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 02 20, 10:33)
lanko nemažai, bet merginu didžioji dauguma  showoff.gif ar likot gyva? maniškio deja nepavyko prikalbinti nei vienai treniruotei smile.gif

Gyva, bet pagaliau po ilgos pertraukos jaučiu, kad turiu pilvo ir sėdmenų raumenis lotuliukas.gif Šiandien jaučiasi, kad vakar ne prie teliko sėdėjau thumbup.gif
Vakar pasirodo pakliuvau daugiau į jėgos treniruotę, o insanity pratimai būna kitom dienom, bet pasiryžau eiti. Beje, maniškiui irgi patiko. Sakė eisim kartu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertyyyte @ 2015 02 20, 10:40)
Gyva, bet pagaliau po ilgos pertraukos jaučiu, kad turiu pilvo ir sėdmenų raumenis  lotuliukas.gif Šiandien jaučiasi, kad vakar ne prie teliko sėdėjau  thumbup.gif
Vakar pasirodo pakliuvau daugiau į jėgos treniruotę, o insanity pratimai būna kitom dienom, bet pasiryžau eiti. Beje, maniškiui irgi patiko. Sakė eisim kartu  friends.gif

puiku! per jėgos trenkes dar visas grožis neatsiskleidė, man labiau visgi grynas insanity patinka, aš į jėgos net neeidavau pagrinde biggrin.gif man irgi skaudėdavo pradžioje, bet vėliau jau nebe beveik, nebent pakeisdavo pratimus. Bet geras tas skausmas, man patikdavo biggrin.gif grynas insanity būna pirmadieniais/ trečiadieniais/penktadieniais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 20 vasario 2015 - 10:30
QUOTE(Ducky @ 2015 02 20, 11:29)
puiku! per jėgos trenkes dar visas grožis neatsiskleidė, man labiau visgi grynas insanity patinka, aš į jėgos net neeidavau pagrinde biggrin.gif  man irgi skaudėdavo pradžioje, bet vėliau jau nebe beveik, nebent pakeisdavo pratimus. Bet geras tas skausmas, man patikdavo  biggrin.gif grynas insanity būna pirmadieniais/ trečiadieniais/penktadieniais

Sekantį kartą į jas bandysim eit thumbup.gif
Atsakyti
Pas kurį Fabijoniškių ar Ozo Impuls trenerį rekomenduotumėt darytis programą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 01 20, 12:25)
Noriu paklausti sportuojanciu Impulse, gal zinosit ir atsakysit, kaip ten su tuo nauju 50 Eur narystes mokesciu? Jis tik naujiems klientams ar reikes ji moket ir seniems, kuriems pasibaigs narystes galiojimas? Paciai baigiasi abonentas vasario men. ir dabar suzinojau kad jie susigalvojo ta nario mokesti, tai jei ir seniems ji reikes moket perkant abonenta, tada teks sakyt ate  unsure.gif

Impuls tikrai atsirado narystės mokestis , kai suprantu jie nori tureti kuo daugiau ilgalaikes narystes turinčiu klientu

tik mano noras dar butu, padėlioti laikus PVZ.: Senjoru, su vaikučiais, be vaikučiu,šeimos... ir kad žinotum kad yra dienoje ir valandu kada galetum buti ramesneja aplinkoje, arba atvirkčiai

Impuls narystes mokestis surasi čia

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas33: 06 kovo 2015 - 09:55