Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

Perkūnkiemy Smart gym atsidarė ką tik. Nedidelis, bet netoli, o ir kaina juokinga. Ten treniruoklių salytė. Kardio yra. Paprastai, įdomi sistema, naujoviška, žiūrėsim kaip tliau bus

Gal kas buvot Šeškinės Angel gym? Ten antram IKI aukšte atsidarė mačiau, kuri prie LNK.
Niekur nerandu info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.K.: 08 sausio 2015 - 14:26
QUOTE(M.K. @ 2015 01 08, 15:25)
Perkūnkiemy Smart gym atsidarė ką tik. Nedidelis, bet netoli, o ir kaina juokinga. Ten treniruoklių salytė. Kardio yra. Paprastai, įdomi sistema, naujoviška, žiūrėsim kaip tliau bus

Gal kas buvot Šeškinės Angel gym? Ten antram IKI aukšte atsidarė mačiau, kuri prie LNK.
Niekur nerandu info.

As sia savaite irgi buvau Smart Gyme, labai patiko 4u.gif Jauki atmosfera, paslaugus darbuotojai, modernus, ir svarbiausia prie pat namu, galiu su slepetem eiti bigsmile.gif
Kadangi seniai nesportavus, uzsisakiau treniruote su trenere, sudare programa, likau labai patenkinta. Zodziu, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Aš SMarte abonementą pirksiu, man vieta patogi labai. Buvau šian Angelgyme, ten irgi neblogai, dar trūksta treniruoklių kai kurių, bet vietos daug, bus. Ir vienkartinis įėjimas pigus, penki eurai. Nors, tiesa, pirmas įėjimas nemokamas, kaip ir Smarte.
Atsakyti
Sveikos, gal kas lankotes vivagym ir turi daugiau atsiliepimu? Kaip su grupinemis treniruotemis? Kaip pati sale ir treneriai? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra čia išbandžiusių FIT20 ?
Gundausi vis, bet atsiliepimų turiu tik iš ten dirbančio žmogaus, tai truputį abejoju jų skaidrumu. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Noriu paklausti sportuojanciu Impulse, gal zinosit ir atsakysit, kaip ten su tuo nauju 50 Eur narystes mokesciu? Jis tik naujiems klientams ar reikes ji moket ir seniems, kuriems pasibaigs narystes galiojimas? Paciai baigiasi abonentas vasario men. ir dabar suzinojau kad jie susigalvojo ta nario mokesti, tai jei ir seniems ji reikes moket perkant abonenta, tada teks sakyt ate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 01 20, 11:25)
Noriu paklausti sportuojanciu Impulse, gal zinosit ir atsakysit, kaip ten su tuo nauju 50 Eur narystes mokesciu? Jis tik naujiems klientams ar reikes ji moket ir seniems, kuriems pasibaigs narystes galiojimas? Paciai baigiasi abonentas vasario men. ir dabar suzinojau kad jie susigalvojo ta nario mokesti, tai jei ir seniems ji reikes moket perkant abonenta, tada teks sakyt ate  unsure.gif

Seniems nereikia mokėti, iki vasario reikia tiesiog išsiimti sertifikatus. Bet pasibaigus narystei, nario sertifikatas galios 45 d., taip kaip suprantu, jei ilgiau nei 45 d. neprasitęsite abonemento, tada jau reikės mokėti mokestį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 20 sausio 2015 - 11:32
Sveikos, gal kuri sportuojate Royal čiurlionio gtv, žadu ptadėt lankyt, bet l mažai atsiliepimų
Atsakyti
Gal kuri esate mėginusi treniruotes "LIVE TODAY" sporto klube Daukšos g.? Su drauge renkamės treniruotę. mastau.gif
Atsakyti
Gal kas turi kokių atsiliepimų apie SkyGym sporto klubą Ateities gatvėje. Gyvenu visai šalia ir prieš keletą metų girdėjau pagyrų jų treneriams, bet įdomup, kokia situacija ten dabar?
O gal dar kokį klubą netoliese galit pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2015 01 28, 21:18)
Gal kas turi kokių atsiliepimų apie SkyGym sporto klubą Ateities gatvėje. Gyvenu visai šalia ir prieš keletą metų girdėjau pagyrų jų treneriams, bet įdomup, kokia situacija ten dabar?
O gal dar kokį klubą netoliese galit pasiūlyti?

Eikit į insanity ( Get fit ) MRU arba Kulviečio mokykloje. Ne sporto klubas, bet pagal pasiekimus šimtą kart geriau... Aš jau laukiu kol baigsis abonimentas sporto klube ir vėl ten vaikščiosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2015 01 19, 00:19)
Sveiki, gal yra čia išbandžiusių FIT20 ?
Gundausi vis, bet atsiliepimų turiu tik iš ten dirbančio žmogaus, tai truputį abejoju jų skaidrumu.  blush-anim-cl.gif

teko isbandyti viena treniruote. esu sportuojanti nemazai, nesu pradedancioji, bet ta 20 min treniruote su elektrodais buvo ohoho..tikrai sunki. po visko skaudejo raumenis (! to senai nera buve), ispyle prakaitas, jautesi nuovargis.
BET po tos vienos treniruotes supratau kad daugiau jos nenoreciau, nes man tas stimuliavimas su elektrodais buvo labai nemalonus, iki siol prisiminus ta jausma nupurto.
Atsakyti