Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(AIRA @ 2013 05 01, 11:42)
Aš esu darius lagaminą, kuris man gavosi apie 5 kg. Tai buvo medaus biskvitas (tas receptas, kur nereikia atskirai kepti lakštų), tai kepiau iš dvigubos normos. O mano stačiakampė forma apie 15*34 cm. Bet aš torto nedengiau pastilažu, tuomet būtų dar sunkesnis

Aciukas 4u.gif
bet ismatavimai keistoki, gal 25*34 ?
Isikepiau snikeri 32*28 is triju normu doh.gif , dabar reiks galvoti kaip suformoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 01, 15:27)
erikiuxxx o kaip  bigsmile.gif  Jusu pazystamiems, as sutikau nes darbo dienom tortuku mazai darau,be to noriu daugiau praktikos. uz tad savaitgaliai po 4-5tortukus darau  doh.gif Jus su tookiais groziais ir tik 1 i savaite..gaila labai  ax.gif

Oj, ir man praktikos reiktu del pastilazo, nes nelabai as su jo draugauju, kiekviena kart bijau, kad paves jis mane doh.gif
Esu kitais darbais apsikrovusi doh.gif , tai tortai man, tik malonus hobis, nors nemazai sveikatos atima, nes tik nakti galiu puosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 01, 16:30)
Oj, ir man praktikos reiktu del pastilazo, nes nelabai as su jo draugauju, kiekviena kart bijau, kad paves jis mane doh.gif

aš jau po truputį pradedu persprasti pastilažą, o pradžioj labiausiai nelaukiama torto puošbos dalis dalis buvo daryti ir dengti tortą pastilažu blush2.gif
Atsakyti

Sakykite, o LT parduodama lenkiska cukraus pudra tinkama pasilazo gamybai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 01, 17:30)
Esu kitais darbais apsikrovusi doh.gif , tai tortai man, tik malonus hobis, nors nemazai sveikatos atima, nes tik nakti galiu puosti doh.gif

Ooj as irgi dazniausiai tortus darau nakti biggrin.gif
su mase man sunkiausia apdengti torta,,.neiseina idealiai tai padaryti,tai suplys kur,tai dar kas schmoll.gif nezinau jau kaip ta dalyka gerai padaryti
Atsakyti
Sveikos merginos,

turbut pries metus as cia lankiausi, bet isvydusi tema apie ka snekate kazkaip nustebau.... nei lindau, nei klausiau, o aptarinejat kaip koki daikta....kiek zavejausi as sia tema, kiek dabar neskanu man cia viskas atrodo ...., visada cia uzsukdavau pasigrozeti merginu darbais, klausti patarimu, pati mielai patardavau ko ismokus esu...sekmes merginos toliau kepti, kurti nuostabius tortus ir niekada nebuti sitaip aptarinejamos viesai....

erikiuxxx dekui uz isakytas mintis ir jos is ties teisingos...visos mes mokomes, visoms atsitinka klaidu...bet nepamirskite kad zmogus mokosi is savo klaidu:) Palinkesiu siam puslapiui siltu, graziu, nuosirdziu minciu...

Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 01, 17:45)
su mase man sunkiausia apdengti torta,,.neiseina idealiai tai padaryti,tai suplys kur,tai dar kas  schmoll.gif  nezinau jau kaip ta dalyka gerai padaryti

viskam reikia tik laiko ir kantrybes smile.gif
Atsakyti
saules zuikuti, grazus tortukas labai smile.gif

aciu mergaites uz grazius atsiliepimus mano darbeliams smile.gif Stengiuosi nenuvilti klientu, nors ir man visko pasitaiko smile.gif Vienas klientas iseidamas ir issinesdamas torta, paverte deze sonu ir pasikiso po pazastimi, tai vos infarkto negavau - kaip pradejau ant jo rekti, kad tai juk tortas!!! Paskui, zinoma atsiprasiau, bet visa vakara atsitoketi negalejau. Paskutiniu met as padekliukus paklijuoju prie dezes dugno, bet tortas, jei sitaip su juo algiamasi, net paklijuotas su kokiais stipriausiais klijais, neatlaikys smile.gif Vyrams duoti vezti tortus, tai tolygu torto sugadinimui - ne kart jau isitikinau smile.gif

O pas mane yra stai sitoks aparaciukas: user posted image pirkti galima cia: e-bay
Atsakyti
sveikos, puikių tortų prikepusios tortų kepėjos, labai gražūs ir spalvingi smile.gif

aš gi kolegės sūneliui pagal jos atsiųstą nuotrauką gaminau mylimiausią migduką smile.gif
user posted image
Atsakyti
Olesta, super!
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 05 01, 21:25)
sveikos, puikių tortų prikepusios tortų kepėjos, labai gražūs ir spalvingi smile.gif

aš gi kolegės sūneliui pagal jos atsiųstą nuotrauką gaminau mylimiausią migduką smile.gif

bigsmile.gif labai grazus wub.gif
Atsakyti
sveikos, daug groziu pridejusios ir pradedancios, ir stipriai pazengusios wub.gif .
kad ne tusciai biggrin.gif

varskes, pastlazas
user posted image

snickers, pastilazas
user posted image

snickers, pastlazas
user posted image

varskes, pastilazas
user posted image

sokoladins, pastilazas
user posted image

varskes, pastlazas