Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(amorosa @ 2013 05 01, 13:44)
O kaip tai padaryti? g.gif  Gal galetumet pamokyti  4u.gif Ypac koks Napoleonas , tiesiog ciuozia nuo padekliuko doh.gif

na,apatini biskvita bent kazkuom patepti-sviestiniu,lyditu pastilazu...kad bent kazkoks kibimas butu.bet pvz snikers biskvitas man pats is saves tiek prikimba prie padeklo,kad kartais norint ji kazkur perkelti,jega reikia plesti biggrin.gif napaliukas,taip,ciuozineja kol sutepineju,veliau biski padreksta,bet irgi nebuna gero kibimo.jei tai tiesiog paprastas tortas,tai niekuo netepu-kazkiek is saves ,nuo dengiamos mases prikimba ir to uztenka.jei reiketu forminio torto is jo,tiesiog neapsiimciau is jo formuoti biggrin.gif

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 01, 13:56)

labai fainas
Atsakyti
Tiesa, ir dar prisiminiau ko žadėjau Jūsų paklausti kai pamačiau dviaukšti tortą. Kaip užkeliat antrąjį/trečiajį torto aukštus? Mentelę pakišat ? nes man jau kelintą kartą kol atlekiu ta masė negražiai "susiraukšlėja" ir palieka nelygi vieta, ypač jei tortas iš sunkesnių.

Azalija., gražus tortas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 01 gegužės 2013 - 13:23
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 01, 14:22)
Tiesa, ir dar prisiminiau ko žadėjau Jūsų paklausti kai pamačiau dviaukšti tortą. Kaip užkeliat antrąjį/trečiajį torto aukštus?  Mentelę pakišat ? nes man jau kelintą kartą kol atlekiu ta masė negražiai "susiraukšlėja" ir palieka nelygi vieta, ypač jei tortas iš sunkesnių.

Azalija., gražus tortas 4u.gif

as tai ranka keliu.ta prasme torto virsus atsiduria man ant delno.o kelti reikia ne katik padengta,o palaukus kol mase pakietes kazkiek.tada rankos neisispaudzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 01, 13:34)
as tai ranka keliu.ta prasme torto virsus atsiduria man ant delno.o kelti reikia ne katik padengta,o palaukus kol mase pakietes kazkiek.tada rankos neisispaudzia smile.gif

ačiū labai, kad pasidalinat informacija 4u.gif o taip ir vargdavau su tuo kėlimu doh.gif
Atsakyti
Seniai jau kokius tortukus cia bebuvau ikelus, tai imesiu keleta:

Butelaitis darbdaviams, 2.5 kg Rafaelo, dengtas pirktine mase, purkstas aerografo pagalba.

https://fbcdn-sphoto...752825136_n.jpg

Pirtele, 4.8kg. Sokoladinis svaigusis, dengtas pirktine mase, purkstas aerografo pagalba.
https://fbcdn-sphoto...121368339_n.jpg

Serviruotas samas, 3.5kg. Rafaelo Savjone, taip pat purkstas smile.gif
https://fbcdn-sphoto...637554043_n.jpg
Atsakyti
eda.dita, na ir grožiai wub.gif
Atsakyti
suuuper! bigsmile.gif
Atsakyti
Azalija, labai grazutis tortukas 4u.gif as dviaukscio dar nedarius blush2.gif

O kiek bisvito sluoksniu viename torte dedate? As vis normalaus aukscio neisgaunu g.gif
O persikus i maskarpone maisot ar atskira sluoksni dedate?
Atsakyti
as persikus tiesiog ant kremo sumetau smile.gif

-------
vysninis karamelinis 4300gr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 01, 12:56)

Super tortukas, kaip dvieju aukstu, tai svoris nedidelis, saunu kad spejot padaryti mano pazystamiems smile.gif as tai atsisakiau blush2.gif jej nebutu man cemodas sestadieniui, tai daryciau, bet daugiau kaip viena torta i savaite nedarau verysad.gif

eda.dita,
WOW, KLASSS, taip butu anukas pasakes bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SUPER super grazu, jau tu esi tikru tikriausia profe bigsmile.gif wub.gif o dar kaip foto gerai padaryta, tai dar prabangiai atrodo bigsmile.gif

saules_zuikutis*, super senukams tortukas thumbup.gif , tik medeliu daugiau zaliojanciu noretusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 01 gegužės 2013 - 14:48
eina sau, kokiu sedevru pridejot bigsmile.gif bigsmile.gif editos kaip is zurnalo,
SZ atkartojo nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Schoco reikia prisiminti biggrin.gif bet as ziuriu pagal situacija,pagal susidariusi vaizda. pamiegojau dabar su vaiku pietu miego,negaliu prisiminti kiek cia biskvitu lotuliukas.gif 5 ar 6 g.gif

As kaip ir SZ tiesiog ant kremo sumetau persikus,nemegstu as ''bendrinti'' idara ir krema.

erikiuxxx o kaip bigsmile.gif Jusu pazystamiems, as sutikau nes darbo dienom tortuku mazai darau,be to noriu daugiau praktikos. uz tad savaitgaliai po 4-5tortukus darau doh.gif Jus su tookiais groziais ir tik 1 i savaite..gaila labai ax.gif

*saules_zuikutis* nuostabus tortukas...grazus..ir man net liudna pasidare...uzsinorejau pas senelius i kaima..

eda.dita
wowww wub.gif aerografa turbut kur is anlgijos-amerikos pirkote?gal galite uzrodyti koki?as vis pasiziuriu i juos,bet man aisku dar tolokai biggrin.gif man neapsakomai grazu wub.gif
Atsakyti