O gal kuri kartais turit kokią nuorodą, kaip daryti tulpes? Nes bandžiau per youtube, nieko nesigauna man Gal koks paprastesnis variantas yra..
Su darbo žmonių diena mielos darbštuolės kepėjėlės
Aš tokia daugiau tyli skaitytoja, bet kad tema taip mano akim žiūrint nelabai skaniai nuvažiavo į šoną, noriu pasakyti labai didelį ačiū visoms, kurios dalinatės, patariat Temukę skaitau ir tortukus puošinėju jau metus laiko, bet dar mokytis ir mokytis
Erikiuxxx, paminėjot, kad tortą su pakalnutėm dengėt kažkokiu kitokiu būdu.. Gal išduosit koks tai būdas, nes tortukas išties puikus
Aš tokia daugiau tyli skaitytoja, bet kad tema taip mano akim žiūrint nelabai skaniai nuvažiavo į šoną, noriu pasakyti labai didelį ačiū visoms, kurios dalinatės, patariat Temukę skaitau ir tortukus puošinėju jau metus laiko, bet dar mokytis ir mokytis
Erikiuxxx, paminėjot, kad tortą su pakalnutėm dengėt kažkokiu kitokiu būdu.. Gal išduosit koks tai būdas, nes tortukas išties puikus
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 30, 22:06)
as iskart.svarbu mase nebutu labai jau minksta.raide vandenuku vos patepu
O jei truputį kreivai raidę uždedat ir reikia pataisyti, tada neišsitepa jums tortukas?
S.Z, ir taves labi prasau, paaiskink kaip reiktu tada daryti meskiuka kad jis del vairuotoju neatsargumo nenukristu ? nes jej ir taip as ji tvirtinsiu, tai vistiek neapsauguosiu ji nuo NEatsakingo vairavimo-vaziavimo ( nes vetimam zmogui nepatikeciau vezti )
http://www.supermama...?...&p=24794300
o del kito budo, paieskosiu , ir idesiu nuoroda, kaip daroma kitaip bet vakare, nes dabar turiu dar pati pasiknisti ir ieskoti del to lagamino
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 01, 08:15)
na,stengiuosi deti taip,kad nebereiketu taisyti na,jeigu jau taip gaunasi,kad pataisius biskuti matosi slapia vieta,tada ta vieta pakrakmolinu
na tai reikia man visagalės motinos - praktikos
SOS mergaites, kas kepe lagamina, labai labai prasau patarkyte kokio ismatavimu reikia kepti tortuka, kad butu apie 5kg. ??? LAbai labai prasau
ir su
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 30, 21:47)
Jau keletą kartų susiduriu su problema klijuojant raides. Jūs klijuojat jau išdžiūvusias ar iškart ant torto dedat? Ir klijuojat vandenuku patepus raidę, ar plotelį nedidelį ant paties torto pašlapinus?
Nes jei išdžiovinu dažnai pusiau perlūžta
Nes jei išdžiovinu dažnai pusiau perlūžta
Radau vaizdyne medziaga butu faina, jej kas sumazintu foto, nes nemoku puslapio neiskraipo, bet
tai ziurek ppazingsniui, pagal numeracija, tik pati nesuprantu, ka daryti nr. 3,
Papildyta:
QUOTE(Gerdut @ 2013 04 30, 17:40)
Sveikutės, labai reiktų Jūsų pagalbos Ruošiuosi kepti tortuką sesės gimtadieniui, bet išsirinkau tokį, kuriam reikia formelės, o dabar ant dienų nežinau kur gauti.. Reiktų ramunės įspauduko. Galbūt kas nors galėtumėte ar paskolinti dienelei, ar žinote kur galėčiau rasti? Būčiau labai dėkinga Veiksmas Jonava - Kaunas
radau kaip daryti be formeles
http://forum.say7.info/topic26709.html
o taip paziurek gal cake deco yra pirkti
Perziurejau rusaiciu foruma, toli joms iki musu profesonaliu kepejeliu. Aisku yra ir pas juos gerai kepanciu, bet daugumos tortai nelabai skoningai, ir nekruopsciai pagaminti. Reiketu joms is musu kepejeliu pasimokinti.
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 01, 10:32)
S.Z, ir taves labi prasau, paaiskink kaip reiktu tada daryti meskiuka kad jis del vairuotoju neatsargumo nenukristu ?
mazu maziausiai ka reiketu padaryti,tai bent jau apatini pati pagrindini biskvita pritvirtinti prie padeklo
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 01, 09:35)
SOS mergaites, kas kepe lagamina, labai labai prasau patarkyte kokio ismatavimu reikia kepti tortuka, kad butu apie 5kg. ??? LAbai labai prasau
Aš esu darius lagaminą, kuris man gavosi apie 5 kg. Tai buvo medaus biskvitas (tas receptas, kur nereikia atskirai kepti lakštų), tai kepiau iš dvigubos normos. O mano stačiakampė forma apie 15*34 cm. Bet aš torto nedengiau pastilažu, tuomet būtų dar sunkesnis
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 01, 11:13)
mazu maziausiai ka reiketu padaryti,tai bent jau apatini pati pagrindini biskvita pritvirtinti prie padeklo
O kaip tai padaryti? Gal galetumet pamokyti Ypac koks Napoleonas , tiesiog ciuozia nuo padekliuko