Dar sakyčiau sviestini det keliom sekundem i mikrobange, kad paskystetu, tada labai lenvai aptepsi šonus, o tada i šaldytuva, kad sustingtų, po to galima dar pakartot, bet plonai, ir bus čiki
Ačiū mergaitės Nes man jau šiandien egzistencinė krizė, sakiau tortais nebeužsiimsiu, taip viskas nesisėkt pradėjo
O sviestinis kremas kur skirtas aptepimui turi buti skystas is pradziu? pasidariau ji, bet jis skystas, ar saldytuve palaikius sukieteja kazkiek?
Kremas turi būti ne skystas, bet labai minkštas, lengvai tepamas. Šaldytuve sukietės
QUOTE(likta @ 2013 05 30, 14:16)
Kremas turi būti ne skystas, bet labai minkštas, lengvai tepamas. Šaldytuve sukietės
Jis man ne tepamas gavosi, o pilamas sukietes iki tokios stadijos, kad galetu tepti?
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 15:24)
Jis man ne tepamas gavosi, o pilamas sukietes iki tokios stadijos, kad galetu tepti?
Na man jis niekada skystas nesigauna. Gal sviestą kaitinai?
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 30, 14:25)
Na man jis niekada skystas nesigauna. Gal sviestą kaitinai?
Ne, nekaitinau kaitinau tik kiausini, cukru ir piena, paskui atvesusia mase kai supyliau ant sviesto, jis pasidare toks pat skystas kaip buvo tas kaitinamas misinys nezinau, bandysiu laukti gal apkietes bent kazkiek.
Visada sviestini krema ruosiu taip;istirpdau sviesta,idedu pudros ir plaku mikseriu,ir gaunasi tikrai skystokas,bet uztat lengva dirbti su tokiu beto daugiau pudros idesit,tai ir kietesnis bus,o ir pats savaime kieteja.Skystesnis(vos ne varvantis) daug lengviau ir graziau apdengia torta
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 30, 15:53)
Visada sviestini krema ruosiu taip;istirpdau sviesta,idedu pudros ir plaku mikseriu,ir gaunasi tikrai skystokas,bet uztat lengva dirbti su tokiu beto daugiau pudros idesit,tai ir kietesnis bus,o ir pats savaime kieteja.Skystesnis(vos ne varvantis) daug lengviau ir graziau apdengia torta
Bet tai tas kremas yra skirtas islyginti labiau torta, o cia viskas varva man zemyn
gal bandyti ideti pudros ir man? bet gausis tada labai jau saldus
Beja, del zelatinos dar noriu paklausti. Ant pakelio raso, jog 20 gr. zelatinos reikia tirpinti 1 litre vandens, tai jeigu man reikia puse pakelio, tai pilu 0,5 l., ir paskui man visa ta puslitri skyscio supilti? (cia bus skirta apdengimo cukrinei masei)
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 16:03)
Bet tai tas kremas yra skirtas islyginti labiau torta, o cia viskas varva man zemyn
gal bandyti ideti pudros ir man? bet gausis tada labai jau saldus
Beja, del zelatinos dar noriu paklausti. Ant pakelio raso, jog 20 gr. zelatinos reikia tirpinti 1 litre vandens, tai jeigu man reikia puse pakelio, tai pilu 0,5 l., ir paskui man visa ta puslitri skyscio supilti? (cia bus skirta apdengimo cukrinei masei)
gal bandyti ideti pudros ir man? bet gausis tada labai jau saldus
Beja, del zelatinos dar noriu paklausti. Ant pakelio raso, jog 20 gr. zelatinos reikia tirpinti 1 litre vandens, tai jeigu man reikia puse pakelio, tai pilu 0,5 l., ir paskui man visa ta puslitri skyscio supilti? (cia bus skirta apdengimo cukrinei masei)
Na taip,taip ir islyginat uztepant 2 kartus.Prie salto torto greit prilimpa tas sviestas del saldumo tai ka zinau,gi tortas ir turi but saldus
Zelatina dekit ir tirpinkit tokiam kieki,koki raso recepte.Kas ten gausis su puslitriu,tai neisivaizduoju
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 30, 16:15)
Zelatina dekit ir tirpinkit tokiam kieki,koki raso recepte.Kas ten gausis su puslitriu,tai neisivaizduoju
Dr.Oether ta zelatina pas mane, tai ten taip raso, man irgi kazkaip keistai skamba o paciam recepte tai neraso, tik istirpinti zelatina 1 sauksta
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 16:24)
Dr.Oether ta zelatina pas mane, tai ten taip raso, man irgi kazkaip keistai skamba o paciam recepte tai neraso, tik istirpinti zelatina 1 sauksta
O kur jus ja naudosit?