Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dar sakyčiau sviestini det keliom sekundem i mikrobange, kad paskystetu, tada labai lenvai aptepsi šonus, o tada i šaldytuva, kad sustingtų, po to galima dar pakartot, bet plonai, ir bus čiki
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Nes man jau šiandien egzistencinė krizė, sakiau tortais nebeužsiimsiu, taip viskas nesisėkt pradėjo doh.gif
Atsakyti
O sviestinis kremas kur skirtas aptepimui turi buti skystas is pradziu? unsure.gif pasidariau ji, bet jis skystas, ar saldytuve palaikius sukieteja kazkiek?
Atsakyti
Kremas turi būti ne skystas, bet labai minkštas, lengvai tepamas. Šaldytuve sukietės
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 05 30, 14:16)
Kremas turi būti ne skystas, bet labai minkštas, lengvai tepamas. Šaldytuve sukietės

Jis man ne tepamas gavosi, o pilamas lotuliukas.gif doh.gif sukietes iki tokios stadijos, kad galetu tepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 15:24)
Jis man ne tepamas gavosi, o pilamas  lotuliukas.gif  doh.gif  sukietes iki tokios stadijos, kad galetu tepti?  g.gif

Na man jis niekada skystas nesigauna. Gal sviestą kaitinai?
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 30, 14:25)
Na man jis niekada skystas nesigauna. Gal sviestą kaitinai?

Ne, nekaitinau schmoll.gif kaitinau tik kiausini, cukru ir piena, paskui atvesusia mase kai supyliau ant sviesto, jis pasidare toks pat skystas kaip buvo tas kaitinamas misinys g.gif nezinau, bandysiu laukti gal apkietes bent kazkiek.
Atsakyti
Visada sviestini krema ruosiu taip;istirpdau sviesta,idedu pudros ir plaku mikseriu,ir gaunasi tikrai skystokas,bet uztat lengva dirbti su tokiu thumbup.gif beto daugiau pudros idesit,tai ir kietesnis bus,o ir pats savaime kieteja.Skystesnis(vos ne varvantis) daug lengviau ir graziau apdengia torta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 30, 15:53)
Visada sviestini krema ruosiu taip;istirpdau sviesta,idedu pudros ir plaku mikseriu,ir gaunasi tikrai skystokas,bet uztat lengva dirbti su tokiu  thumbup.gif beto daugiau pudros idesit,tai ir kietesnis bus,o ir pats savaime kieteja.Skystesnis(vos ne varvantis) daug lengviau ir graziau apdengia torta  mirksiukas.gif

Bet tai tas kremas yra skirtas islyginti labiau torta, o cia viskas varva man zemyn doh.gif
gal bandyti ideti pudros ir man? g.gif bet gausis tada labai jau saldus doh.gif

Beja, del zelatinos dar noriu paklausti. Ant pakelio raso, jog 20 gr. zelatinos reikia tirpinti 1 litre vandens, tai jeigu man reikia puse pakelio, tai pilu 0,5 l., ir paskui man visa ta puslitri skyscio supilti? blink.gif g.gif rolleyes.gif (cia bus skirta apdengimo cukrinei masei)
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 16:03)
Bet tai tas kremas yra skirtas islyginti labiau torta, o cia viskas varva man zemyn  doh.gif 
gal bandyti ideti pudros ir man?  g.gif  bet gausis tada labai jau saldus  doh.gif 

Beja, del zelatinos dar noriu paklausti. Ant pakelio raso, jog 20 gr. zelatinos reikia tirpinti 1 litre vandens, tai jeigu man reikia puse pakelio, tai pilu 0,5 l., ir paskui man visa ta puslitri skyscio supilti?  blink.gif  g.gif  rolleyes.gif  (cia bus skirta apdengimo cukrinei masei)

Na taip,taip ir islyginat uztepant 2 kartus.Prie salto torto greit prilimpa tas sviestas mirksiukas.gif del saldumo tai ka zinau,gi tortas ir turi but saldus biggrin.gif

Zelatina dekit ir tirpinkit tokiam kieki,koki raso recepte.Kas ten gausis su puslitriu,tai neisivaizduoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 30, 16:15)
Zelatina dekit ir tirpinkit tokiam kieki,koki raso recepte.Kas ten gausis su puslitriu,tai neisivaizduoju  blink.gif

Dr.Oether ta zelatina pas mane, tai ten taip raso, man irgi kazkaip keistai skamba g.gif o paciam recepte tai neraso, tik istirpinti zelatina 1 sauksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 30 gegužės 2013 - 17:25
QUOTE(KasYra @ 2013 05 30, 16:24)
Dr.Oether ta zelatina pas mane, tai ten taip raso, man irgi kazkaip keistai skamba  g.gif  o paciam recepte tai neraso, tik istirpinti zelatina 1 sauksta  g.gif

O kur jus ja naudosit?
Atsakyti