QUOTE(Džigė @ 2013 05 30, 14:22)
Labai prasau pagalbos.
Padariau turtinga kavos torta, dabar ziuriu, kad karamelis sluoksnis nera visiskai sustinges ir biskuti lenda is "sonu" kremas
dariau tiramisu ant virsaus, ir viska norejau dengti pastilazu, nes torta darau savo sunelio krikstynoms. Tuoj apsiverksiu, nes esu visiskoje nevilty ka toliau daryti. Beje darau du tortus dviaukscius,negaliu tiesiog nauju daryti
padekit senbuves labai prasau
dabar galvoju, gal vienintele iseitis deti svori ant torto ir kad perteklius iseitu , pro sonus, kaip manote?
Šaldytuve turėjo sustingti, jeigu nesustingo, tai jis ir bus skystas, spaudimas iš viršaus nepagerins jums kremo konsistencijos, jūs tiesiog jį išspausite. Geriau bandykite atsargiai nuimti biskvitus iki to kremo mentelių pagalba ir perplakti kremą įdedant standiklio. Nematant situacijos sunku ką nors patarti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 30, 14:47)
bet tai kaip jį užtept ant tų šonų? Nes man tas grietinėlės pertepimas minkštokas gavos
Nes kaip tik turiu pasidarius ir sviestinio.
Atšaldykite tortą ir labai atsargiai mentele tepkite ant šonų, galite į sviestinį įdėti trupinukų, bus tvirtesnis