Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(niukse @ 2013 05 29, 22:04)
Mergino darkart kreipiuosi pagal ka lipdot teletabius? o gal yra temoje be komentaru kokia nors nuroda ideta?

yra idetos nuotraukos asseni zinuteje temoje be komentaru.
http://www.deleukste...819#p2126905819
http://www.lovelytut...read.php?t=3218
Atsakyti
Gyvatele, giliukai graziai ziurisi smile.gif Dar paklausiu- kokiu budu darete kito tortuko emblema? 4u.gif Tos emblemos man tikras galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 29, 21:18)
O nenori pasidaryt sviestinio kremo (butter frosting)? Nežinau kaip jis lietuviškai vadinas  doh.gif


Tai čia kur sviestas ir cukraus pudra? Man jis per riebus, tik plonai užtepti tai nieko, bet čia bus visas tortas apdzibuotas.
Atsakyti
Labai norėčiau kritikos, nes man tai kažkoks ne toks, o kas ne taip nežinau 4u.gif

Medutis su vyšniomis ir žele, pastilažas, 3kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 30 gegužės 2013 - 12:09
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 30, 13:06)


nepasakyciau,kad kazkas labai jau negerai,tik gal tiek gelytes tiek drugelius buciau vos paseseliavus,kad nesusivienodintu su baltu pagrindu
Atsakyti
Aš vėl su klausimu blush2.gif

Ar Raffaello tortą galima apdengti cypciuko pastiliažu? Visada marcipanais dengdavau, dabar neturiu. Bet galvoju ar ta grietinėlė to pastiliažo nepaleis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 30, 12:35)
nepasakyciau,kad kazkas labai jau negerai,tik gal tiek gelytes tiek drugelius buciau vos paseseliavus,kad nesusivienodintu su baltu pagrindu

Ačiū už nuomonę, man bet kokia kritika labai svarbi, norint tobulėti 4u.gif
O šešėliuoti reikia su milteliniais dažais?
Dar galvoju gal geriau aukštesnį ir mažesnio diametro reikia daryti, gal gražiau žiūrėtus, bet kita vertus kai valgo koks 20 žmonių geriau žemesnis ir storesnis, nei plonas ir aukštas torto gabaliukas g.gif
Žodžiu dar mokytis ir mokytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 30, 14:45)
Aš vėl su klausimu  blush2.gif

Ar Raffaello tortą galima apdengti cypciuko pastiliažu? Visada marcipanais dengdavau, dabar neturiu. Bet galvoju ar ta grietinėlė to pastiliažo nepaleis?  unsure.gif


Tam ir yra sviestiniai kremai. Kad grietinėlė su pastilažu nesusitiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
graziau gal ziurisi aukstesni tortai,bet dalinti patogiau zemesni
seseliuoju miltukais
Atsakyti
Labai prasau pagalbos. verysad.gif Padariau turtinga kavos torta, dabar ziuriu, kad karamelis sluoksnis nera visiskai sustinges ir biskuti lenda is "sonu" kremas sad.gif dariau tiramisu ant virsaus, ir viska norejau dengti pastilazu, nes torta darau savo sunelio krikstynoms. Tuoj apsiverksiu, nes esu visiskoje nevilty ka toliau daryti. Beje darau du tortus dviaukscius,negaliu tiesiog nauju daryti cray.gif padekit senbuves labai prasau verysad.gif

dabar galvoju, gal vienintele iseitis deti svori ant torto ir kad perteklius iseitu , pro sonus, kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 30 gegužės 2013 - 13:26
QUOTE(dailele @ 2013 05 30, 13:14)
Tam ir yra sviestiniai kremai. Kad grietinėlė su pastilažu nesusitiktų  mirksiukas.gif


bet tai kaip jį užtept ant tų šonų? Nes man tas grietinėlės pertepimas minkštokas gavos unsure.gif Nes kaip tik turiu pasidarius ir sviestinio.
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2013 05 30, 14:22)
Labai prasau pagalbos.  verysad.gif  Padariau turtinga kavos torta, dabar ziuriu, kad karamelis sluoksnis nera visiskai sustinges  ir biskuti lenda is "sonu" kremas sad.gif dariau tiramisu ant virsaus, ir viska norejau dengti pastilazu, nes torta darau savo sunelio krikstynoms. Tuoj apsiverksiu, nes esu visiskoje nevilty ka toliau daryti. Beje darau du tortus dviaukscius,negaliu tiesiog nauju daryti  cray.gif  padekit senbuves labai prasau  verysad.gif

dabar galvoju, gal vienintele iseitis deti svori ant torto ir kad perteklius iseitu , pro sonus, kaip manote?

Šaldytuve turėjo sustingti, jeigu nesustingo, tai jis ir bus skystas, spaudimas iš viršaus nepagerins jums kremo konsistencijos, jūs tiesiog jį išspausite. Geriau bandykite atsargiai nuimti biskvitus iki to kremo mentelių pagalba ir perplakti kremą įdedant standiklio. Nematant situacijos sunku ką nors patarti

QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 30, 14:47)
bet tai kaip jį užtept ant tų šonų?  Nes man tas grietinėlės pertepimas minkštokas gavos unsure.gif Nes kaip tik turiu pasidarius ir sviestinio.

Atšaldykite tortą ir labai atsargiai mentele tepkite ant šonų, galite į sviestinį įdėti trupinukų, bus tvirtesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 30 gegužės 2013 - 14:49