Na su grietinėle tai aš nedrįsčiau rizikuoti, ypač jei išpuls karšta diena.. Galvoju gal sviestinis morenginis kremas tiktų, bet niekada nesu jo dariusi
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 29, 15:08)
deja ne, man reik metalinio, nes plastininis tai... ir kad lankiukai butu i viena puse na tokio ((
Ga tokio ieskot? http://public.fotki....imperiai-2.html
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 29, 13:57)
ka reiskia "skystu" - ta prasme vandens pagrindu? jei taip-del to ir praskydo. I ja tinka miltukais arba geliniai.
Aciu uz atsakyma, dabar zinosiu O kur galima isigyti milteliu tokiu? Nes skystu dazu as maximoj pirkau?
QUOTE(diva3 @ 2013 05 29, 19:49)
Aciu uz atsakyma, dabar zinosiu O kur galima isigyti milteliu tokiu? Nes skystu dazu as maximoj pirkau?
as viska dazau su wilton geliniais dazais,o perku juos cake-deco internetinej parduotuvej
QUOTE(gyvatele @ 2013 05 29, 19:47)
nea, va tokio bet jau radau LT, reiks bandyt siustis
QUOTE(gyvatele @ 2013 05 29, 19:52)
as viska dazau su wilton geliniais dazais,o perku juos cake-deco internetinej parduotuvej
pora psl atgal likta rase kur galima gauti cia jos zinute
as naudoju americolor gelinius
[quote=gyvatele,2013 05 29, 19:52]
as viska dazau su wilton geliniais dazais,o perku juos cake-deco internetinej parduotuvej.
Dar visokiu geru ir tikrai nebrangiu dalykeliu tortams yra cia:
http://public.fotki....tortu-puosimui/
O cia mano vakarykstis darbelis. Snicersas 4,5kg. Giliuku grupes isleistuvems darzelyje.Deja,teko fotografuoti vakare,tai tik nekokios foto , nes ryte jau reikejo atiduoti.
ir dar vienas.Sokoladinis karamelinis Beatos tortas.Patiko,kad greitai paruosiamas ir tikrai laaabai skanus,ir saldus
as viska dazau su wilton geliniais dazais,o perku juos cake-deco internetinej parduotuvej.
Dar visokiu geru ir tikrai nebrangiu dalykeliu tortams yra cia:
http://public.fotki....tortu-puosimui/
O cia mano vakarykstis darbelis. Snicersas 4,5kg. Giliuku grupes isleistuvems darzelyje.Deja,teko fotografuoti vakare,tai tik nekokios foto , nes ryte jau reikejo atiduoti.
ir dar vienas.Sokoladinis karamelinis Beatos tortas.Patiko,kad greitai paruosiamas ir tikrai laaabai skanus,ir saldus
Mergino darkart kreipiuosi pagal ka lipdot teletabius? o gal yra temoje be komentaru kokia nors nuroda ideta?
QUOTE(niukse @ 2013 05 29, 21:04)
Mergino darkart kreipiuosi pagal ka lipdot teletabius? o gal yra temoje be komentaru kokia nors nuroda ideta?
is akies lipdau.''kiausinis''-kunas,rutuliukas -galva.ant jos priekyje kuno spalvos apskritimas.dedam akytes,nosi,sypsena sonuose ausys,virsuje antena.rankos,kojos.ai,dar ant pilvuko ekranas
------------
grazus giliukai ,tik knygos paspalvinimas kiek perryskus mano akim ziurint
QUOTE(AIRA @ 2013 05 29, 18:03)
Na su grietinėle tai aš nedrįsčiau rizikuoti, ypač jei išpuls karšta diena.. Galvoju gal sviestinis morenginis kremas tiktų, bet niekada nesu jo dariusi
Nežinau, ar žolytė gausis iš šio kremo, bet pats kremas tai super darant kitokias formeles su antgaliais laikosi puikiai, sustingsta, nekeičia formos, kiek skaičiau, kitos net maistine plėvele apvynioja ir nieko nenutinka. Manau ir žolytė turėtų laikytis, tik minusas man tame, kad jis labai neskanus... Lyg vieną sviestą valgytum
Nu va, o aš maniau, kad tas morenginis kremas skanus , teks turbut prie beze likti ... Ačiū, kad pasidalinote patirtimi
QUOTE(AIRA @ 2013 05 29, 15:47)
O iš ebay nenorite užsisakyti, tikrai yra kokio ieškote, uk apie 5 svarus kainuoja su siuntimu, iš USA pigiau, bet reiks laukti apie mėnesį.
Gal galit patarti koks kremas be beze dar gerai laikytų žolytės formą ir būtų skanus? Ganašas turbūt pradėtų tirpti?
Gal galit patarti koks kremas be beze dar gerai laikytų žolytės formą ir būtų skanus? Ganašas turbūt pradėtų tirpti?
O nenori pasidaryt sviestinio kremo (butter frosting)? Nežinau kaip jis lietuviškai vadinas
Ateinu su klausimu, kur perkate padėkliukus po tortais?