Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na su grietinėle tai aš nedrįsčiau rizikuoti, ypač jei išpuls karšta diena.. Galvoju gal sviestinis morenginis kremas tiktų, bet niekada nesu jo dariusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 29, 15:08)
deja ne, man reik metalinio, nes plastininis tai... ir kad lankiukai butu i viena puse na tokio  (( smile.gif

Ga tokio ieskot? http://public.fotki....imperiai-2.html
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 29, 13:57)
ka reiskia "skystu" - ta prasme vandens pagrindu? jei taip-del to ir praskydo. I ja tinka miltukais arba geliniai.

Aciu uz atsakyma, dabar zinosiu ax.gif O kur galima isigyti milteliu tokiu? Nes skystu dazu as maximoj pirkau?
Atsakyti
QUOTE(diva3 @ 2013 05 29, 19:49)
Aciu uz atsakyma, dabar zinosiu ax.gif  O kur galima isigyti milteliu tokiu? Nes skystu dazu as maximoj pirkau?

as viska dazau su wilton geliniais dazais,o perku juos cake-deco internetinej parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(gyvatele @ 2013 05 29, 19:47)

nea, va tokio smile.gif bet jau radau LT, reiks bandyt siustis smile.gif
QUOTE(gyvatele @ 2013 05 29, 19:52)
as viska dazau su wilton geliniais dazais,o perku juos cake-deco internetinej parduotuvej

pora psl atgal likta rase kur galima gauti smile.gif cia jos zinute
as naudoju americolor gelinius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 29 gegužės 2013 - 19:01
[quote=gyvatele,2013 05 29, 19:52]
as viska dazau su wilton geliniais dazais,o perku juos cake-deco internetinej parduotuvej.
Dar visokiu geru ir tikrai nebrangiu dalykeliu tortams yra cia:
http://public.fotki....tortu-puosimui/

O cia mano vakarykstis darbelis. Snicersas 4,5kg. Giliuku grupes isleistuvems darzelyje.Deja,teko fotografuoti vakare,tai tik nekokios foto verysad.gif , nes ryte jau reikejo atiduoti.
user posted image

user posted image

ir dar vienas.Sokoladinis karamelinis Beatos tortas.Patiko,kad greitai paruosiamas ir tikrai laaabai skanus,ir saldus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvatele: 29 gegužės 2013 - 19:13
Mergino darkart kreipiuosi pagal ka lipdot teletabius? o gal yra temoje be komentaru kokia nors nuroda ideta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 29 gegužės 2013 - 20:07
QUOTE(niukse @ 2013 05 29, 21:04)
Mergino darkart kreipiuosi pagal ka lipdot teletabius? o gal yra temoje be komentaru kokia nors nuroda ideta?

is akies lipdau.''kiausinis''-kunas,rutuliukas -galva.ant jos priekyje kuno spalvos apskritimas.dedam akytes,nosi,sypsena smile.gif sonuose ausys,virsuje antena.rankos,kojos.ai,dar ant pilvuko ekranas smile.gif

------------
grazus giliukai ,tik knygos paspalvinimas kiek perryskus mano akim ziurint
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 05 29, 18:03)
Na su grietinėle tai aš nedrįsčiau rizikuoti, ypač jei išpuls karšta diena.. Galvoju gal sviestinis morenginis kremas tiktų, bet niekada nesu jo dariusi g.gif

Nežinau, ar žolytė gausis iš šio kremo, bet pats kremas tai super thumbup.gif darant kitokias formeles su antgaliais laikosi puikiai, sustingsta, nekeičia formos, kiek skaičiau, kitos net maistine plėvele apvynioja ir nieko nenutinka. Manau ir žolytė turėtų laikytis, tik minusas man tame, kad jis labai neskanus... Lyg vieną sviestą valgytum schmoll.gif
Atsakyti
Nu va, o aš maniau, kad tas morenginis kremas skanus doh.gif , teks turbut prie beze likti ... Ačiū, kad pasidalinote patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 05 29, 15:47)
O iš ebay nenorite užsisakyti, tikrai yra kokio ieškote, uk apie 5 svarus kainuoja su siuntimu, iš USA pigiau, bet reiks laukti apie mėnesį.
Gal galit patarti koks kremas be beze dar gerai laikytų žolytės formą ir būtų skanus? Ganašas turbūt pradėtų tirpti?

O nenori pasidaryt sviestinio kremo (butter frosting)? Nežinau kaip jis lietuviškai vadinas doh.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu, kur perkate padėkliukus po tortais? g.gif
Atsakyti