Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos mergaites, ka as galejau padaryti ne taip....dariau slapia beze, viskas susiplake gerai, ipyliau maistiniu dazu skystu siek tiek ir beze "pasileido" ..... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 05 28, 19:02)
ten mano berots buvo teketi nenoriu senmergiauti biggrin.gif

Ačiukas didelis 4u.gif

Merginos, atsimenu, kad buvo kalba, bet dab pamiršau. Ką darot, kai klientas paprašo čekio ar sąskaitos faktūros, nes kavines nenori įsileist su naminiu tortu. g.gif Pirmą kart susidūriau su tokia nesąmone, nors daug nekepu, bet ir tai tokiu atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2013 05 29, 14:01)
Ačiukas didelis 4u.gif

Merginos, atsimenu,  kad buvo kalba, bet dab pamiršau. Ką darot, kai klientas paprašo čekio ar sąskaitos faktūros, nes kavines nenori įsileist su naminiu tortu.  g.gif Pirmą kart susidūriau su tokia nesąmone, nors daug nekepu, bet ir tai tokiu atsirado doh.gif

Pasakote, kad neišrašote ir klientas užsisako ten, kur duoda popierius
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2013 05 29, 13:01)
Ačiukas didelis 4u.gif

Merginos, atsimenu,  kad buvo kalba, bet dab pamiršau. Ką darot, kai klientas paprašo čekio ar sąskaitos faktūros, nes kavines nenori įsileist su naminiu tortu.  g.gif Pirmą kart susidūriau su tokia nesąmone, nors daug nekepu, bet ir tai tokiu atsirado doh.gif

Aš tai pamenu paslėptą mintį, kad ne visose parduotuvėse ant čekių rašo už ką sumokėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 29, 13:10)
Man rodos cake-deco.lt yra jų.
Aš su klausimu skubiu. Dariau tą pastiliažą pagal cipciuką ir nesuprantu, kokia turi gautis ta masė. Nes man ji limpa prie rankų. Ar taip ir turi būt?  unsure.gif

nera sad.gif
delklausimo- gal persilta zelatino/medaus mase supylet i krakmola/cukr.pudra. Dabar pastoves, subres bus gera, o jei naudoti dabar pat dadekit krakmolo, paminkykit, vel truputi, galima dadet vos cukraus pudros + krakmolo, bet sio nepadauginti, nes nunsisausins, prades trukineti, jei desit gelinius dazus mase dar paskistes vos, reik ta atminti. Dar pasisausinti galima tisiog palikus kuriam laikui "ant stalo" nevyniota,padzius, sukietes.
Ji turi buti minksta, minkoma (ne limpanti terla smile.gif ), bet elastinga.
QUOTE(diva3 @ 2013 05 29, 13:59)
Sveikos mergaites, ka as galejau padaryti ne taip....dariau slapia beze, viskas susiplake gerai, ipyliau maistiniu dazu skystu siek tiek ir beze "pasileido" ..... ?  g.gif

ka reiskia "skystu" - ta prasme vandens pagrindu? jei taip-del to ir praskydo. I ja tinka miltukais arba geliniai.
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 29, 14:48)
Aš tai pamenu paslėptą mintį, kad ne visose parduotuvėse ant čekių rašo už ką sumokėjai smile.gif

bet tokiu atveju jei kas ne taip bus tai eis galu ieskoti i ta parduotuve biggrin.gif kas tada?
manau reiktu perspeti iskart jei tortas bus vartojamas kavinej ir ten klausti ar bus imanoma atsinesti be cekio. Kiek zinau kaikurios kavines i sutarti itraukia punkta ir zmogus pasiraso jei kas. smile.gif Ir visiems galva neskauda.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 29, 13:57)
nera sad.gif
delklausimo- gal persilta zelatino/medaus mase supylet i krakmola/cukr.pudra. Dabar pastoves,

O ne tokio tau reik?
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=58

ačiū už atsakymą, žiesim kokia bus pabrendus ir atšalus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 29, 15:03)
O ne tokio tau reik?
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=58

ačiū už atsakymą, žiesim kokia bus pabrendus ir atšalus.  4u.gif

deja ne, man reik metalinio, nes plastininis tai... ir kad lankiukai butu i viena puse na tokio (( smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 29 gegužės 2013 - 14:09
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 29, 14:48)

Tai kad įstatyme parašyta a nei namie gaminto a nei pačių pirkto. Mums kavinėje taip savo ir neleido schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos sakykit gal turit kokia nuorodele kaip nulipdyti teletabius? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 29, 14:08)
deja ne, man reik metalinio, nes plastininis tai... ir kad lankiukai butu i viena puse na tokio  (( smile.gif

O iš ebay nenorite užsisakyti, tikrai yra kokio ieškote, uk apie 5 svarus kainuoja su siuntimu, iš USA pigiau, bet reiks laukti apie mėnesį.

Gal galit patarti koks kremas be beze dar gerai laikytų žolytės formą ir būtų skanus? Ganašas turbūt pradėtų tirpti?
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 05 29, 16:47)

Gal galit patarti koks kremas be beze dar gerai laikytų žolytės formą ir būtų skanus? Ganašas turbūt pradėtų tirpti?

paprasta grietinele man graziai stovi
Atsakyti
Man tai mistika kaip paprasta grietinele stovi... nu niekaip man nesigauna taip isplakt,kad tvirtai gautusi ir nepatyztu..
Atsakyti