Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rakelė @ 2013 05 27, 14:40)
as pirkau marcipanine mase. O klijuot klijais maistiniais ar vandeniu manau  g.gif  ar lydytu pastilazu  g.gif

Ačiū už info 4u.gif Jau parsisiųst nebespėsiu, nes už poros dienų man jos reikia. Bet kitam kartui žinosiu. Dabar bandysiu ant viršaus dažyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 27 gegužės 2013 - 15:19
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 27, 16:19)
Ačiū už info  4u.gif Jau parsisiųst nebespėsiu, nes už poros dienų man jos reikia. Bet kitam kartui žinosiu. Dabar bandysiu ant viršaus dažyt  unsure.gif

Kazkada kazkuri bivo idejus nuoroda i rusiska foruma, kur parodyta, kaip juodai dazyti. Nuorodos neberandu, bet esme buvo tokia, kad is pradziu nudaze su kakava rudai, o po to dejo juodus dazus. Tada juodu dazu maziau reikia ir geriau nusidazo.

Visgi radau nuoroda http://gotovim-doma....4e64e97fa0b5240
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 27 gegužės 2013 - 16:57
Sveikos kepėjėlės 4u.gif
Temą paskaitau, bet dažniausiai nekomentuoju, nes man visi tortai būna gražūs, taigi komentarai būtų labai vienodi, tai tik tyliai pasigrožiu ir semiuosi idėjų 4u.gif . Taigi parodau vieną savo tortuką, kurį dariau dovanų 5 metų berniukui. Bananinis, figūrėlės pastiliažo.
user posted image
Atsakyti
Koks grazus liutukas smile.gif. !!!
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 05 27, 11:45)
Manau naudotas silikoninis struktūrinis kilimėlis

Mingailiux @ nuostabus tortų ir keksiukų paradas

punkis labai dailūs tortukai

Taip taip, bet niekur tokio nerandu, radau kitokius, bet labai jau vaikiskos geles....
Atsakyti
QUOTE(sannioks @ 2013 05 28, 01:19)
Taip taip, bet niekur tokio nerandu, radau kitokius, bet labai jau vaikiskos geles....

tikriausia šis kilimėlis iš Amerikos
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2013 05 27, 22:15)

Taigi parodau vieną savo tortuką, kurį dariau dovanų 5 metų berniukui.

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
jolitamaria

umedyte

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 28 gegužės 2013 - 08:27
QUOTE(likta @ 2013 05 28, 07:08)
tikriausia  šis  kilimėlis  iš Amerikos

Likta, gal zinai kokiu psl Amerikoj? Gal ko nors idomesnio ten yra ir uz geras kainas? UK tai daug maz aisku kas ka parduoda
Atsakyti
Viliuosi, labai gražus tortukas 4u.gif Mingailiux, aš niekaip negaliu atsigrožėti Jūsų darbais.... o dar žinant kad tik gerus metus puošiat, tai man iš vis iš fantastikos srities.... man jaučiu prireiks kokių penkių metų, kad pasiekti panašų lygį biggrin.gif

Paskutinis mano tortukas, Juodas miškas, svorio nežinau, nes neturiu svarstyklių blush2.gif
user posted image
Kepiau draugei, tai komentaras buvo, kad gyvai tortas atrodo daug gražiau nei nuotraukoje - išvada, reikia dar mokintis ir fotografuoti doh.gif

Klausimas biškį ne į temą - ar Jums nebūna taip, kad ilgiau pakepus vienos rūšies tortą, jis pasidaro nebeskanus? Kelis kartus kepiau Juodą mišką, ir dabar nebegaliu į jį net žiūrėti, o anksčiau buvo man skaniausias iš visų........
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2013 05 28, 09:36)
Viliuosi, labai gražus tortukas  4u.gif 

Ačiū 4u.gif Man jūsų irgi gražus tortukas. Populiarūs dabar šie paukštukai.
Atsakyti
VILIUOSI,labai dailus tortukas su dailiom figurelem thumbup.gif taip ir toliau
Atsakyti