po tokių grožių,savo lepioškas gėda ir rodyti.....
Sveikos, aš tokia dar visai pradedančioji, bet labai užsivežus, naktim sapnusoe net tortus dekoruoju
likta, neturi savo mašiniuko nuotraukos iš šono. Ieškau geriausio modeliuko, tai kiek ieškojau, tavo man labiausiai patinka

likta, neturi savo mašiniuko nuotraukos iš šono. Ieškau geriausio modeliuko, tai kiek ieškojau, tavo man labiausiai patinka

Sveikos. Kazin kaip su pirktine cukrine mase apdengus torta? Normalus jis kazin gautusi? Pirma kart darysiu isvis torta, tai galvoju gal paprasciau butu su gatava mase ji apdengti.
nei skanu, nei patogu

QUOTE(KasYra @ 2013 05 26, 22:22)
Sveikos. Kazin kaip su pirktine cukrine mase apdengus torta? Normalus jis kazin gautusi? Pirma kart darysiu isvis torta, tai galvoju gal paprasciau butu su gatava mase ji apdengti.
tai jau tikrai,reikejo siam savaitgaliui,ryskios spalvos,nusipirkau mases 250g,kas per smarve jos

QUOTE(keno @ 2013 05 26, 20:38)
tai jau tikrai,reikejo siam savaitgaliui,ryskios spalvos,nusipirkau mases 250g,kas per smarve jos
ir kaip ja gali zmones valgyti 

supratau, tada geriau tikrai rizikuosiu geriau pati daryti

QUOTE(keno @ 2013 05 26, 20:38)

Dauguma manau jos ir nevalgo,tai tik torto ipakavimas

JOLKA,grazus tortukas

QUOTE(keno @ 2013 05 26, 21:38)

Ziurint kokios firmos perkat

QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 05 26, 15:14)

Ačiū, gaila, bet neturiu iš šono
JOLKA, nuostabus tortukas
QUOTE(sannioks @ 2013 05 27, 00:18)
Kokią perki?