Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingridasir @ 2013 05 23, 21:12)

Zolyte istikruju, tokia nereali, superine thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ingridasir kokią spalvą naudojai žolytei, labai gražiai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 05 24, 09:14)
Ingridasir kokią spalvą naudojai žolytei, labai gražiai žiūrisi

Wilton dazai leaf grean, pati stebejaus, kad tokia ryski gaunasi, su americolor tokios ryskios zalios as neisgaudavau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, norėjau dar karta padėkoti už pagalba, dėl grietinėlės ir želė "pykčio'' nebuvimo, tad įdedu, kas gavosi.
Stiklo šukės blush2.gif
user posted image
šis tortukas man ne pirmas,bet pirmas puošiant grietinėle,anksčiau apsiribodavau, tik trupinukais,šokoladu ir kukliom cukrinėm gėlėm. Ši tema labai puiki ir smagu,kad turinčios patirtį nesibodi padėti tokioms,kaip aš,kepančioms į metus tik kelis kartus smile.gif
Papildyta:
nerodo paveiksliuko,tad ikeliu nuorodą
http://public.fotki....517-183417.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saniva: 24 gegužės 2013 - 10:09
Parodysu ir aš pora saviškių ax.gif

Sūnėnui į darželį. Jogurtinis 2kg
user posted image

Ir pirmasis vestuvinis. Jogurtinis 7,2kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuftis: 24 gegužės 2013 - 10:36
Saniva, as su klausimuku:) Kas ten per drugeliai ant Jusu tortuko? blush2.gif Jie is to valgomo popieriaus? Pirkau drugeliu paveiksliuku is rice paper, sakau gal juos iskirpusi gauciau kazka panasaus i Jusu drugelius g.gif Tik Jusu spalvytes tokios sodrios, pas mane tai blankios dar, gal juos galima suslapinti, kad spalva intensyvesne butu?
Atsakyti
Kokie gražūs visų tortukai thumbup.gif Bet labiausiai mane sužavėjo šokoladiniai drugeliai. Draugė prašė torto su drugeliais, gal kas bandėt iš balto šokolado tokius drugelius? O į baltą šokoladą jeigu įdėčiau dažų, kažin nusidažytų?

Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 24, 12:54)
Saniva, as su klausimuku:) Kas ten per drugeliai ant Jusu tortuko? blush2.gif  Jie is to valgomo popieriaus? Pirkau drugeliu paveiksliuku is rice paper, sakau gal juos iskirpusi gauciau kazka panasaus i Jusu drugelius g.gif Tik Jusu spalvytes tokios sodrios, pas mane tai blankios dar, gal juos galima suslapinti, kad spalva intensyvesne butu?

aš drugelius pirkau iš cakedeco,jie vafliniai ir juos išsikirpau. Jie tokios ryškesnės spalvos,nes ėmiau mėlynus,bet buvo ir rožinių bei baltų. Tai manau tikrai iš jūsų ryžiaus popieriaus iškirpti drugeliai taip pat atrodys,tik man jie gan greitai sudrėko nuo grietinėlės
Atsakyti
Sitas tortukas pas mane jau kartojasi, bet keksiukai tai ne smile.gif Tai pasirodau:

user posted image

Krikstynu tortukas
Maskarpone su persikais, vysninis/karamelinis, 5,5kg

user posted image

Rafaello, 2,6kg

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, gal atsirastų, kas man galėtų pagelbėti Vilniuje su torto papuošimu? Mielai ir torto paprašyčiau, bet dukrytė alergiška pienui ir kiaušiniams, todėl darysiu savo įprastą ir jos mėgiamą tinginį. Visgi norėčiau jį papuošti kaip tikrą tortą su Peppa pig figūrėlėmis, bet, žinodama, kokia aš "skulptorė", pati net bijau mėginti ir gadinti nervus smile.gif Jei kuri galėtumėte papuošti mano tinginį, prašau, parašykite AŽ ax.gif Greičiausiai gimtadienį švęsime birželio 18 d., bet galutinai dar nenusprendėme.
Lauksiu žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 05 23, 22:12)

Nuustabi pavasarinė žolytė, labai vešli ir tanki
QUOTE(astuftis @ 2013 05 24, 11:35)

Gal tik nuotarukoje,bet norėtusi aukštesnių aukštų, gražiau žiūrėtusi.

QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 24, 17:09)

Kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

80-mečiui

user posted image

šokoladiniai biskvitai,prisotinti brendžiu, šokoladinis su brendyje mirkytomis vyšniomis, mėtinis, vyšnių kremai, 2,7 kg

Nakties blyksniai

user posted image

šokoladiniai ir migdoliniai biskvitai, prisotinti brendžiu, sokoladinis su brendyje mirkytomis vyšniomis, migdolinis, abrikosų su mango sultimis kremai,2,6 kg
Atsakyti
ASTUFTIS vestuvinis labai patiko,dailus,grazus bigsmile.gif

MINGAILIUX,kaip visada thumbup.gif
Atsakyti