Labai lengvas ir gražus būdas papuošti tiek tortą, tiek mažesnius saldėsius.
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 30, 19:01)
o pataisėt meškiną labai superiškai
aciu labai.pirma karta teko toki darba dirbti
man pataisytas meskis grazesnis buvo
O kodel neveze atgal jai taisyt o jum
O kodel neveze atgal jai taisyt o jum
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 30, 18:45)
as sakyciau LYGIS yra tada,kai ''ledini'' torta padarai is plonos mases
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 30, 19:19)
na kas jau cia nakti vazines su tuo tortu is siauliu i vilniu ir atgal.
Kas kas buvo su meskiu? as noriu zinoti
na man teko 1kart ragauti D tortus...deja tik ragauti,nes net pirma kasneli vos neispjoviau ir vyras irgi...tortukas buvo nepasakisko grozio....tikrai ne is tu kur FB ideti... ir kaina uz kg buvo ne 100 ir 80 o 60 ...tailabai nustebau... teko skaityti komentarus kad gamina is gatavu biskvitu...ir t.t
Del grozio aisku priekaistu nera..bet vel gi,kak ne tort to copy paste ir amerikieciu
Erikiuxxx,SZ,Nevute,Mingaliux ir kitos mergaites as nuosirdziai sakau kad MAN JUS daug geresnes puosejos,konditeres ir t.t
na man teko 1kart ragauti D tortus...deja tik ragauti,nes net pirma kasneli vos neispjoviau ir vyras irgi...tortukas buvo nepasakisko grozio....tikrai ne is tu kur FB ideti... ir kaina uz kg buvo ne 100 ir 80 o 60 ...tailabai nustebau... teko skaityti komentarus kad gamina is gatavu biskvitu...ir t.t
Del grozio aisku priekaistu nera..bet vel gi,kak ne tort to copy paste ir amerikieciu
Erikiuxxx,SZ,Nevute,Mingaliux ir kitos mergaites as nuosirdziai sakau kad MAN JUS daug geresnes puosejos,konditeres ir t.t
pamoka kaip fotografuoti keksiukus. Pritaikoma tortams.
Ir ACIU labai visoms kas dalijasi savo sukurtais groziais!!!
Ir ACIU labai visoms kas dalijasi savo sukurtais groziais!!!
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 30, 20:42)
na man teko 1kart ragauti D tortus...deja tik ragauti,nes net pirma kasneli vos neispjoviau ir vyras irgi...
o musu esate ragavus?gal irgi spjautumet
Bet kokia keista tema issivyste... Toks gaunasi siek tiek varymas uz akiu...
Jei zmogus sugeba brangiai parduot nekokybiskus gaminius ir issilaikyt rinkoje, tai cia jau jo reikalas. Gi cia tortus turim komentuot, o ne konkrecia moteri ir jos darbus, kai ji to net neprase...
Ar cia klientes norit apsaugot?
Jei zmogus sugeba brangiai parduot nekokybiskus gaminius ir issilaikyt rinkoje, tai cia jau jo reikalas. Gi cia tortus turim komentuot, o ne konkrecia moteri ir jos darbus, kai ji to net neprase...
Ar cia klientes norit apsaugot?
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 30, 15:33)
Gal kas turi issaugojus nuoroda, kaip daryti torta lagamina su pinigais ??? nes nerandu pas save
tik toki radau http://forum.say7.info/topic29210.html
tik toki radau http://forum.say7.info/topic29210.html
Aciu uz gera nuoroda,ten isvis yra daug visko gal dar turite kokiu geru nuorodu is ivairiu forumu? Buciau dekinga
---------
---------
Centenera idomios idejos,aciu
Jau keletą kartų susiduriu su problema klijuojant raides. Jūs klijuojat jau išdžiūvusias ar iškart ant torto dedat? Ir klijuojat vandenuku patepus raidę, ar plotelį nedidelį ant paties torto pašlapinus?
Nes jei išdžiovinu dažnai pusiau perlūžta
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 30, 22:47)
Jau keletą kartų susiduriu su problema klijuojant raides. Jūs klijuojat jau išdžiūvusias ar iškart ant torto dedat? Ir klijuojat vandenuku patepus raidę, ar plotelį nedidelį ant paties torto pašlapinus?
as iskart.svarbu mase nebutu labai jau minksta.raide vandenuku vos patepu