Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingridasir @ 2013 05 20, 16:39)

labai grazus visi tavo darbeliai, kiek esu maciusi wub.gif
Norejau paklausti, kokia mase naudoji ?
ir man idomu, is kokio miesto esi ? ax.gif
Atsakyti
Gal kas is mamyciu pagelbes ir pades surasti kaip padaryti angelo sparnus be moldo unsure.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Erikiuxxx, is kur pas Jus tiek gerumo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Zemai lenkiuosi ir dekoju, kad nepatingejote ikelti nuorodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 21, 02:15)
QUOTE(ingridasir @ 2013 05 20, 16:39)

labai grazus visi tavo darbeliai, kiek esu maciusi wub.gif
Norejau paklausti, kokia mase naudoji ?
ir man idomu, is kokio miesto esi ? ax.gif

Aciu, aciu smile.gif smile.gif smile.gif. Dazniausiai naudoju mase su cukraus sirupu arba su gliukozes sirupu, ji nuo pastilazo skiriasi tik tiek, kad krakmolo nesideda, nes man nelabai patinka kai jauciasi tas krakmolo skonis. As is Taurages rolleyes.gif
Atsakyti
Ingridasir ,gal esi svėrusi gramais gliukozę, kiek jos dedasi į normą gramais. Ačiū
user posted image
Atsakyti
Saulės zuikuti, labai elegantiškas, jei leisite nusikopijuosiu tortuko idėją mūsų pirmajai sukakčiai blush2.gif ax.gif
Mingailiux, su fėjomis labai mergaitiškas , ryškus, na žodžiu nuostabus bigsmile.gif
ingridasir , puikus darbelis, iš pradžių pagalvojau kad čia tikras pakelis, puikiai atkartojot 4u.gif 4u.gif
Dianaaa1215, gražus krikštynų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*TyTe* @ 2013 05 20, 20:17)
sveikos smile.gif
labai grazus tortukai smile.gif

norejau paklausti, kaip jus darote raides ant tortu? nusipirkau formeles, bet raideles neissiima graziai, arba beimant suplysta. ir pudros nepagailejau, ir su sviestu formele tepiau. nu niekaip. nesuprantu, kur klaida darau - gal mases reikia kietesnes, o gal tiesiog formeles kaltos.

Oj pamenu kaip mes su vyru vargdavom kol išspausdavom raides, jau galvojau lauk mest tuos įspaudus biggrin.gif
bet man kaip jau AIRA minėjo, padeda masės padžiovinimas. Iškočiojat, truputį palaukiat kol pakietės ir tada spaudžiat. Aš beja spaudžiu su maišeliu, o ne plėvele smile.gif
Atsakyti
Varskes pokelis superinis!
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 20, 19:25)
O dantu krapstuku nebandei subadyt,negerai? ax.gif

ne.. nelabai as kuribinga blush2.gif biggrin.gif
Diana.. grazu wub.gif

Sakykit, su kuo pritvirtinat pagaliuka prie cake popso? i sokolada gal reik pirma imerkt tada kisti i popsa g.gif blush2.gif
Atsakyti
Rakele, dėl popsų pati viską atsakėt, į šokoladą galiuką pagaliuko ir tada į popsą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 21, 11:41)
ne.. nelabai as kuribinga  blush2.gif  biggrin.gif
Diana.. grazu  wub.gif

Sakykit, su kuo pritvirtinat pagaliuka prie cake popso? i sokolada gal reik pirma imerkt tada kisti i popsa  g.gif  blush2.gif

Taip,pirma i sokolada.
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 21, 09:40)
Saulės zuikuti, labai elegantiškas, jei leisite nusikopijuosiu tortuko idėją mūsų pirmajai

aciu.prasom biggrin.gif

Diana,labai grazu
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 05 21, 12:12)
Rakele, dėl popsų pati viską atsakėt, į šokoladą galiuką pagaliuko ir tada į popsą smile.gif

QUOTE(Eliz@ @ 2013 05 21, 12:12)
Taip,pirma i sokolada.

va kokia as gudri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti