Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Azalija-777
, gražūs tortukai, tik man į akis dar truputį krenta neišlyginti tortukai blush2.gif

Atnešu savo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 19, 14:56)
Mergaites SOS!!!
Gal sioj temoj kas greiciau patars?!

Dabar plaku karamelini ganasa (p/g Olesta), kur i kaitinama grietinele Rududu dedamas. Ir... jis man neissiplaka! Ka daryt? Turiu puosti tortuka ir vakare ji sveciams vezti.
Gal kokio zelatino ideti?

Viska dariau tiksliai p/g recepta. I kaitinama grietinele pridejau Rududu, dariau is vakaro ir tik dabar isemiau is saldytuvo. Reiskia ganasas jau gerai atsaldytas ir neissiplaka, visai skystas nera, bet formos nelaiko, dzibuku nelaikys!

Aciu! 4u.gif

Aš pamenu kai dariau irgi atrodė skystas, bet kuo puikiausiai laike džimbukus smile.gif
Atsakyti
grazus tortukai smile.gif

atnesu savo. kriausinis karamelinis. Sau dariau, krimperi perspaudziau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 20, 09:34)

antras labai grazus

ir manasis sios dienos vestuviu metinem
user posted image
Atsakyti
labai grazus tortai smile.gif
Saules zuikuti, jus tikrai saules spindulelis :)pasiziuri i jusu tortus ir nusisypsai, jie tokia neapsakoma siluma pulsuojantys smile.gif sitas su pauksciukais labai labai labai man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2013 05 19, 23:03)
čia manau aš iš savo patirties:
1, draugauja
2, turetu manau draugauti , jei jungsite kuo sausiau
3, tirps , kai gaus šilumos

Aciu labai!!! thumbup.gif

Dar iskilo klausimelis is tos pacios serijos.. blush2.gif 4u.gif
Kokio skonio ,,MORENGINIS SVIESTINIS KREMAS''? Jis man LABAI PANASUS I PAPRASTO SVIESTO SKONI + truputis citrinos rugsteles. verysad.gif As tikrai nemegstu riebiu kremu - gl del to??? KAIP KITOMS TAS SKONIS - ar irgi tas sviestas jauciasi? Receptuka issiprintinusi esu, tai itariu is sio forumelio.

BEZE kremas - saldokas, o sitas morenginis (beze) sviestinis - siandien mano receptorius labai nuvyle. doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciukas is anksto uz atsakyma!
Atsakyti
SZ, labai grazus tortukas su pauksciukais thumbup.gif

Mano dar vienas tortas su fejomis:
Snikersas,2,6kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 20 gegužės 2013 - 13:45
Mingailiux, nuostabu kaip visada 4u.gif gal galetumet nuoroda imest, kur fejas pirkot...

Kaip raides darot? Spaudziat formom ar rankom?
Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2013 05 20, 15:23)
Mingailiux, nuostabu kaip visada  4u.gif  gal galetumet nuoroda imest, kur fejas pirkot...

Kaip raides darot? Spaudziat formom  ar rankom?

Fejos is ebay.
Raides su formelemis
Atsakyti
Mingailiux,o ta zalia apatine juostele kaip darot?:)ta prasme rasta pirma padarot ir tada klijuojat ar priklijuojat ir ir tada ispaudus darot?
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2013 05 20, 17:22)
Mingailiux,o ta zalia apatine juostele kaip darot?:)ta prasme rasta pirma padarot ir tada klijuojat ar priklijuojat ir ir tada ispaudus darot?

Ispaudziu kai jau priklijuota
Atsakyti
Na noriu pasirodyt ir as, nes labai jau neiprastas uzsakymas buvo. Cia draugai dovanos jubiliatui, kuris labai megsta varske ir valgo tik butent tokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Varskinis- bananinis 2,3 kguser posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 20, 16:45)
Fejos is ebay.
Raides su formelemis

Bet tos figureles nepigios, ar cia as ieskot nemoku g.gif
Atsakyti