Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 16, 23:13)
a,aisku.as jo nedarau

O kokia mase tada jus darote? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
man iskilo klausimelis, noriu pdaryti pasvirusi torta , taciau niekaip nesugalvoju koki daryt pati pirma auksta (aukstu bus du), kad atlaikytu kelione ir kita tortuka ant virsaus. reikia ,kad pirmas aukstas butu tvirtas, taiau nesvertu labai daug blush2.gif
Atsakyti
Mingaliux kaip man patinka jusu ryskus tortukai wub.gif
as su savo darbeliais
nedidukas apie 2kg,bantuka klijavau tirpinta mase,netycia labai stypriai apsideginau pirsta,ranka drebejo vos nesulauziau to bantuko doh.gif tai siok toks kreivas...ir is vis nesigauna man tie bantai.. schmoll.gif user posted image

virs 2kg user posted image

nu ir krikstynu sezonas is open lotuliukas.gif

3.300 user posted image tortuka dariau klasiokei..pasiprase ateiti paziureti i ''puosimo procesa'' tai viskas atrode taip '' perliuka ten ,ten ten. davaj dar gelyciu..oj mazi perliukai ir juos dar kur nors.daugiau drugeliu klijuok'' lotuliukas.gif doh.gif

truputi virs 4kg user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija-777: 19 gegužės 2013 - 13:06
nuo „v“ raidės nupjovus apatinę dalį, gautumėt „š“, o ne „s“, tem kur reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip man ziauriai atrodo tie kriksynu tortai su leliukais...sad.gif Tokie kaip vargsai embrionai guli... Neisivaizduoju, ka zmones su jais daro. Nei suvalgyt, nei ismest. Va batukai, visai kitas reikalas!
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 05 19, 14:44)
nuo „v“ raidės nupjovus apatinę dalį, gautumėt  „š“, o ne „s“, tem kur reikia 4u.gif  4u.gif  4u.gif

butent taip ir padariau paskui biggrin.gif as buna nufotkinu,ir tik nuotraukoje matau ''klaidas'' nes kai pora val ziuri i ta torta jau nieko ''neimatau'' lotuliukas.gif

Schoco kiekvienas turi savo skoni,man pvz sportbaciai visiskai nepriciom prie krikstynu biggrin.gif daugelis palieka leliukus atsiminimui,kaip figurele.ant tos pacios gelytes ar sparneliuose. kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.

nors man paciai aisku jau nusibodo tokius pacius tortukus daryti,bet kliento noras-mums isakymas biggrin.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2013 05 19, 13:50)
Nu kaip man ziauriai atrodo tie kriksynu tortai su leliukais...sad.gif Tokie kaip vargsai embrionai guli... Neisivaizduoju, ka zmones su jais daro. Nei suvalgyt, nei ismest. Va batukai, visai kitas reikalas!

cia tai nieko, dauguma palieka atminimui biggrin.gif
bet kaip galima toki valgyti tortuka ??? http://1.bp.blogspot.....baby+cake.JPG

arba si http://www.youtube.c...h?v=m71U2jJp09w doh.gif verysad.gif

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 19, 13:59)
butent taip ir padariau paskui  biggrin.gif  as buna nufotkinu,ir tik nuotraukoje matau ''klaidas'' nes kai pora val ziuri i ta torta jau nieko ''neimatau''  lotuliukas.gif

Schoco kiekvienas turi savo skoni,man pvz sportbaciai visiskai nepriciom prie krikstynu  biggrin.gif  daugelis palieka leliukus atsiminimui,kaip figurele.ant tos pacios gelytes ar sparneliuose. kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.

nors man paciai aisku jau nusibodo tokius pacius tortukus daryti,bet kliento noras-mums isakymas  biggrin.gif  pioneer.gif

tai ir nereikia tos pacius daryti, parodykit savo pavz., nes daug kas nemoka google naudotis, ir imeta pirma pasitaikusia foto mirksiukas.gif As kelis kart atkalbejau nuo pasikartojanciu tortuku, pasakiau kad jau pasene ir nemadingi tokie, tai dar pedekos gavau, liko uzsakovai labai patenkinti wub.gif

========

mergaites visu tortukai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
atskirai si karta nevardinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 gegužės 2013 - 14:58
Mergaites SOS!!!
Gal sioj temoj kas greiciau patars?!

Dabar plaku karamelini ganasa (p/g Olesta), kur i kaitinama grietinele Rududu dedamas. Ir... jis man neissiplaka! Ka daryt? Turiu puosti tortuka ir vakare ji sveciams vezti.
Gal kokio zelatino ideti?

Viska dariau tiksliai p/g recepta. I kaitinama grietinele pridejau Rududu, dariau is vakaro ir tik dabar isemiau is saldytuvo. Reiskia ganasas jau gerai atsaldytas ir neissiplaka, visai skystas nera, bet formos nelaiko, dzibuku nelaikys!

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 19 gegužės 2013 - 14:57
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 19, 15:56)
Mergaites SOS!!!
Gal sioj temoj kas greiciau patars?!

Dabar plaku karamelini ganasa (p/g Olesta), kur i kaitinama grietinele Rududu dedamas. Ir... jis man neissiplaka! Ka daryt? Turiu puosti tortuka ir vakare ji sveciams vezti.
Gal kokio zelatino ideti?

Viska dariau tiksliai p/g recepta. I kaitinama grietinele pridejau Rududu, dariau is vakaro ir tik dabar isemiau is saldytuvo. Reiskia ganasas jau gerai atsaldytas ir neissiplaka, visai skystas nera, bet formos nelaiko, dzibuku nelaikys!

Aciu! 4u.gif

niekada tokio kremo nedariau,bet kartais kai man blogai issiplaka gretinele idetu kukuruzu krakmolo.extra atveju bulviu. jis vietoj parduodamo standiklio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija-777: 19 gegužės 2013 - 15:36
Sveikutes! smile.gif Atskubejau su klausimu .. 4u.gif Nespejau dar jusu grozybiu atsiziureti - iskart prisipazystu.

Klausimas: AR BEZE DRAUGAUJA su:
1. Icingu (libdoma dengimo ir dekoraciju mase, is beveik vien cukraus - as ja perku gatava);
2. Valgomu ryziu popieriumi (is interneto noriu nusipirkt drugeliu - gal beze nesuvalgys ju..)?
3. Zele - ar galiu dekoruoti jos gabaliukais ant virsaus? Neprades esti?
4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu labai is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2013 05 19, 18:18)
Sveikutes! smile.gif Atskubejau su klausimu ..  4u.gif  Nespejau dar jusu grozybiu atsiziureti - iskart prisipazystu.

Klausimas: AR BEZE DRAUGAUJA su:
1. Icingu (libdoma dengimo ir dekoraciju mase, is beveik vien cukraus - as ja perku gatava);
2. Valgomu ryziu popieriumi (is interneto noriu nusipirkt drugeliu - gal beze nesuvalgys ju..)?
3. Zele - ar galiu dekoruoti jos gabaliukais ant virsaus? Neprades esti?
4u.gif  4u.gif  4u.gif Aciu labai is anksto.  4u.gif

čia manau aš iš savo patirties:
1, draugauja
2, turetu manau draugauti , jei jungsite kuo sausiau
3, tirps , kai gaus šilumos
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2013 05 19, 10:32)
smėlio dėžė nereali, būtinai pasinaudosiu idėja, tau leidus  wub.gif
aciu
visada prasom smile.gif
-----------------------
grazus visu tortukai.