Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ulitka @ 2013 05 18, 06:33)
O-RE-AR  kuklutis super  thumbup.gif

ir Lego SUPER!!!!

Aciukas

QUOTE(Rakelė @ 2013 05 18, 07:44)

Orear kaip visad dailus  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciukas
QUOTE(Reina @ 2013 05 18, 10:05)
Sveikos merginos,

Skaitau temą labai dažnai ir mokausi iš Jūsų. Įmetu savo vieną tortuką, kad nepliurpčiau čia tuščiai...

Labai dailus darbelis,saunuole thumbup.gif

OLESTA,visi superiniai
Atsakyti
Reina,a tokios formeles drugeliu:
Drugeliai
Atsakyti
Mingailiux tortai su keksiukais kaip visada aukštumoje wub.gif Olestos su kaspinu irgi įstrigo 4u.gif

Aš kaip visada su klausimu - išbandžiau šiandien šlapią bezė, lyg ir gerai išsiplakė, o bet tačiau, kaip bandžiau daryti žolytę, pirmi paspaudimai dar gerai gavosi, o toliau toks jausmas kad sušyla nuo rankų ir nebe žolytė, o pliurzė....... Ar ją išplakus reikia atšaldyti? Ar taip po kelis paspaudimus ir dėlioti (į maišelį dedant po šaukštelį bezė)?
Apie bandymą sukti rožes tai iš vis patyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2013 05 18, 12:33)
Mingailiux tortai su keksiukais kaip visada aukštumoje  wub.gif  Olestos su kaspinu irgi įstrigo  4u.gif

Aš kaip visada su klausimu - išbandžiau šiandien šlapią bezė, lyg ir gerai išsiplakė, o bet tačiau, kaip bandžiau daryti žolytę, pirmi paspaudimai dar gerai gavosi, o toliau toks jausmas kad sušyla nuo rankų ir nebe žolytė, o pliurzė....... Ar ją išplakus reikia atšaldyti? Ar taip po kelis paspaudimus ir dėlioti (į maišelį dedant po šaukštelį bezė)?
Apie bandymą sukti rožes tai iš vis patyliu  doh.gif

Nežinau kodėl gaunasdi ta pliurzė, ir man taip buvo, bet puikiai padeda kai nuvalai antgaliuką ir toliau džimbuojasi gražiai smile.gif
Papildyta:
nevute, labai gražūs Jūsų tortai ir keksiukai 4u.gif
SZ, gražus džentelmentas thumbup.gif
mingailiux, super thumbup.gif
O-RE-AR, lego superinis thumbup.gif
Olesta, labai gražus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 17, 14:30)
Ar prieš dengiant tortą mase ir jį sutepus sviestiniu kremu, ar to sviestinio kremo reikia gausiai tepti? Ar negali per sviestinį kremą matytis biskvitas ir pertepimai? Nereikia aptemus padėt į šaldytuvą, kad apstingtų šiek tiek?

biskvitas bent jau man persišviečia, tad kur matosi biskvitas patepu daugiau sviestinio, o šiaip jo reikia nedaug, plonu sluoksniu tepkit, svarbu išlygint tortuką gerai 4u.gif
Atsakyti
[quote=feminell'a,2013 05 18, 14:30]
Nežinau kodėl gaunasdi ta pliurzė, ir man taip buvo, bet puikiai padeda kai nuvalai antgaliuką ir toliau džimbuojasi gražiai smile.gif

Aciu, bandysiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 05 18, 08:33)
http://forum.say7.info/topic25212.html

tik man pudros daug  daugiau sueina ..
Labai skani mase)

sirdingai dekoju 4u.gif 4u.gif

reikes bandyti,kai surasiu tam tinkama proga smile.gif

Visu tortukai nuostabus wub.gif

Merginos, pasakykit dar,o kaip darot tas tokias rozytes, kaip kad tarkim Olestos tortuke? na kur buna israitymai ale roze ant torto? tikiuosi supratot apie ka as..
ar labai sunku tokias israityt? blush2.gif
Atsakyti
yra specialus antgalis atvira žvaigždutė stambiais ranteliais, bet aš tokios neturiu pasirodo, tai pasiėmiau uždarą žvaigždutę ir centre psidedu tašką ir prieš laikrodžio rodyklę suki, kiek kartų norisi, tokio dydžio ir rožė gaunasi, nežinau, čia Mingailiux gal geriausiai paaiškintų ar pasta222, labai gražiai daro smile.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 18, 12:30)
O-RE-AR, lego superinis  thumbup.gif

Aciukas wub.gif
Atsakyti
Ačiū už mano torto pagyrimą ir Mingailiux už atsakymą 4u.gif Niekad nebūčiau pagalvojus, kad čia tos formelės, galvojau, kad kokie silikoniniai moldai tokius drugelius padaro.
Atsakyti
Sveikos, vis klausinėju klausinėju. Bet noriu ir pasirodyti. Laukiu kirtikos, komentarų, nors ir pati esu savikritiška, bet įdopmi ir kitų nuomonė, kuri man padės suprast klaidas ir skatins tobulėti.

Medutis, nesvertas, puoštas grietinėle, galva iš mašmelovų smile.gif
Man gražu smile.gif
user posted image

Vyšninis, apie 2kg.
Pirmą kart dengiau mase. Tortas nelygus, rutuliukas nelygūs, daryta visiškai ant greičio sau, bet visumoj man patiko smile.gif

user posted image
Vyšninis. 2.2kg
Pirmą kartą lipdžiau figūrėles. Žalia spalva man negraži, karvėj skylės neužmaskavau.Skaičius nevykęs gavos. Tvora kažkaip nesižiūri.
user posted image

Jogurtinis su persikais. apie 2kg
Su pastilažu dar nedraugavau, tai sunkiai klijavos, tvora brokuota, rožėm tikroviškumo trūksta, bet bendras vaizdas visai nieko smile.gif
user posted image

Varškinis su persikais. Apie 3 kg
Bedarant supratau savo klaidas, nepatiko rankena
user posted image

Medutis. Apie 2kg
Masė visai nedraugkiška buvo, tai šiaip ne taip sulipdžiau, užlopiau skyles.
Bet visumoj vaizdas neblogas.
user posted image

Šokoladinis, vyšninis karamelinis apie 2kg
Kreivas, nelygus, Visus elementus išskyrus drugelius dariau rankomis, tai ne tokie dailūs, spalva gavosi per ryški.
user posted image

Jogurtinis persikinis su vyšniomis. Apie 1,8kg
Pagaliau perpratau masę, tai lengvai ėjos, tik sviestiniame kreme per daug trupinių pridėjau tai gavosi nelygus. Kaspiną pirmą kart bandžiau, tai per aukštą apačią padariau. Gėlytes nelabai gražios, bet niekaip nesulaukiu siuntinio su norimom, tai tenka jas dėt smile.gif Ir spalva, nesamonė kažkokia biggrin.gif Nemoku išgaut spalvų kokių noriu, mokinuos biggrin.gif Čia kol kas duobė, reikia suprast dar kaip tos spalvos išgaunamos ir maišomos, nes nuo menų visada buvau toli smile.gif

user posted image

Tai va toks mano startas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 18 gegužės 2013 - 18:55
LINELE,puikus startas,linkiu nesustot thumbup.gif o boruze is tiesu super gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 14, 15:49)

smėlio dėžė nereali, būtinai pasinaudosiu idėja, tau leidus wub.gif
Atsakyti