Sveikos, vis klausinėju klausinėju. Bet noriu ir pasirodyti. Laukiu kirtikos, komentarų, nors ir pati esu savikritiška, bet įdopmi ir kitų nuomonė, kuri man padės suprast klaidas ir skatins tobulėti.
Medutis, nesvertas, puoštas grietinėle, galva iš mašmelovų
Man gražu
Vyšninis, apie 2kg.
Pirmą kart dengiau mase. Tortas nelygus, rutuliukas nelygūs, daryta visiškai ant greičio sau, bet visumoj man patiko
Vyšninis. 2.2kg
Pirmą kartą lipdžiau figūrėles. Žalia spalva man negraži, karvėj skylės neužmaskavau.Skaičius nevykęs gavos. Tvora kažkaip nesižiūri.
Jogurtinis su persikais. apie 2kg
Su pastilažu dar nedraugavau, tai sunkiai klijavos, tvora brokuota, rožėm tikroviškumo trūksta, bet bendras vaizdas visai nieko
Varškinis su persikais. Apie 3 kg
Bedarant supratau savo klaidas, nepatiko rankena
Medutis. Apie 2kg
Masė visai nedraugkiška buvo, tai šiaip ne taip sulipdžiau, užlopiau skyles.
Bet visumoj vaizdas neblogas.
Šokoladinis, vyšninis karamelinis apie 2kg
Kreivas, nelygus, Visus elementus išskyrus drugelius dariau rankomis, tai ne tokie dailūs, spalva gavosi per ryški.
Jogurtinis persikinis su vyšniomis. Apie 1,8kg
Pagaliau perpratau masę, tai lengvai ėjos, tik sviestiniame kreme per daug trupinių pridėjau tai gavosi nelygus. Kaspiną pirmą kart bandžiau, tai per aukštą apačią padariau. Gėlytes nelabai gražios, bet niekaip nesulaukiu siuntinio su norimom, tai tenka jas dėt
Ir spalva, nesamonė kažkokia
Nemoku išgaut spalvų kokių noriu, mokinuos
Čia kol kas duobė, reikia suprast dar kaip tos spalvos išgaunamos ir maišomos, nes nuo menų visada buvau toli
Tai va toks mano startas