QUOTE(Blykstė @ 2013 05 17, 00:14)
Aš visai susipainiojau
Kuo skiriasi Cipciuko pastilažo receptai kur dedasi baltymas ir kur su medumi? Kurį geriau ir lengviau paruošti? Ir dar klausimas apie dengimą. Prieš kiek laiko reikėtų apdengt tortą? Šiandien sutepiau tortą, rytoj ragausim. Jei apie pietus apdengčiau pastilažu ar bus jau man jis nusistovėjęs?
Man asmeniskai lengviau dirbt su tuo kur dedasi medus...tas su baltymu ir linkes greit dziuti, tad turint mazai patirties jis gal nelabai tinkamas...is tiesu, tai manau kiekviena atranda sau tinkama recepta...man pati geriausia mase pastilazas su medumi
Kiek laiko pries valgant jus ji dengsit nera skirtumo, svarbu kad tortas butu susistovejes pries dengima...jei vakare sutepet, ryte drasiai galite dengti