Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 16, 21:34)
o koks yra pastilazas pagal cipciuka?

Nagi šis visų naudojamas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 16, 23:03)
Nagi šis visų naudojamas  smile.gif

a,aisku.as jo nedarau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 16 gegužės 2013 - 22:29
Aš visai susipainiojau doh.gif Kuo skiriasi Cipciuko pastilažo receptai kur dedasi baltymas ir kur su medumi? Kurį geriau ir lengviau paruošti? Ir dar klausimas apie dengimą. Prieš kiek laiko reikėtų apdengt tortą? Šiandien sutepiau tortą, rytoj ragausim. Jei apie pietus apdengčiau pastilažu ar bus jau man jis nusistovėjęs?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 17, 00:14)
Aš visai susipainiojau doh.gif  Kuo skiriasi Cipciuko pastilažo receptai kur dedasi baltymas ir kur su medumi? Kurį geriau ir lengviau paruošti? Ir dar klausimas apie dengimą. Prieš kiek laiko reikėtų apdengt tortą? Šiandien sutepiau tortą, rytoj ragausim. Jei apie pietus apdengčiau pastilažu ar bus jau man jis nusistovėjęs?

Man asmeniskai lengviau dirbt su tuo kur dedasi medus...tas su baltymu ir linkes greit dziuti, tad turint mazai patirties jis gal nelabai tinkamas...is tiesu, tai manau kiekviena atranda sau tinkama recepta...man pati geriausia mase pastilazas su medumi 4u.gif
Kiek laiko pries valgant jus ji dengsit nera skirtumo, svarbu kad tortas butu susistovejes pries dengima...jei vakare sutepet, ryte drasiai galite dengti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Bet ir karstis siandien! kaip gerai, kad nera tortu, eisiu savo slaunis padeginti biggrin.gif

Ikeliu savo vakarykscius

Piratiskam gimtadieniui

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena

Padekit, gelbekit. Kaip padaryti torto papuosimui vabala. kepu torta i darzeli ir ten akcentas turi buti vabalas, niekaip nesumastau is ko ir kaip ji padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2013 05 17, 11:20)
Laba diena

Padekit, gelbekit. Kaip padaryti torto papuosimui vabala. kepu torta i darzeli ir ten akcentas turi buti vabalas, niekaip nesumastau is ko ir kaip ji padaryti.

as esu darius vabalus. pati kuneli dariau is pastilazo lipdymui, suveriau vielutes kad kojos lankstytusi, o vielutes "aptepliojau" baltymus su cukraus pudra, tada nudaziau. idedu salia foto, kad aiskiau butu

nemoku nuotraukos ikelt.. dar pabandysiu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *TyTe*: 17 gegužės 2013 - 11:11
as irgi turiu viena klausima.. ketinu daryti maskaronini surio torta su braskem, kuriame daug kremo bus, o noriu dengti mmg. galvoju gal krastus bandyt biskvitu apjuosti,kad tvirciau butu.. gal kas esate dariusios ir koki patarima duotumet
Atsakyti
QUOTE(*TyTe* @ 2013 05 17, 10:21)
as irgi turiu viena klausima.. ketinu daryti maskaronini surio torta su braskem, kuriame daug kremo bus, o noriu dengti mmg. galvoju gal krastus bandyt biskvitu apjuosti,kad tvirciau butu.. gal kas esate dariusios ir koki patarima duotumet

drinks_cheers.gif Geras sprendimas
Tortas labai grazus,nematytas
Atsakyti
Sveikos,
Merginos, gal pasakysit, kas per maseyra sokoladine kociojamamase tortui uzdengti? g.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
nevute,kaip visada grazu smile.gif

napaleonas su spanguolem
user posted image
Atsakyti
Ar prieš dengiant tortą mase ir jį sutepus sviestiniu kremu, ar to sviestinio kremo reikia gausiai tepti? Ar negali per sviestinį kremą matytis biskvitas ir pertepimai? Nereikia aptemus padėt į šaldytuvą, kad apstingtų šiek tiek?
Atsakyti