Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

netinka , skysta gliukoze galima d. medų keisti smile.gif

Mingailiux thumbup.gif tortukas
Atsakyti
Visų tortai nuostabūs, bet jau lagaminas ir Alisa stebuklų šalyje nepakartojami wub.gif wub.gif wub.gif Mano vyresnėlis paskutinį pamatęs užsimanė savo gimtadieniui - aš tik galva palinksėjau, o sau pagalvojau, kad po kelių metų kažką panašaus tegaus biggrin.gif

Prašysiu patarimo - užsiprašė tokio torčiuko su Angry Bird veikėjais
http://3.bp.blogspot...U...+Cake+1.JPG

Jei gerai supratau, tai čia šokoladine saldainine mase dengtas. Tik vat neaišku, kokiu būdu žolytė laikosi ant masės.... niekad nedariau bezė, ar ji nenučiuoš man? Dar buvo mintis šonus šokoladiniu ganašu aptepti......

Beje, o kiek laiko gali šokoladinė masė stovėti? jei pasidaryčiau savaitgalį, o puoščiau tik kokį penktadienį, ar viskas būtų gerai?
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 05 16, 16:31)
netinka , skysta gliukoze galima d. medų keisti  smile.gif

Mingailiux  thumbup.gif  tortukas

As esu dariusi su naturaliu medum, tai kaip ir isejo tas pastiliazas.

O gliukozes milteliai netinka? Butinai skysta?
Atsakyti
Aciu mergaites del tos RAKETOS doh.gif dabar jau pasimeciau, vaiko mama tikina kad masina geltona blink.gif
Atsakyti
Hmmmm, mano sunenas - Ratu fanas turi Fina Raketa- melyna, kaip,kad kazkuri mamyte buvo ikelusi torta.
o neina paprasyt,kad ta mama nufotografuotu ta masinyte, butu aiskiau tada kas yra kas:)
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 16, 02:22)
tokios spalvos net nemaciau pirkti verysad.gif

Internetu perkat? Kad yra, nesenai pirkau smile.gif
Papildyta:
Ir smėlio dėžė, ir šokoladinis krikštynų ir mingailiuko krikštynų nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saules zuikuti gal galite pasakyti kiek laiko jus dziovinote vejo malunelius, nes kaip suprantu jie ant mediniu iesmeliu paverti?
aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2013 05 16, 18:54)
Saules zuikuti gal galite pasakyti kiek laiko jus dziovinote vejo malunelius, nes kaip suprantu jie ant mediniu iesmeliu paverti?
aciu uz atsakyma

man tai uzteko paros
Atsakyti
Paskaitinėjau senas temas, tai susimąsčiau. Radau variantą, kad pastilažas gali pradėti trūkinėti dėl per didelio dažų kiekio. Pastebėjau, kad man masė pakinta po dažų įpilimo (naudoju americolor). Aš šliūkšteliu dažų ir minkau, jei per mažai dar šliūkštelnu. Tai dabar iškyla klausimas:
* kaip jūs atliekate pastilažo dažymą?
* Matuojatės, kokiais kiekiais pilate?
* Jei masės reikia ryškios tai automatiškai daug dažų reikia, bet jei ji pradeda skilinėt tai kur riba?
* Jei reikia kokios maišytos spalvos, jas susimaišote indelyje ir tuomet pilate į pastilažą?
* Ar mano akys apgauna ar tikrai pastovėjusio nudaržyto pastilažo spalva patamsėja, paryškėja,?
* dar prie to pačio kiek laiko brinkintae klingai želatina pasilažui pagal cipciuką?

Dar radau Mingailiuko postą, kad dedi 200g krakmolo, 500g pudros. Bet gi gaunas per daug 700g, nes pagal receptą pudra + krakmolas sudaro 620. Gal želatinos daugiau dedi, ar visa kita pagal receptą ir viskas gerai gaunas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 16 gegužės 2013 - 19:44
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 16, 20:43)
Paskaitinėjau senas temas, tai susimąsčiau. Radau variantą, kad pastilažas gali pradėti trūkinėti dėl per didelio dažų kiekio. Pastebėjau, kad man masė pakinta po dažų įpilimo (naudoju americolor). Aš šliūkšteliu dažų ir minkau, jei per mažai dar šliūkštelnu. Tai dabar iškyla klausimas:
* kaip jūs atliekate pastilažo dažymą?
* Matuojatės, kokiais kiekiais pilate?
* Jei masės reikia ryškios tai automatiškai daug dažų reikia, bet jei ji pradeda skilinėt tai kur riba?
* Jei reikia kokios maišytos spalvos, jas susimaišote indelyje ir tuomet pilate į pastilažą?
* Ar mano akys apgauna ar tikrai pastovėjusio  nudaržyto pastilažo spalva patamsėja, paryškėja,?
* dar prie to pačio kiek laiko brinkintae klingai želatina pasilažui pagal cipciuką?
Dar radau Mingailiuko postą, kad dedi 200g krakmolo, 500g pudros. Bet gi gaunas per daug 700g, nes pagal receptą pudra + krakmolas sudaro 620. Gal želatinos daugiau dedi, ar visa kita pagal receptą ir viskas gerai gaunas?

Nu tu cia prirasei klausimu lotuliukas.gif dedu viska taip kaip parasiau. 200g krakmolo, 500g pudros, 60 vandens Dazus dedu tiesiai gelinius i pastiliaza (nebent reikia ryskios spalvos, tada i brinkinama zelatina) Ir jei reikia maisytos spalvos tai lasa vienos, lasa itos ir minkai, minkai minkai.
Ruzava ir violetine spalva svieseja nuo sviesos (kai pastovi pastiliazo gaminiai) Kitu nepasteejau. O del kiekiu... dedi, dazai tiek kiek reikia, kokia spalva nori gauti
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 16, 19:55)
Nu tu cia prirasei klausimu  lotuliukas.gif dedu viska taip kaip parasiau. 200g krakmolo, 500g pudros, 60 vandens Dazus dedu tiesiai gelinius i pastiliaza (nebent reikia ryskios spalvos, tada i brinkinama zelatina) Ir jei reikia maisytos spalvos tai lasa vienos, lasa itos ir minkai, minkai minkai.
Ruzava ir violetine spalva svieseja nuo sviesos (kai pastovi pastiliazo gaminiai) Kitu nepasteejau. O del kiekiu... dedi, dazai tiek kiek reikia, kokia spalva nori gauti

Na mėgsinsiu, tik pabando man pastilažas pasispyriot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 16, 20:43)
kiek laiko brinkintae klingai želatina pasilažui pagal cipciuką?

o koks yra pastilazas pagal cipciuka?
Atsakyti