Nevute, SZ, Rasa_zyk
As su klausimu, turiu ant torto uzdeti Zaiba McQueen'a ir kazkoki ... Raketa... nu ana tai zinau o koks tas raketa... ryt noriu pasidaryti, o tik vakare galesiu pasiklausti berniuko mamos
gal kuri zino kaip tas"...raketa" is filmuko Ratai atrodo nes visagalis googlas si kart mane isdave
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 15, 22:28)
gal kuri zino kaip tas"...raketa" is filmuko Ratai atrodo nes visagalis googlas si kart mane isdave [/b]
www.kids-n-fun.nl/Wall/cars%202/wp_c2_finn_1920x1200.jpg
QUOTE(ingauk @ 2013 05 15, 21:46)
bet napaleonas gi labai trupa, nemanau kad tai geras sprendimas butu
ne visi trupa
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 15, 23:28)
Nevute, SZ, Rasa_zyk
As su klausimu, turiu ant torto uzdeti Zaiba McQueen'a ir kazkoki ... Raketa... nu ana tai zinau o koks tas raketa... ryt noriu pasidaryti, o tik vakare galesiu pasiklausti berniuko mamos
gal kuri zino kaip tas"...raketa" is filmuko Ratai atrodo nes visagalis googlas si kart mane isdave
toks melynas masiniukas
http://www.google.lt...lMuSR4AT70YHQBQ
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 15, 23:28)
Va dariau ir as kazkada ta raketa )
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 15, 07:55)
Man labai panaši į koralų spalvą gaunasi su americolor peach(įdėjus šiek tiek daugiau dažų)
tokios spalvos net nemaciau pirkti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 15, 16:02)
o kaip smagu , duodu leidimą kopint
Ačiū visoms už pagyras
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 05 15, 15:46)
o ką laivas simbolizuoja
manau tai, kad abiturientai išplaukia iš mokyklos į plačius gyvenimo vandenis
Nuostabus šokoladinių krikštynų tortas
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 14, 14:49)
visi labai gražūs, bet su smėlio dėže - ypatingai Smėliukas kaip pajūry, taip ir norisi paėmus tarp pirštų praleist
Tas raketa tai Finas Raketa:) gal pagal tai daugiau foto rasi:)
QUOTE(AIRA @ 2013 05 15, 22:18)
O keksiukai netinka?
keksiukus keps kita mamyte,as kaip ir turiu ideja,bet niekaip nesugalvoju kaip virsu papuosti kad netistu,kaska tipo daryciau kaip meducio torta tik peer visa bleka orkaites,o kuom virsu
Jei kepsite meduti per visa bleka,tai kai sutepsite,apibarstykite persijotais trupiniukais virsu,supjaustykite kvadraciukais ar staciakampiais ir ,jei netingesite , soniukus tu gabaliuku taip pat apibarstykite tais paciais trupiniukais,ir ant kiekvieno gabalelio po papuosima pagal galimybes,skoni ir turima puosimui laika.
Auksti daryciau panasiai kaip kad maximose buna tie visi plokstaiviai pjaustomi
Auksti daryciau panasiai kaip kad maximose buna tie visi plokstaiviai pjaustomi
Mergaitės, ar pagal Cipciuko pastilažą reikia būtinai dirbtinio medaus? Natūralus netinka?