Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nevute, SZ, Rasa_zyk wub.gif

As su klausimu, turiu ant torto uzdeti Zaiba McQueen'a ir kazkoki ... Raketa... nu ana tai zinau o koks tas raketa... ryt noriu pasidaryti, o tik vakare galesiu pasiklausti berniuko mamos doh.gif
gal kuri zino kaip tas"...raketa" is filmuko Ratai atrodo biggrin.gif nes visagalis googlas si kart mane isdave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 15, 22:28)
gal kuri zino kaip tas"...raketa" is filmuko Ratai atrodo biggrin.gif nes visagalis googlas si kart mane isdave biggrin.gif [/b]

www.kids-n-fun.nl/Wall/cars%202/wp_c2_finn_1920x1200.jpg
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 15, 21:46)
bet napaleonas gi labai trupa, nemanau kad tai geras sprendimas butu  ax.gif

ne visi trupa rolleyes.gif
user posted image

QUOTE(ramune.v @ 2013 05 15, 23:28)
Nevute, SZ, Rasa_zyk  wub.gif

As su klausimu, turiu ant torto uzdeti Zaiba McQueen'a ir kazkoki ... Raketa... nu ana tai zinau o koks tas raketa... ryt noriu pasidaryti, o tik vakare galesiu pasiklausti berniuko mamos doh.gif
gal kuri zino kaip tas"...raketa" is filmuko Ratai atrodo biggrin.gif nes visagalis googlas si kart mane isdave biggrin.gif

toks melynas masiniukas
http://www.google.lt...lMuSR4AT70YHQBQ
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 15, 23:28)

Va dariau ir as kazkada ta raketa smile.gif)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 15, 07:55)
Man labai panaši į koralų spalvą gaunasi su americolor peach(įdėjus šiek tiek daugiau dažų) smile.gif

tokios spalvos net nemaciau pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 15, 16:02)

Rasa,labai grazu.jau vakar gavau prasyma taviski nukopinti  rolleyes.gif

o kaip smagu bigsmile.gif , duodu leidimą kopint lotuliukas.gif

Ačiū visoms už pagyras aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 05 15, 15:46)
o ką laivas simbolizuoja  blush2.gif

manau tai, kad abiturientai išplaukia iš mokyklos į plačius gyvenimo vandenis smile.gif
Nuostabus šokoladinių krikštynų tortas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 14, 14:49)

visi labai gražūs, bet su smėlio dėže - ypatingai wub.gif Smėliukas kaip pajūry, taip ir norisi paėmus tarp pirštų praleist smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gegužės 2013 - 07:00
Tas raketa tai Finas Raketa:) gal pagal tai daugiau foto rasi:)
Atsakyti
O pas mane prasideda krikstyu sezonas smile.gif

4,8kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 05 15, 22:18)
O keksiukai netinka?

keksiukus keps kita mamyte,as kaip ir turiu ideja,bet niekaip nesugalvoju kaip virsu papuosti kad netistu,kaska tipo daryciau kaip meducio torta tik peer visa bleka orkaites,o kuom virsu g.gif
Atsakyti
Jei kepsite meduti per visa bleka,tai kai sutepsite,apibarstykite persijotais trupiniukais virsu,supjaustykite kvadraciukais ar staciakampiais ir ,jei netingesite biggrin.gif, soniukus tu gabaliuku taip pat apibarstykite tais paciais trupiniukais,ir ant kiekvieno gabalelio po papuosima pagal galimybes,skoni ir turima puosimui laika. smile.gif
Auksti daryciau panasiai kaip kad maximose buna tie visi plokstaiviai pjaustomi biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar pagal Cipciuko pastilažą reikia būtinai dirbtinio medaus? Natūralus netinka?
Atsakyti