Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ACIU ACIU jums visiems visiems ! ;aciuks: 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad patiko mano tortukai clap.gif
agu0na man jusu, pats didziausias ivertinimas, ACIU ! aciuks.gif

==========================================

QUOTE(Latifa @ 2013 05 12, 23:40)
kam kyla ranka tokius kūrinius pjauti? nu aš tikrai negalėčiau  doh.gif  schmoll.gif

Zinokyt, nei kiek negaila man pjauti, net sirdis dziaugiasi mano, kai matai rezultata, kad kaskam labai patiko wub.gif thumbup.gif
nors svotui, buvo gaila tortuko pjauti lotuliukas.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 13, 00:04)
Erikiuxxx bigsmile.gif  isvargta, bet tobulas lagaminas wub.gif  bitute labai miela. O boruzes pati rankom daret, ar yra moldukas? 4u.gif

Dariau pirma karta pati (rankomis), tai dar jos netobulos blush2.gif
Papildyta:

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 13, 09:05)
Erikiuxxx  wub.gif  Jums negeda daryti tokius tobulus tortukus tik 1 karta i savaite?
Labai labai labai labai neapsakomai grazu  bigsmile.gif  wub.gif
Mozno k Vam na master klass? blush2.gif  biggrin.gif

Uzmigtum pas mane lotuliukas.gif , nes darau nakti, ir labai lietai blush2.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 05 13, 09:38)
Errikiuxx, kaip visad pritrenkianciai  wub.gif  wub.gif

Apie lagamina jau tyliu uodega suraukus  wub.gif  wub.gif
tik va apie ramunes paklausiu blush2.gif  ten po lapeli deliojot? kaip viduriuka daret  wub.gif  wub.gif

Dariau su formele ramunes, o viduriukai, tai rutuliukus ispaudziu i kiaurasamti biggrin.gif

Papildyta:

QUOTE(Schoco @ 2013 05 13, 12:46)
Erikiuxxx laaaabai grazu, 100 balu!!! Gaila anksciau Jusu bitutes nebuvau maciua, buciau pries menesi kopijavus blush2.gif

Bet ir pacios tortu foto labai grazios, ar turit namie profesionalu fotografa.

Turim biggrin.gif

o su bitutemis, labai daug panasiu tortuku buvo forume ax.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 13, 13:53)
Erikiuxx, superinis lagaminas!!!! Su kuo odos rastelis darytas?
Ir bitute gerule  thumbup.gif
Mano sio savaitgalio baiboku darymo (ir stogu vaziavimo) rezultatas:

suglamziau folija biggrin.gif

tavo darbelis superinis, tiesiog FANTASTISKAS, ipac keksiukai wub.gif
kiek laiko uztruko papuosimai ?
Papildyta:

dar karta , ACIU ACIU jums visiems visiems ! ;aciuks: 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad patiko mano tortukai clap.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 gegužės 2013 - 13:58
Mingaliux..
swoon.gif griuk negyvas....koks grozis.... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mingailiux, ir tortas ir keksiukai nuostbaus grozio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man jau zodziu truksta komplimentams. Kadangi Jusu ir erikiuxxx tortai man laaaabai patinka, gal reik keist nika, kad butu su x gale, gal mano pacios tortai pagrazes:))) ( nors darau 1 i metus, tai gal ir nepades). Labai gerbiu, kai zmones dirba profesionaliai. Nors cia kartais kitos parodo tokiu, kad neisivaizduoju, kaip pinigus ima ( man geda butu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2013 05 13, 15:10)
Mingailiux, ir tortas ir keksiukai nuostbaus grozio.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Man jau zodziu truksta komplimentams. Kadangi Jusu ir erikiuxxx tortai man laaaabai patinka, gal reik keist nika, kad butu su x gale, gal mano pacios tortai pagrazes:))) ( nors darau 1 i metus, tai gal ir nepades). Labai gerbiu, kai zmones dirba profesionaliai. Nors cia kartais kitos parodo tokiu, kad neisivaizduoju, kaip pinigus ima ( man geda butu) blush2.gif

Na Jus gi nezinot kiek tu pinigeliu ima,gal but tik uz produktus.Gi reikia nuo kazkuo pradeti..Niekas netampa mingaliuxx ir erikiuxxx be ideto arbo,pastangu,laiko ax.gif
Atsakyti
Mingailiux, fantastika!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas tie du balti ilgi, kur is gelyciu islinde su juodom virsunelem? blush2.gif As jau prisigalvojau kazka juokingo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 13, 15:21)
Mingailiux, fantastika!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kas tie du balti ilgi, kur is gelyciu islinde su juodom virsunelem? blush2.gif As jau prisigalvojau kazka juokingo doh.gif  biggrin.gif

ten ale mergytes kojos,ne gelyte o tutu sijonukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 13, 15:00)
suglamziau folija biggrin.gif
tavo darbelis superinis, tiesiog FANTASTISKAS, ipac keksiukai wub.gif
kiek laiko uztruko papuosimai ?

O geras, su ta folija. Nebuciau sumascius thumbup.gif Superine ideja thumbup.gif
O del laiko, tai baibokus lipdziau visa sestadieni. O snd. pusdieni viska surinkinejau (aisku, i ta laika isiskaiciavo ir keksu kepimas ir su mano maziuke zaidimas snd.) Gerai, kad sestad. retukas uzsieme su vaikais, tai nors kazkiek nusilipdyt galejau ramiai
Papildyta:
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 13, 15:22)
ten ale mergytes kojos,ne gelyte o tutu sijonukas  biggrin.gif

Jo jo, tas pats kaip ant torto virsaus. Kojom i virsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 13, 16:22)
ten ale mergytes kojos,ne gelyte o tutu sijonukas  biggrin.gif

Aciukas, dabar aiskiau biggrin.gif
Atsakyti
MINGAILIUX thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 13, 15:17)
Na Jus gi nezinot kiek tu pinigeliu ima,gal but tik uz produktus.Gi reikia nuo kazkuo pradeti..Niekas netampa mingaliuxx ir erikiuxxx be ideto arbo,pastangu,laiko  ax.gif

As nekalbu apie tas, kurios ima uz produktus ir taip mokos... Tai yra labai sveikintina,nes abi puses laimi.
Tiesiog tiek daug yra sriciu, kur zmones dirba neprofesionaliai, o ima tiek kiek priklauso. Todel bet kurioj srity atradus kokybiskai dirbancius zmones labai dziaugiuosi. Ir visada esu pasiryzus sumoketi daugiau ar pasidalinti rekomendacijom vien uz tai. Bet tema ne apie tai tai ir nesipleskim.
Atsakyti
Mingailiuk first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz toki ivertinima mano torto su keksais aciuks.gif
Atsakyti