Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ramune.v labai grazu, meskinai kataloginiai bigsmile.gif O kiek svere maxi keksiukas, ar sunku toki daryt? 4u.gif
Atsakyti
atnesu parodyti savo isvargta lagamina smile.gif kuri dariau svotui DOVANU smile.gif
5,6kg. snikrio skonio
user posted image
user posted image

o sis DOVANU, Erikos kr.dukrytei Austejai smile.gif
3,200kg., snikersas
user posted image
user posted image

QUOTE(ramune.v @ 2013 05 12, 18:16)

dabar jau rodo visus tortukus bigsmile.gif kas cia darosi man su kompu doh.gif

Super , labai grazus visi visi wub.gif thumbup.gif o mieskiuku kiek daug bigsmile.gif as turbut visa nakti lipdyciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 gegužės 2013 - 23:24
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 12, 13:35)
nu juk ta dalis kisis i torta, nereikia viso spagecio nudazyt tik dali smile.gif
Cia mano kate su spageciais tie galai kurie sulinde i torta ner aptepti sokoladu  4u.gif

ačiū labai už vaizdines priemones 4u.gif reiks bandyt - gal pavyks kaip nors tolygiai aplieti, o jei nepavyks gražiai aplieti, tada teks kažką improvizuot su šokoladu + sviestas unsure.gif

Erikiuxxx, Ramune.v, nu ir grožiai swoon.gif swoon.gif swoon.gif Bet jūs man pasakykit kas tuos tortus valgo, t.y. kam kyla ranka tokius kūrinius pjauti? nu aš tikrai negalėčiau doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Erikiuxxx bigsmile.gif isvargta, bet tobulas lagaminas wub.gif bitute labai miela. O boruzes pati rankom daret, ar yra moldukas? 4u.gif
Atsakyti
erikiuxxx, lagaminas tobulas, o bitutės tortas laaabai žaismingas wub.gif
Atsakyti
Erikiuxxx
tortai tobulumo virsune, nuostabu, saunuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 13, 00:14)
atnesu parodyti savo isvargta lagamina smile.gif kuri dariau svotui DOVANU smile.gif
5,6kg. snikrio skonio

erikiuxxx,labai grazus ir tvarkingi tortai,saunole smile.gif
Jus rasete,kad yra kazkoks kitas budas uzkloti torta cukrine mase. JEI NESUNKU PASIDALYNKIT 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Erikiuxxx wub.gif Jums negeda daryti tokius tobulus tortukus tik 1 karta i savaite?
Labai labai labai labai neapsakomai grazu bigsmile.gif wub.gif
Mozno k Vam na master klass? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Errikiuxx, kaip visad pritrenkianciai wub.gif wub.gif

Apie lagamina jau tyliu uodega suraukus wub.gif wub.gif
tik va apie ramunes paklausiu blush2.gif ten po lapeli deliojot? kaip viduriuka daret wub.gif wub.gif
Atsakyti
erikiuxxx, lagaminas tobulas, su bitute nuostabus tortas. Super
Atsakyti
Erikiuxxx laaaabai grazu, 100 balu!!! Gaila anksciau Jusu bitutes nebuvau maciua, buciau pries menesi kopijavus blush2.gif

Bet ir pacios tortu foto labai grazios, ar turit namie profesionalu fotografa.

Ramune irgi labai grazu. O boruzes galva lipdyta ar kazkaip klijuota prie torto?
Atsakyti
Erikiuxx, superinis lagaminas!!!! Su kuo odos rastelis darytas?
Ir bitute gerule thumbup.gif

Mano sio savaitgalio baiboku darymo (ir stogu vaziavimo) rezultatas:

Vysninis/karamelinis, maskarpone su persikais, 5kg

user posted image

O cia keksiukai prie torto:

user posted image

user posted image
Atsakyti