Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(karsoniuke25 @ 2013 05 12, 16:43)
Atsiprasau kad taip isiverziau blush2.gif  bet reikia skubios konsultacijos noriu dengti tortas Napoleona dengimo mase pastilazu  ar reikia deti sviestine ar kokia kita apdengimo mase?
kokia rekomenduotumet kad labai nesipjautu skoniai?
labai jums aciu uz atsakyma..

Laba, pries dengiant p a s t I l a ž u tortą reikia aptepti sviestiniu kremu. Skoniai neturėtų pjautis. Sviestinis kremas pagal skonį - yra įvairių: sviestas su cukraus pudra, sviestas su kondensuotu pienu ir t.t.
sėkmės
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2013 05 12, 15:52)
Laba, pries dengiant p a s t I l a ž u tortą reikia aptepti sviestiniu kremu. Skoniai neturėtų pjautis. Sviestinis kremas pagal skonį - yra įvairių: sviestas su cukraus pudra, sviestas su kondensuotu pienu ir t.t.
sėkmės

labai aciu kad atsiliepet mirksiukas.gif
kazin o gal skonis tiktu sarlotes kremo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karsoniuke25: 12 gegužės 2013 - 15:56
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 12, 15:35)

llabai grazu

QUOTE(karsoniuke25 @ 2013 05 12, 16:43)
Atsiprasau kad taip isiverziau blush2.gif  bet reikia skubios konsultacijos noriu dengti tortas Napoleona dengimo mase pastilazu  ar reikia deti sviestine ar kokia kita apdengimo mase?
kokia rekomenduotumet kad labai nesipjautu skoniai?
labai jums aciu uz atsakyma..
as visada sarlot+trupinukai aptepu
Atsakyti
Mergaites, aciu uz gera zodi, jus ikvepiat:) Ir aciu SZ uz patarima del kalnieriaus:) O aplamai, tai tikiuosi kita karta man pavyks geriau:)
Atsakyti
Vel graziu tortuku savaitgalio proga prikepet thumbup.gif

As su vienu valgomu smile.gif
user posted image

Tradicinis Lego doh.gif biggrin.gif
user posted image

Boruziukas smile.gif
user posted image

Meskiu kompanija smile.gif
user posted image
user posted image

Kriksto
ACIU Rasai_zyk uz leliuka, notworthy.gif kurio moldo neturiu blush2.gif
user posted image

Metuku paminejimui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 gegužės 2013 - 18:23
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 12, 15:35)
Rakele, as biski ne i tema, bet buvau ilindus i Jusu albuma, uzmaciau Napoleono pjuvi, pagal koki recepta daret? blush2.gif  Toks labai niamnis atrodo 4u.gif

My Webpage sitas, tik pora sluoksniu dejau spanguoliu dzemo smile.gif Skanus, bet nezinau ar sita pertepima kartociau g.gif
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 12, 15:58)
Mano ir prastas mikseris,tiesiog reikia ilgai plakt.Buna,kad ir pusvalandi uztrunku kol padarau  mirksiukas.gif

BITE MAJA,labai sukinukai grazus  wub.gif

nu va, o as 10 min plaku, tai turbut per trumpai unsure.gif Nu bet atrodo jau issiplake gerai g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ramune, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 12, 19:16)

visi labai mieli
boruzyte tokia fainuole biggrin.gif meskuciu armija miela...zodziu,visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 12, 17:40)
nu va, o as 10 min plaku, tai turbut per trumpai  unsure.gif Nu bet atrodo jau issiplake gerai  g.gif

Na jei 2 baltymam,gal ir uztektu,bet 4 man tikrai per mazai.As kaitinu apie 8min,o tada vedindama saltam vandeny dar plaku,plaku,plaku,uztat ne karto neteko abejot,kad nuciuos nuo torto ax.gif pfu pfu pfu,kad tik neprasisneketau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 12, 20:04)
Na jei 2 baltymam,gal ir uztektu,bet 4 man tikrai per mazai.As kaitinu apie 8min,o tada vedindama saltam vandeny dar plaku,plaku,plaku,uztat ne karto neteko abejot,kad nuciuos nuo torto  ax.gif  pfu pfu pfu,kad tik neprasisneketau  biggrin.gif

net nulekiau dar kart recepto skaityt... neradau aprasymo, kad kistu i salta vandeni unsure.gif kas cia per spec paslaptis unsure.gif rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 12, 19:00)
net nulekiau dar kart recepto skaityt... neradau aprasymo, kad kistu i salta vandeni  unsure.gif  kas cia per spec paslaptis  unsure.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nugi dirbi ir mokais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 12, 22:35)
Nugi dirbi ir mokais  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 12, 18:16)

Man nerodo nei vieno tortuko sad.gif
Atsakyti