O-RE-AR, tortukai super
zolyte labai faina
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 11, 22:02)
Aciu,labai atsakingai darau zolyte Ji is slapios bezes.Dazau su Americolour Leaf green spalvyte
labai grazus torciukas, sakykite prasau, o kiek mazdaug svere torciukas ir is kiek kiausiniu darete beze? nusimato ir man daryti beze, bet kai retai ja darau tai nelabai zinau kiek reiktu ant 2kg tortuko beze kiekio? o daug dazu reik sudeti?
aciu kas atsakys.
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 11, 15:20)
spageciai lieti sokoladu
nu buvo ir man kilus tokia mintis, bet niekaip nesugalvoju, kaip padaryt, kad tas spagetis visas tolygiai gražiai pasidengtų nes jei jį įmerkt į šokoladą ir ištraukt, tai vistiek ta vieta, už kurios jį paimsiu, liks negraži/nelygiai pasidengus, o jei bandyt vėliau tą vietą nulaužt/nupjaut taigi galas liks nepadengtas ir be to, gi pjaut jau jo bus neįmanoma. Tai dabar dar tokia idėja kilo, kad gal tiesiog sumaišyt sviestą su šokoladu ir tada maišelio pagalba nupiešt tuos ūsus ar nieks taip nebandėt daryt? kažin kokiom proporcijom reiktų juos maišyt kad būtų ne lūžinėjantis, o toks, kurį būtų galima su peiliu pjaut?
QUOTE(umedyte @ 2013 05 11, 23:27)
rutuliuota rankomis
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 12, 09:19)
rutuliuota rankomis
Taip graziai surutuliota, kaip su moldu
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 11, 22:07)
Ačiukas
QUOTE(zibute77 @ 2013 05 11, 23:13)
labai grazus torciukas, sakykite prasau, o kiek mazdaug svere torciukas ir is kiek kiausiniu darete beze? nusimato ir man daryti beze, bet kai retai ja darau tai nelabai zinau kiek reiktu ant 2kg tortuko beze kiekio? o daug dazu reik sudeti?
aciu kas atsakys.
aciu kas atsakys.
Aciu,torciukas svere 2.3kg su dekoracijom.Beze dariau is 4 baltymu,bet dar nemazai liko,nors visa torta padengiau beze,tik po to zolyte dariau.Skersmuo mazdaug 22cm.Tikiuos atsakiau kas rupejo O dazu,tai net nematuoju,ziuriu pagal norima spalva ir viskas
QUOTE(Latifa @ 2013 05 12, 09:25)
nu buvo ir man kilus tokia mintis, bet niekaip nesugalvoju, kaip padaryt, kad tas spagetis visas tolygiai gražiai pasidengtų nes jei jį įmerkt į šokoladą ir ištraukt, tai vistiek ta vieta, už kurios jį paimsiu, liks negraži/nelygiai pasidengus, o jei bandyt vėliau tą vietą nulaužt/nupjaut taigi galas liks nepadengtas ir be to, gi pjaut jau jo bus neįmanoma. Tai dabar dar tokia idėja kilo, kad gal tiesiog sumaišyt sviestą su šokoladu ir tada maišelio pagalba nupiešt tuos ūsus ar nieks taip nebandėt daryt? kažin kokiom proporcijom reiktų juos maišyt kad būtų ne lūžinėjantis, o toks, kurį būtų galima su peiliu pjaut?
nu juk ta dalis kisis i torta, nereikia viso spagecio nudazyt tik dali
Cia mano kate su spageciais tie galai kurie sulinde i torta ner aptepti sokoladu
tortukai labai grazus
O as su slapia beze manau nelabai dar susidraugavus ir itariu cia mixerio kalte, kad per silpnas
atrodo gerai issiplake buna, bet po kiek laiko ant torto apsitraukia dzibukai
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 12, 10:15)
Ačiukas
Aciu,torciukas svere 2.3kg su dekoracijom.Beze dariau is 4 baltymu,bet dar nemazai liko,nors visa torta padengiau beze,tik po to zolyte dariau.Skersmuo mazdaug 22cm.Tikiuos atsakiau kas rupejo O dazu,tai net nematuoju,ziuriu pagal norima spalva ir viskas
aciu labai uz atsakyma
Rakele, as biski ne i tema, bet buvau ilindus i Jusu albuma, uzmaciau Napoleono pjuvi, pagal koki recepta daret? Toks labai niamnis atrodo
Zolyte labai daili
Aha, Azalijos rutuliukai kaip su moldu lygus
As svajoju apie molduka cukriniu mergyciu veidukams daryti. Kazin ar verta paciai ji gamintis, ar geriau pirkti?
Siandien as su vyrisku ir moterisku
Maskapone su persikais, 3,4kg. Aciu Olestai uz receptura:) Pirma karta dariau marskinius ir pirmakart dengiau kvadratini torta
Snikersas, sl beze, nesveriau.
Zolyte labai daili
Aha, Azalijos rutuliukai kaip su moldu lygus
As svajoju apie molduka cukriniu mergyciu veidukams daryti. Kazin ar verta paciai ji gamintis, ar geriau pirkti?
Siandien as su vyrisku ir moterisku
Maskapone su persikais, 3,4kg. Aciu Olestai uz receptura:) Pirma karta dariau marskinius ir pirmakart dengiau kvadratini torta
Snikersas, sl beze, nesveriau.
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 12, 11:35)
O as su slapia beze manau nelabai dar susidraugavus ir itariu cia mixerio kalte, kad per silpnas
Mano ir prastas mikseris,tiesiog reikia ilgai plakt.Buna,kad ir pusvalandi uztrunku kol padarau
BITE MAJA,labai sukinukai grazus
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 12, 14:35)
marskinukai o rozytes, tiesiog nuostabios
Atsiprasau kad taip isiverziau bet reikia skubios konsultacijos noriu dengti tortas Napoleona dengimo mase pastilazu ar reikia deti sviestine ar kokia kita apdengimo mase?
kokia rekomenduotumet kad labai nesipjautu skoniai?
labai jums aciu uz atsakyma..
kokia rekomenduotumet kad labai nesipjautu skoniai?
labai jums aciu uz atsakyma..