Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O-RE-AR, tortukai super thumbup.gif
zolyte labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 11, 22:02)
Aciu,labai atsakingai darau zolyte  smile.gif  Ji is slapios bezes.Dazau su Americolour Leaf green spalvyte mirksiukas.gif

labai grazus torciukas, sakykite prasau, o kiek mazdaug svere torciukas ir is kiek kiausiniu darete beze? nusimato ir man daryti beze, bet kai retai ja darau tai nelabai zinau kiek reiktu ant 2kg tortuko beze kiekio? o daug dazu reik sudeti?

aciu kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 11, 15:20)
spageciai lieti sokoladu  biggrin.gif

nu buvo ir man kilus tokia mintis, bet niekaip nesugalvoju, kaip padaryt, kad tas spagetis visas tolygiai gražiai pasidengtų g.gif nes jei jį įmerkt į šokoladą ir ištraukt, tai vistiek ta vieta, už kurios jį paimsiu, liks negraži/nelygiai pasidengus, o jei bandyt vėliau tą vietą nulaužt/nupjaut taigi galas liks nepadengtas g.gif ir be to, gi pjaut jau jo bus neįmanoma. Tai dabar dar tokia idėja kilo, kad gal tiesiog sumaišyt sviestą su šokoladu ir tada maišelio pagalba nupiešt tuos ūsus g.gif ar nieks taip nebandėt daryt? kažin kokiom proporcijom reiktų juos maišyt kad būtų ne lūžinėjantis, o toks, kurį būtų galima su peiliu pjaut?
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 05 11, 23:27)

Azalija  4u.gif  4u.gif o rutuliukai dryzuotam tortui rankomis "surutulioti" ar moldu kokiu? ax.gif

rutuliuota rankomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 12, 09:19)
rutuliuota rankomis  ax.gif

Taip graziai surutuliota, kaip su moldu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 11, 22:07)
O-RE-AR, tortukai super thumbup.gif
zolyte labai faina wub.gif

Ačiukas wub.gif

QUOTE(zibute77 @ 2013 05 11, 23:13)
labai grazus torciukas, sakykite prasau, o kiek mazdaug svere torciukas ir  is kiek kiausiniu darete beze? nusimato ir man daryti beze, bet kai retai ja darau tai nelabai zinau kiek reiktu ant 2kg tortuko beze kiekio? o daug dazu reik sudeti?

aciu kas atsakys.

Aciu,torciukas svere 2.3kg su dekoracijom.Beze dariau is 4 baltymu,bet dar nemazai liko,nors visa torta padengiau beze,tik po to zolyte dariau.Skersmuo mazdaug 22cm.Tikiuos atsakiau kas rupejo ax.gif O dazu,tai net nematuoju,ziuriu pagal norima spalva ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2013 05 12, 09:25)
nu buvo ir man kilus tokia mintis, bet niekaip nesugalvoju, kaip padaryt, kad tas spagetis visas tolygiai gražiai pasidengtų  g.gif nes jei jį įmerkt į šokoladą ir ištraukt, tai vistiek ta vieta, už kurios jį paimsiu, liks negraži/nelygiai pasidengus, o jei bandyt vėliau tą vietą nulaužt/nupjaut taigi galas liks nepadengtas g.gif ir be to, gi pjaut jau jo bus neįmanoma. Tai dabar dar tokia idėja kilo, kad gal tiesiog sumaišyt sviestą su šokoladu  ir tada maišelio pagalba nupiešt tuos ūsus g.gif ar nieks taip nebandėt daryt? kažin kokiom proporcijom reiktų juos maišyt kad būtų ne lūžinėjantis, o toks, kurį būtų galima su peiliu pjaut?

nu juk ta dalis kisis i torta, nereikia viso spagecio nudazyt tik dali smile.gif
Cia mano kate su spageciais tie galai kurie sulinde i torta ner aptepti sokoladu 4u.gif
tortukai labai grazus smile.gif
O as su slapia beze manau nelabai dar susidraugavus ir itariu cia mixerio kalte, kad per silpnas g.gif
atrodo gerai issiplake buna, bet po kiek laiko ant torto apsitraukia dzibukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 12, 10:15)
Ačiukas  wub.gif
Aciu,torciukas svere 2.3kg su dekoracijom.Beze dariau is 4 baltymu,bet dar nemazai liko,nors visa torta padengiau beze,tik po to zolyte dariau.Skersmuo mazdaug 22cm.Tikiuos atsakiau kas rupejo  ax.gif O dazu,tai net nematuoju,ziuriu pagal norima spalva ir viskas

aciu labai uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Rakele, as biski ne i tema, bet buvau ilindus i Jusu albuma, uzmaciau Napoleono pjuvi, pagal koki recepta daret? blush2.gif Toks labai niamnis atrodo 4u.gif

Zolyte labai daili 4u.gif

Aha, Azalijos rutuliukai kaip su moldu lygus smile.gif

As svajoju apie molduka cukriniu mergyciu veidukams daryti. Kazin ar verta paciai ji gamintis, ar geriau pirkti? 4u.gif

Siandien as su vyrisku ir moterisku smile.gif

user posted image
Maskapone su persikais, 3,4kg. Aciu Olestai uz receptura:) 4u.gif Pirma karta dariau marskinius ir pirmakart dengiau kvadratini torta 4u.gif

user posted image
Snikersas, sl beze, nesveriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 12 gegužės 2013 - 14:36
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 12, 11:35)
O as su slapia beze manau nelabai dar susidraugavus ir itariu cia mixerio kalte, kad per silpnas  g.gif
atrodo gerai issiplake buna, bet po kiek laiko ant torto apsitraukia dzibukai  g.gif

Mano ir prastas mikseris,tiesiog reikia ilgai plakt.Buna,kad ir pusvalandi uztrunku kol padarau mirksiukas.gif

BITE MAJA,labai sukinukai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 12, 14:35)

marskinukai thumbup.gif o rozytes, tiesiog nuostabios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprasau kad taip isiverziau blush2.gif bet reikia skubios konsultacijos noriu dengti tortas Napoleona dengimo mase pastilazu ar reikia deti sviestine ar kokia kita apdengimo mase?
kokia rekomenduotumet kad labai nesipjautu skoniai?
labai jums aciu uz atsakyma..
Atsakyti