Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mingaliux,nematau tavo tortuko verysad.gif o taaaaaip noriu pamatyti.
Dukryte su gimtadieni,ir tave su pirmu saldziu gimtadieniu wub.gif padirbejai na ura bigsmile.gif
as su keleta tortuku, dryzuota darau jau 4 karta doh.gif
user posted image

ir naujas pet shopu gerbejai biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 11, 14:22)
Mingaliux,nematau tavo tortuko  verysad.gif  o taaaaaip noriu pamatyti.
Dukryte su gimtadieni,ir tave su pirmu saldziu gimtadieniu  wub.gif  padirbejai na ura  bigsmile.gif

Aciu uz sveikinius!
Man irgi nerodo dabar nuotraukos mano. Nu nebekelsiu antra karta, gal veliau rodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 11, 14:44)
Aciu uz sveikinius!
Man irgi nerodo dabar nuotraukos mano. Nu nebekelsiu antra karta, gal veliau rodys  ax.gif

Prisiminiau apie fb bigsmile.gif negalejau laukti kol sm pasirodys foto..
Nu pasaku pasaka wub.gif WOOOOW.... thumbup.gif wub.gif super duper.
Papildyta:
Perziurejau Jusu tortukus Mingaliux, wub.gif o gelytes is pastilazo gelems darote? ar kokio kitokio. nes atrodo tobulai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu daryt dukrytei tortą su hello kitty. Ir kaip tyčia dabar kai reikia niekur nerandu tų tokių ilgų rudai juodų saldainių (būdavo jų anksčiau ir majuose ir maxėj, pastarojoj dabar tik raudoni doh.gif ). Gal kas turit kokių idėjų iš ko dar būtų galima tuos juodus hello kitty ūsus padaryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 11 gegužės 2013 - 14:14
QUOTE(Latifa @ 2013 05 11, 15:13)
Sveikos,

noriu daryt dukrytei tortą su hello kitty. Ir kaip tyčia dabar kai reikia niekur nerandu tų tokių ilgų rudai juodų saldainių (būdavo jų anksčiau ir majuose ir maxėj, pastarojoj dabar tik raudoni  doh.gif ). Gal kas turit kokių idėjų iš ko dar būtų galima tuos juodus hello kitty ūsus padaryt? g.gif

spageciai lieti sokoladu biggrin.gif

Azalija, ir tavo puikus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Nevute, visi nuostabus tortukai wub.gif o tas su kamuoliu labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau,kad po ilgokos pertraukos vel iskepu viena kita tortuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 11, 15:01)
Perziurejau Jusu tortukus Mingaliux,  wub.gif  o gelytes is pastilazo gelems darote? ar kokio kitokio. nes atrodo tobulai  wub.gif

Geles ant vieluciu darytos is aguonos geliu mases. O tos paprato tai is likuciu, kur nuo tortu dengimo lieka smile.gif
Atsakyti
Nevute, nerealiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
O-RE-AR, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 11, 18:14)
O-RE-AR, super thumbup.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Mingailiux pilis-nepakartojama wub.gif wub.gif thumbup.gif
Azalija 4u.gif 4u.gif o rutuliukai dryzuotam tortui rankomis "surutulioti" ar moldu kokiu? ax.gif
O-RE-AR laaabai daili zolyte 4u.gif 4u.gif is ko ji?kokiais dazais dazote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 05 11, 21:27)
O-RE-AR laaabai daili zolyte 4u.gif  4u.gif is ko ji?kokiais dazais dazote? g.gif

Aciu,labai atsakingai darau zolyte smile.gif Ji is slapios bezes.Dazau su Americolour Leaf green spalvyte mirksiukas.gif
Atsakyti