Mingaliux,nematau tavo tortuko o taaaaaip noriu pamatyti.
Dukryte su gimtadieni,ir tave su pirmu saldziu gimtadieniu padirbejai na ura
as su keleta tortuku, dryzuota darau jau 4 karta
ir naujas pet shopu gerbejai
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 11, 14:22)
Mingaliux,nematau tavo tortuko o taaaaaip noriu pamatyti.
Aciu uz sveikinius!
Man irgi nerodo dabar nuotraukos mano. Nu nebekelsiu antra karta, gal veliau rodys
QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 11, 14:44)
Aciu uz sveikinius!
Man irgi nerodo dabar nuotraukos mano. Nu nebekelsiu antra karta, gal veliau rodys
Prisiminiau apie fb negalejau laukti kol sm pasirodys foto..
Nu pasaku pasaka WOOOOW.... super duper.
Papildyta:
Perziurejau Jusu tortukus Mingaliux, o gelytes is pastilazo gelems darote? ar kokio kitokio. nes atrodo tobulai
Sveikos,
noriu daryt dukrytei tortą su hello kitty. Ir kaip tyčia dabar kai reikia niekur nerandu tų tokių ilgų rudai juodų saldainių (būdavo jų anksčiau ir majuose ir maxėj, pastarojoj dabar tik raudoni ). Gal kas turit kokių idėjų iš ko dar būtų galima tuos juodus hello kitty ūsus padaryt?
noriu daryt dukrytei tortą su hello kitty. Ir kaip tyčia dabar kai reikia niekur nerandu tų tokių ilgų rudai juodų saldainių (būdavo jų anksčiau ir majuose ir maxėj, pastarojoj dabar tik raudoni ). Gal kas turit kokių idėjų iš ko dar būtų galima tuos juodus hello kitty ūsus padaryt?
QUOTE(Latifa @ 2013 05 11, 15:13)
Sveikos,
spageciai lieti sokoladu
Azalija, ir tavo puikus tortukai
Nevute, visi nuostabus tortukai o tas su kamuoliu labai labai patiko
Pasirodau,kad po ilgokos pertraukos vel iskepu viena kita tortuka
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 11, 15:01)
Perziurejau Jusu tortukus Mingaliux, o gelytes is pastilazo gelems darote? ar kokio kitokio. nes atrodo tobulai
Geles ant vieluciu darytos is aguonos geliu mases. O tos paprato tai is likuciu, kur nuo tortu dengimo lieka
Nevute, nerealiai
O-RE-AR, super
O-RE-AR, super
Mingailiux pilis-nepakartojama
Azalija o rutuliukai dryzuotam tortui rankomis "surutulioti" ar moldu kokiu?
O-RE-AR laaabai daili zolyte is ko ji?kokiais dazais dazote?
Azalija o rutuliukai dryzuotam tortui rankomis "surutulioti" ar moldu kokiu?
QUOTE(umedyte @ 2013 05 11, 21:27)
Aciu,labai atsakingai darau zolyte Ji is slapios bezes.Dazau su Americolour Leaf green spalvyte