Na ta bulka buvo dekoruojama 6 menesius ir uzdirbo moteriskei 1 vieta Internacionalinej dekoravimo parodoj Anglijoj. Idomiausia,kad kepeja nebaigus jokiu specialiu konditerijos kursu ir visai neseniai atsidare savo nuosava kepimo firmele..
Taip kad,mergaites,su savo pastangom ir talantais ir per trumpesni laika sukurtumet ne ka mazesnius sedevrus Jusu darbai ne ka maziau puikus!
Ramune,labai graziu spalvu,ryskutis tortukas o tas bantukas apacioj-tikras ar is mases?jei is mases,tai kokios spalvos?
Erikiuxxx (mama??? tai tie visi tortukai dukros ar mamos?? )labai kruopsciai padarytos figureles ir visa kita... o tas su pakalnutem kazin kokia spalva naudota ju lapams?
Erikiuxxx (mama??? tai tie visi tortukai dukros ar mamos?? )labai kruopsciai padarytos figureles ir visa kita... o tas su pakalnutem kazin kokia spalva naudota ju lapams?
Bet tai kas per tortas jei dekoruojama 6 menesius.. tai jau ne tortas, o lipdinys is mases
QUOTE(Erdve @ 2013 04 30, 09:08)
Bet tai kas per tortas jei dekoruojama 6 menesius.. tai jau ne tortas, o lipdinys is mases
Na jeigu tai daryta parodai, tai manau vidus esmes neturi o visas demesys sutelkiamas dekorui o parodiniu tortu nieks nevalgo, bent jau vilniuje kur buvo parodoje taio ju tikrai nieks nevalge.... Daznai tortu dekoravimo parodoms naudojami putplasciai, tad tokiu tortu pjuviu ir nelabai pamatysi...
Tokiu atveju nepavadinciau to TORTO dekoru nes jei dekoruojamas putplastis tai ir yra putplastis mano manymu tortas turi buti ne tik grazus, bet ir valgomas pvz. cakeboss laida kai paziuri, labai graziu tortu prilipdo, bet kai pasiziuri sudeti tai batonas su grietinele arba pustu ryziu saldesis su mase:)
tau kad visi daug maz uzsienietiski tortai ir yra stora bulka ir kazkokia uogiene ar sviestinis kremas
Reikėtų patarimo ir pamokymo
Peržiūrėjau visą viršutinę temą, bet neradau...
Galvoju jogurtinį tortą papuošti žėlė sluoksniu. Tik kaip tai reikia padaryti? Ar nenubėgs man ta žėlė užpylus ant torto? Ar reikia kažkaip sutvirtinti kraštus kad nenubėgtų? Ar jau stingimo stadijoje pilti? Ar pradėti surinkinėti tortą apvertus, nuo viršaus?
Turiu ir Tortengus žėlė...
Labai ačiū iš anksto už patarimus
Galvoju jogurtinį tortą papuošti žėlė sluoksniu. Tik kaip tai reikia padaryti? Ar nenubėgs man ta žėlė užpylus ant torto? Ar reikia kažkaip sutvirtinti kraštus kad nenubėgtų? Ar jau stingimo stadijoje pilti? Ar pradėti surinkinėti tortą apvertus, nuo viršaus?
ACIU mergaites kam patiko mano tortukai
===========
QUOTE(Aujusa @ 2013 04 30, 11:02)
nesu dariusi, tai ir nepatarsiu
QUOTE(Divia @ 2013 04 29, 22:30)
Taip kad,mergaites,su savo pastangom ir talantais ir per trumpesni laika sukurtumet ne ka mazesnius sedevrus Jusu darbai ne ka maziau puikus!
, sutinku su tavimi, o 6 men. tai ziauriai daug
Kiek daug pas mus jau profu , ir nieks beveik, jokiu kursu nebaige
pvz. Diana S. ko verta
QUOTE(umedyte @ 2013 04 30, 08:49)
taip, cia mama
O del dazu ir spalvos, reik klausti pacios Daivos, kokius per kursus nauduoja
Ruošiuos kepti tortą sūnaus išleistuvėms daržely, bet kaip puošti 0 minčių, gal kuri esat puošusi išleistuvių tortą ir pasidalintumėt idėjomis??? Būtų grupė pavadinimu meškučiai, kiškučiai būtų lengviau, dabar jie šnekučiai
QUOTE(GieNa @ 2013 04 30, 14:22)
Ruošiuos kepti tortą sūnaus išleistuvėms daržely, bet kaip puošti 0 minčių, gal kuri esat puošusi išleistuvių tortą ir pasidalintumėt idėjomis??? Būtų grupė pavadinimu meškučiai, kiškučiai būtų lengviau, dabar jie šnekučiai
man labai patinka su traukynuku tortukas isleistuvem, ideja maciau pas migle79, pas agu0na, ir tt....
===========
Gal kas turi issaugojus nuoroda, kaip daryti torta lagamina su pinigais ??? nes nerandu pas save
tik toki radau http://forum.say7.info/topic29210.html
bet noriu toki kur yra truputi atviras , gal kas turi po ranka ???
Arba gal kas zino, maciau fc daug tokiu lagaminu tortuku pas viena kepeja, bet neatsimenu jos niko, nors idejos pasiziuciau pas ja, ligtai klaipedoja kepa, bet tiksliai nepamenu
ir PATARKYTE prasau, kokio diametro lagaminas graziau ziuretusi ??? reiktu apie 5kg. turbut, nes darysiu dovanu
QUOTE(Aujusa @ 2013 04 30, 11:02)
Reikėtų patarimo ir pamokymo
aš sutepu(kepimo formoj) ir padarau, kad liktų viršuj dar šiekt tiek vietos ir tada supilu želė. kai sustingsta gražiai apipjaunu ir jau puošiu šonus
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 30, 15:33)
Arba gal kas zino, maciau fc daug tokiu lagaminu tortuku pas viena kepeja, bet neatsimenu jos niko, nors idejos pasiziuciau pas ja, ligtai klaipedoja kepa, bet tiksliai nepamenu
ir PATARKYTE prasau, kokio diametro lagaminas graziau ziuretusi ??? reiktu apie 5kg. turbut, nes darysiu dovanu
idėjų tai va kiek https://www.google.l...MIeXj4QSvo4DoAw
ir dar čia https://www.google.l...