Kažin paruoštą sviestinį kremą (svietas+sausainių trupiniai+kond.pienas) galiu per naktį laikyt spintelėje ar dėt į šaldytuvą? Pasiruošiau šiandien, kad galėčiau ryt iš ryto aptept ir neprižadint šeimynos.
Kai tik ateinu i supermamas, taip ir tos reklamos sugadina visa nuotaika, kol visas isjungineji, kad galetum paspaust ta ka reikia
Bumbedama atnesu kelis saviskius
Mingailiux super pilis is kur figureles?
Bumbedama atnesu kelis saviskius
Grožių grožiai kaip visada
kepėjėlės, sakykite ar šlapiu bezu papuoštą negendantį gaminį laikyti iki rytojaus šaldytuve ar kambaryje?
kepėjėlės, sakykite ar šlapiu bezu papuoštą negendantį gaminį laikyti iki rytojaus šaldytuve ar kambaryje?
[quote=leguska69,2013 05 02, 22:44]
as kazkada dariau torta su azuolo lapais ir gilem, tai viska is pastilazo minkiau, lapam atsiprintinau is interneto trafareta (azkas man cia forume pametejo sia ideja), pjoviau pagal ji ir daziau su dazais, o giles tai irgi taip pat minkiau kepurele atskirai ir pacia gile atskirai ir tada sulipdziau.
[quote=*saules_zuikutis*,2013 05 02, 21:52]
vynuoges gala merki i sokolada-va ir gile
[/quote]
Didelis aciu uz geras mintis!!
Gal dar galit patarti,kaip be dideliu klaidu ir nusivylimu padaryti atversta knyga?
VISU TORTU GROZIS VARO IS PROTO!!! Nuostabus visu darbai!
as kazkada dariau torta su azuolo lapais ir gilem, tai viska is pastilazo minkiau, lapam atsiprintinau is interneto trafareta (azkas man cia forume pametejo sia ideja), pjoviau pagal ji ir daziau su dazais, o giles tai irgi taip pat minkiau kepurele atskirai ir pacia gile atskirai ir tada sulipdziau.
[quote=*saules_zuikutis*,2013 05 02, 21:52]
vynuoges gala merki i sokolada-va ir gile
[/quote]
Didelis aciu uz geras mintis!!
Gal dar galit patarti,kaip be dideliu klaidu ir nusivylimu padaryti atversta knyga?
VISU TORTU GROZIS VARO IS PROTO!!! Nuostabus visu darbai!
QUOTE(Nevute @ 2013 05 10, 20:53)
Kai tik ateinu i supermamas, taip ir tos reklamos sugadina visa nuotaika, kol visas isjungineji, kad galetum paspaust ta ka reikia
Nevute uzinstaliuokite programele AdBlock toks geris
Mergaites ..jusu tortai nuostabus
Aciu visoms uz torto pastebejima ir sveikinimus mano panelytei
Is ebay
QUOTE(Nevute @ 2013 05 10, 20:53)
Is ebay
Tortai puikus, kaip visada
As su klausimu. Darysiu torta-marskinius, ar kalnieriu reikia is anksto issidziovinti? Aciu
As su klausimu. Darysiu torta-marskinius, ar kalnieriu reikia is anksto issidziovinti? Aciu
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 05 11, 08:19)
Tortai puikus, kaip visada
as tai iskart dedu
-----------------
nevutes lelytes isskirtines
QUOTE(Schoco @ 2013 05 11, 07:28)
Mingailiux, sunku patiketi, kad per toki trumpa laika taip tortus daryt ismokot
Pilis neispasakyto grozio
O kaip tuos bokstus padaret, jei ne paslaptis?
Pilis neispasakyto grozio
O kaip tuos bokstus padaret, jei ne paslaptis?
Aciukas visoms
Bokstai daryti ant kartoninio vamdzio (kur nuo dovanu popieriaus lieka nuvyniavus ta popieriu)
Papildyta:
Nevutes kokie torciukai
Sveikos,
atsiprasau uz toki klausima, bet noriu pasiklaust
torta dengt reikia "pastiliazas pagal adrija", o gelytes, drugelius ir kitokius grozius daryt pagal "pastiliazas pagal Asseni"
Aciu
atsiprasau uz toki klausima, bet noriu pasiklaust
torta dengt reikia "pastiliazas pagal adrija", o gelytes, drugelius ir kitokius grozius daryt pagal "pastiliazas pagal Asseni"
Aciu
[quote=Pampariskinas,2013 05 09, 15:10]
aciu ir uz sita patarima, kita karta maisysiu i pravesusia aprasyme raso, kad i iskaitinta zelatine deti medu, rugstele, tai viska is kart ir dariau. O cukraus pudros sudedat visus 500 gr?
Nors darau tik artimiesiems, vistiek noris, kad graziai iseitu tiesiog vargais negalais padengiu, papuosiu tuos tortus kai ji taip plysta..
[/quota
esu isbandzius ir pravesusia ir karsta, tai jokio skirtumo man, tik isbrinkinu, istirpsta ji man kai kaitinu ir dedu tada ir rugstele ir medu ir alieju ir viska ismaisau gerai, tada jau i issijota cukraus ir krakmolo miksini supilu ta kita misini su zele, medum ir t.t. viskas gaunasi normaliai. tiesa nesudedu niekada tiek cukraus pudros kiek parasyta, mazinu apie 100gr. krakmola dedu kaip parasyta. tada jei dar reikia cukraus pudra isijoju bedirbant kai jau dengiu. manau pavyks, nors maciau kepejeles atsake kazka apie tai. sekmes
aciu ir uz sita patarima, kita karta maisysiu i pravesusia aprasyme raso, kad i iskaitinta zelatine deti medu, rugstele, tai viska is kart ir dariau. O cukraus pudros sudedat visus 500 gr?
Nors darau tik artimiesiems, vistiek noris, kad graziai iseitu tiesiog vargais negalais padengiu, papuosiu tuos tortus kai ji taip plysta..
[/quota
esu isbandzius ir pravesusia ir karsta, tai jokio skirtumo man, tik isbrinkinu, istirpsta ji man kai kaitinu ir dedu tada ir rugstele ir medu ir alieju ir viska ismaisau gerai, tada jau i issijota cukraus ir krakmolo miksini supilu ta kita misini su zele, medum ir t.t. viskas gaunasi normaliai. tiesa nesudedu niekada tiek cukraus pudros kiek parasyta, mazinu apie 100gr. krakmola dedu kaip parasyta. tada jei dar reikia cukraus pudra isijoju bedirbant kai jau dengiu. manau pavyks, nors maciau kepejeles atsake kazka apie tai. sekmes