QUOTE(Pampariskinas @ 2013 05 09, 16:10)
aciu ir uz sita patarima, kita karta maisysiu i pravesusia aprasyme raso, kad i iskaitinta zelatine deti medu, rugstele, tai viska is kart ir dariau. O cukraus pudros sudedat visus 500 gr?
Nors darau tik artimiesiems, vistiek noris, kad graziai iseitu tiesiog vargais negalais padengiu, papuosiu tuos tortus kai ji taip plysta..
Nors darau tik artimiesiems, vistiek noris, kad graziai iseitu tiesiog vargais negalais padengiu, papuosiu tuos tortus kai ji taip plysta..
Aš tai sumaišau išsijotą krakmolą ir kokius 300g. cukraus pudros, o paskui jau minkant dedu dar po truputį pudros, kad gautųsi normalios konsistencijos, tai dažniausiai man sueina visi 500gr., o kartais ir daugiau. Pačioje pabaigoje minkau su aliejumi, vis įpilu šaukštą ir minkau, vėl šaukštą ir minkau, žodžiu gerai gerai išmasažuoju