Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Pampariskinas @ 2013 05 09, 16:10)
aciu ir uz sita patarima, kita karta maisysiu i pravesusia  4u.gif aprasyme raso, kad i iskaitinta zelatine deti medu, rugstele, tai viska is kart ir dariau. O cukraus pudros sudedat visus 500 gr?
Nors darau tik artimiesiems, vistiek noris, kad graziai iseitu  wub.gif tiesiog vargais negalais padengiu, papuosiu tuos tortus kai ji taip plysta..

Aš tai sumaišau išsijotą krakmolą ir kokius 300g. cukraus pudros, o paskui jau minkant dedu dar po truputį pudros, kad gautųsi normalios konsistencijos, tai dažniausiai man sueina visi 500gr., o kartais ir daugiau. Pačioje pabaigoje minkau su aliejumi, vis įpilu šaukštą ir minkau, vėl šaukštą ir minkau, žodžiu gerai gerai išmasažuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 05 09, 18:17)
Aš tai sumaišau išsijotą krakmolą ir kokius 300g. cukraus pudros, o paskui jau minkant dedu dar po truputį pudros, kad gautųsi normalios konsistencijos, tai dažniausiai man sueina visi 500gr., o kartais ir daugiau. Pačioje pabaigoje minkau su aliejumi, vis įpilu šaukštą ir minkau, vėl šaukštą ir minkau, žodžiu gerai gerai išmasažuoju smile.gif

didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
islydau zelatina ant virykles,iskart dedu medu,vel pakaitinu ir iskart karsta pilu i pudros,krakmolo ir aliejaus misini.nelaukiu kol atves.viskas ok buna
Atsakyti
SOS Mergaites, labai reik patarimo blush2.gif kaip isgauti zalsvai/turkio spalva, ir violetine ???
reikia tokiu kaip cia https://www.facebook.com/home.php#!/pho...e=1&theater
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 09, 21:19)
SOS Mergaites, labai reik patarimo blush2.gif kaip isgauti zalsvai/turkio spalva, ir violetine ???
reikia tokiu kaip cia https://www.facebook.com/home.php#!/pho...e=1&theater

Ta violetine tai deciau claret spalva ir gal violetines imaisyciau (na, cia reikia ziuret prie vietos). O zalia tai ten salotine as matau. Jei labiau i turki nesancios reikia tada reiketu daugiau zalios deti (ne salotines) ir zydros imaisyti. Bent jau pati turkio spalva yra zalios ir melynos misinys, tik reikia atitaikyti. Na, sunku paaiskinti. Man tai naturaliai gaunas kai su piesimmu nesu susipykus tai ir spalvos maisosi savaime smile.gif
Atsakyti
ACIUKAS 4u.gif
reikes kaskaip bandyti isgauti sias spalvytes, zalia lengviau bus, o violetine sunkiau, nes turiu tik purple spalva sad.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, gal galit patarti kaip padaryti Lego kaladeles torto papuosimui? Viena varianta radau, kad ispjauna formeles, o tuos burbuliukus atskirai ispjautus uzdeda ant virsaus.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 09, 21:16)
islydau zelatina ant virykles,iskart dedu medu,vel pakaitinu ir iskart karsta pilu i pudros,krakmolo ir aliejaus misini.nelaukiu kol atves.viskas ok buna

drinks_cheers.gif ir as taip darau, ir alieju pilu ismaisius ta trecdali sauso misinio, man i pabaiga kazkaip neisiminko gerai, patogiau pradzioj isipilt smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif
ar kartais kuri nors viena is jusu nekepe DIDELIO torto i darzeli odinuku grupei ?smile.gif
buvo puostas beze-zolyte, pritupdyta daug vabaliuku:) tai norejau pagirti, kad tortas buvo fantastiskai skanus smile.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane jau dauguma tortu kartojasi tai pasirodau tik su vienu.

Mano dukrytes gimtadienio tortas.
Ir dar viena proga, lygiai pries metus iskepiau pirmaji savo tortuka puosta dengimo mase (tai irgi dukrytes gimtadieniui buvo)
6kg

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif Mingailiuk, nuostabu wub.gif Dukryte su gimtadieniu smile.gif
ar tikrai, tik pries metus tu pradejai kurt tokius grozius blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mingailiuk, nuostabi pilaite wub.gif superine !!! ir Dukryte su gimtadieniu smile.gif

Atsakyti