Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ar prieš apipilant tortą šokoladu reikia ji kuom nors aptept? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 09, 12:05)
Likta,as Kalvariju turguje pirkau ukrainietisku dazu. 4u.gif

Kiek ieškojau neradau, kažkaip nesiseka biggrin.gif
QUOTE(GieNa @ 2013 05 09, 13:01)
Ar prieš apipilant tortą šokoladu reikia ji kuom nors aptept? rolleyes.gif

Aš išlyginu sviestiniu kremu
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 05 09, 05:47)
Pristatau paprastą tortą  iš serijos „valgomi”

torto pjuvis nuostabus, labai labai wub.gif thumbup.gif taip ir norisi tokio tortuko paragauti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 09, 08:12)
Oij, kas cia klause del zoles, pratryniau ir nebematau. Zolyte dazyta su ukrainietiskais dazais (man gaila geliniu bezui, nes daug reikia, sunkiai dazos. Geriau su sausais, tai ukrainietiski man super, ypac kaina superine  thumbup.gif

O kiek dazu nauduoji pvz. beze normai ???
Nes ten raso kad 20kg. galima nudazyti, as dejau gal ketvirtadali, ir spalva nekokia isejo sad.gif tai jau tokios beze nekam neleidau valgyti, nes dazu per daug doh.gif
Atsakyti
Mergaites, dariau dengimo pastilaza jau koki 5 karta, bet vis ta pati problema, plysta, skeldeja jis man doh.gif viena kart dariau visiskai pagal receptura, kita karta dejau vietoj 500 gr , 400 gr cukraus pudros, vistiek plysta g.gif viska maisau i dar karsta zelatina (su dirbtiniu medum, citrinos rugstele).. vandens 60 ml kaip suprantu atitinka 60 gr, tai tiksliai su el. svarstyklem pasveriu. Nezinau kame problema, minkyti daug ar mazai reikia? Aciu, kas patarsit, nors suprantu, kad nematant sunku ka ir patarti verysad.gif

Ikelsiu foto (kai kurios siek tiek redaguotos del sviesumo/tamsumo, visi namams)

puikiai matosi "ant" raudonosios uzuolaidos, koks man iseina tas pastilazas
user posted image
cia irgi kietas isejo
user posted image
velykinis su pirma karta daryta slapia beze (reikejo turbut siek tiek daugiau paplakti)
user posted image
Papildyta:
atsiprasau jei per dideles foto, nemoku sumazint g.gif
Atsakyti
Sveikute , gal kas galit patart smile.gif , darysiu alaus bokala is rafaelo. Man reik , kad gautusi 4kg. Kokio skersmens ir aukscio daryti, kad gautusi istiesu alaus bikalas , o ne kaip kazkuri sakete (jei neklystu) ,, tazikas " biggrin.gif .
Nors mazai dalyvauju forume blush2.gif ,bet nuolat stebiu ax.gif . Labai daug graziu tortu smile.gif cia jie graziausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2013 05 09, 16:19)
Sveikute , gal kas galit patart  smile.gif , darysiu alaus bokala is rafaelo. Man reik , kad gautusi 4kg. Kokio skersmens ir aukscio daryti, kad gautusi istiesu alaus bikalas , o ne kaip kazkuri sakete (jei neklystu) ,, tazikas " biggrin.gif .
Nors mazai dalyvauju forume  blush2.gif  ,bet nuolat stebiu ax.gif . Labai daug graziu tortu smile.gif  cia jie graziausi  thumbup.gif

turbut 19cm daryciau g.gif
Atsakyti
Manote,kad is 19 cm skersmens bus galima padaryti prasomus 4 kg? g.gif Tai kuo tada pertepsite(svorio prasme)? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 09, 15:20)
O kiek dazu nauduoji pvz. beze normai ???
Nes ten raso kad 20kg. galima nudazyti, as dejau gal ketvirtadali, ir spalva nekokia isejo sad.gif tai jau tokios beze nekam neleidau valgyti, nes dazu per daug doh.gif

Zinok is akies varau. Gal puse pakelio.

QUOTE(versaal @ 2013 05 09, 16:19)
Sveikute , gal kas galit patart  smile.gif , darysiu alaus bokala is rafaelo. Man reik , kad gautusi 4kg. Kokio skersmens ir aukscio daryti, kad gautusi istiesu alaus bikalas , o ne kaip kazkuri sakete (jei neklystu) ,, tazikas " biggrin.gif .
Nors mazai dalyvauju forume  blush2.gif  ,bet nuolat stebiu ax.gif . Labai daug graziu tortu smile.gif  cia jie graziausi  thumbup.gif

18cm daryciau
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2013 05 09, 16:47)
Manote,kad is 19 cm skersmens bus galima padaryti prasomus 4 kg? g.gif Tai kuo tada pertepsite(svorio prasme)? bigsmile.gif

nelabai supratau klausimo,bet turbut ne tiek ir svarbu smile.gif paklause-atasakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2013 05 09, 14:52)
Mergaites, dariau dengimo pastilaza jau koki 5 karta, bet vis ta pati problema, plysta, skeldeja jis man  doh.gif  viena kart dariau visiskai pagal receptura, kita karta dejau vietoj 500 gr , 400 gr cukraus pudros, vistiek plysta  g.gif viska maisau i dar karsta zelatina (su dirbtiniu medum, citrinos rugstele).. vandens 60 ml kaip suprantu atitinka 60 gr, tai tiksliai su el. svarstyklem pasveriu. Nezinau kame problema, minkyti daug ar mazai reikia? Aciu, kas patarsit, nors suprantu, kad nematant sunku ka ir patarti  verysad.gif

O kodėl jūs į karštą želatiną viską maišot? Nežinau ar tas turi reikšmės masės trapumui ir plyšimui, bet bent jau aš želatiną ištirpinu ir visad atvėsinu, tada į ja maišau medų ir cukraus pudros ir krakmolo mišinį dalimis, ne viską iš karto. Dar man asmeniškai masė kažkiek skiriasi priklausomai nuo medaus kiekio, nes negali labai tiksliai atmatuoti 3 šaukštų, gal tai duoda masės trapumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 05 09, 17:05)
O kodėl jūs į karštą želatiną viską maišot? Nežinau ar tas turi reikšmės masės trapumui ir plyšimui, bet bent jau aš želatiną ištirpinu ir visad atvėsinu, tada į ja maišau medų ir cukraus pudros ir krakmolo mišinį dalimis, ne viską iš karto. Dar man asmeniškai masė kažkiek skiriasi priklausomai nuo medaus kiekio, nes negali labai tiksliai atmatuoti 3 šaukštų, gal tai duoda masės trapumą  g.gif

aciu ir uz sita patarima, kita karta maisysiu i pravesusia 4u.gif aprasyme raso, kad i iskaitinta zelatine deti medu, rugstele, tai viska is kart ir dariau. O cukraus pudros sudedat visus 500 gr?
Nors darau tik artimiesiems, vistiek noris, kad graziai iseitu wub.gif tiesiog vargais negalais padengiu, papuosiu tuos tortus kai ji taip plysta..
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 09, 10:16)
Nesuprantu, ar man vienai nerodo normalių puslapių? Rodo 2 puslapius ir komentarai į eilę žemyn surašyti g.gif

Ir man taip buvo , bet va pries kelias dienas viskas susitvarke savaime . Mniau gal mano kompui kazkas darosi. Net kai kuriu zinuciu visai neleido skaityti rase jog truksta kazkokiu failu ar man negalima ju skaityti blink.gif , Ir tai teses pora savaiciu net siutas eme doh.gif
Atsakyti