Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rakelė @ 2013 05 08, 23:03)
Tiesa, as lyg nerodziau savo valgomo mamos dienai.
Kirbes medutis su slyvom  smile.gif  nesveriau.

O jau žibutynas koks, kaip kokia pašlaitė pavasarį, visur mėlyna, ir suskaičiuot negali smile.gif
Atsakyti
Pristatau paprastą tortą iš serijos „valgomi”

Šokoladinė svajonė

user posted image

Svoris 2,6 kg

Truputį intrigos biggrin.gif , torto vidus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 09 gegužės 2013 - 06:13
QUOTE(likta @ 2013 05 09, 07:47)
Pristatau paprastą tortą  iš serijos „valgomi”

Šokoladinė svajonė

Svoris 2,6 kg

Truputį intrigos  biggrin.gif , torto vidus

Gražu šitaip? Iš pačio ryto gundyt? biggrin.gif
Atsakyti
Likta, jau FB rasiau, kad labai NIAM toks tortukas. Bet vis tiek man mistiskai skamba tie pertepimu pavadinimai smile.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 05 08, 22:03)
Mingailiu, meska su Misa turbut ne pirma kart darai  bigsmile.gif 

Man Masa kazkokia modifikuota gavos. Bet labai neturejau laiko (staigiai pakeite torto data, o nebuvau nieko nusilipdzius) tai cia ant greicio. Kita karta visi su veido moldu darysiu, negraziai gaunas is rankos lipdant.
O jau tortukas su zibutem wub.gif Kiek ten zibuciu mazulyciu, geras!

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 08, 22:22)
O del ''pirmo torto'' tai mano visi daryti tortai buvo pirma karta daryti..nes vienam reikia su zuikiu,kitam su gelytem,vargu net ar daug patyrties kepejeles daug kartu padaro toki pat torta  Be to mano galva  g.gif  barbe ne pats sudetingiausias tortas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 05 08, 23:20)
drinks_cheers.gif del barbes "sudetingumo" 100proc sutinku smile.gif ir ner baisiau kai reik kartoti ta vienoda torta kokius 4-5kartus (apie daugiau jau tyliu doh.gif ), man paciai tiek tekepant teko kartoti tokius pat lego ir karuninius tik po 4kart biggrin.gif tai zinokit wacko.gif na bet tam kuris praso juk tai tas pirmas ir pats paciausias smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Oij, kas cia klause del zoles, pratryniau ir nebematau. Zolyte dazyta su ukrainietiskais dazais (man gaila geliniu bezui, nes daug reikia, sunkiai dazos. Geriau su sausais, tai ukrainietiski man super, ypac kaina superine thumbup.gif
Atsakyti
Skaniai atrodo svajone:)

noreciau uztarti mamyte, kuri prase barbes. Nu labai jau jus tik is savo varpines ziurit kepejeles (as cia nepiktai) smile.gif juk galima suprasti ir mamyte, kuri nori savo vaikui paties geriausio, juk visos mes to norim smile.gif as manau,kad jai tiesiog nedrasu jog kepeja pirma karta darys ir bijo, kad nepadarys norimo varianto. o del kainos tai cia visada taip yra: ta pati suma, kai reikia moketi, yra didele ir ta pati suma, kai reikia ja gauti, yra maza smile.gif
Atsakyti
Ačiū už žibuoklyno pastebėjimą rolleyes.gif smile.gif
Skaičiaus nežinau, kiek ten jų.. neskaičiavau, nes pakirto spranda bedeliojant viduriukus doh.gif biggrin.gif
Aciu, uz paaiskinima dėl ploninimo.. vis dariau ant stalo, tai gaudavos nei šiaip nei aneip unsure.gif Suplyšdav tie lapiukai. Reiks dabar ant tu kempinyčių bandyt bigsmile.gif
Ale ko tik neismislija žmogus rolleyes.gif wub.gif biggrin.gif

Likta, tikrai be sąžinės doh.gif thumbup.gif thumbup.gif kas tas mėlynas? kažkas su mėlynem ar j.serbentais rolleyes.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ar man vienai nerodo normalių puslapių? Rodo 2 puslapius ir komentarai į eilę žemyn surašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 09, 11:16)
Nesuprantu, ar man vienai nerodo normalių puslapių? Rodo 2 puslapius ir komentarai į eilę žemyn surašyti g.gif

man rodo normaliai, tik kad atvertus lapa atgal, pamatau, ko nemacius blink.gif
kazkaip veluoja viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 09, 09:12)
Likta, jau FB rasiau, kad labai NIAM toks tortukas. Bet vis tiek man mistiskai skamba tie pertepimu pavadinimai smile.gif
Zolyte dazyta su ukrainietiskais dazais (man gaila geliniu bezui, nes daug reikia, sunkiai dazos. Geriau su sausais, tai ukrainietiski man super, ypac kaina superine  thumbup.gif

Ačiū, normaliai skamba pertepimų pavadinimai biggrin.gif

Jeigu gali gauti ukrainietiškų dažų parašyk man į a/ž, labai norėčiau

QUOTE(Rakelė @ 2013 05 09, 11:07)

Likta, tikrai be sąžinės  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kas tas mėlynas? kažkas su mėlynem ar j.serbentais  rolleyes.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū, mėlynės bigsmile.gif
Man viską rodo
Atsakyti
Likta,as Kalvariju turguje pirkau ukrainietisku dazu. 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia tamsiai rudos spalvos, o dažų neturiu. Sakykit ar įmanoma pastiliažą nudažyt rudai su kakava? Jei pvz.dėčiau kakavą kol jis dar būna pakankamai skystas?
Ar geriau darytis kokią šokoladinę saldainių masę (nors tos spalvos tik dviem ratams tereikia)?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 05 09, 12:38)
Labai reikia tamsiai rudos spalvos, o dažų neturiu. Sakykit ar įmanoma pastiliažą nudažyt rudai su kakava? Jei pvz.dėčiau kakavą kol jis dar būna pakankamai skystas?
Ar geriau darytis kokią šokoladinę saldainių masę (nors tos spalvos tik dviem ratams tereikia)?

... Trecdali krakmolo pakeiciu TAMSIA kakava ir gaunasi grazi ruda.... Tik dirbt reikia is karto, nes paskui ji man buna trapi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 gegužės 2013 - 12:00