Daznai tingiu komentuoti, bet si kart negaliu patyleti:)
Erikiuxx vaiku foto man pacios foto kaip is tikros fotosesijos. Ir siaip matau esate tikra supermama tiek daug darot, tiek daug spejat
QUOTE(Schoco @ 2013 05 08, 13:57)
Daznai tingiu komentuoti, bet si kart negaliu patyleti:)
Erikiuxx vaiku foto man pacios foto kaip is tikros fotosesijos. Ir siaip matau esate tikra supermama tiek daug darot, tiek daug spejat
cia greiciau jau dabar supermociute !
ACIUKAS visoms, kam patiko musu tortuku fotosesija
ACIUKAS, lagaminas bus, bet cia jau ne nuo manes priklauso , kai Erika sutvarkys nuotrauka, tai iskart ikelsiu
atspejote Cia temoje, seimininkauju as (ir skelbimo lentoje), o kitur, jau pati Erika
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 07, 22:03)
ERIKIUXXX,grazus krepseliai, o kur lagaminas?
ACIUKAS, lagaminas bus, bet cia jau ne nuo manes priklauso , kai Erika sutvarkys nuotrauka, tai iskart ikelsiu
QUOTE(umedyte @ 2013 05 08, 15:35)
cia greiciau jau dabar supermociute !
atspejote Cia temoje, seimininkauju as (ir skelbimo lentoje), o kitur, jau pati Erika
QUOTE(Ausrytia @ 2013 05 08, 19:30)
sveikos, fantastiskai graziu tortu kepejos zinau, kad rasau ne i ta tema, bet tos "tokios" nera, kurios man reikia. ieskau kas iskeptu kaune birzelio 23 dienai barbes torta dukrytei uz prieinama kaina su viena mamyte reikalus derinom, bet pasirode pabaigoj, kad ji nei karto negaminusi barbes torto, o as nenoriu buti pirmasis eksperimentas labai, labai laukciau jusu pasiulymu i az
Tai gal ta kepejele gerai kepa tortus. O kad pirmas toks tortas tai cia nieko keisto ir nieko blogo gali buti. Dauguma musu kepa vienetinius tortus ir pagal kiekieno norus. visu pasaulio tortu negalim buti iskepusios. Jei bus kepus barbe, bus nekepus kokio Makvyno arba dar kokio kitokio herojo.
O, ziuriu kol parasiau ir kitos ta pati parase
Aij, kad jau pasijungiau, tai imesiu pora tortuku
Mingailiu, meska su Misa turbut ne pirma kart darai
Maciau fb
tos mamos kepejeles vietoj as labai isizeisciau
Tiesa, as lyg nerodziau savo valgomo mamos dienai.
Kirbes medutis su slyvom nesveriau.
Maciau fb
tos mamos kepejeles vietoj as labai isizeisciau
Tiesa, as lyg nerodziau savo valgomo mamos dienai.
Kirbes medutis su slyvom nesveriau.
Rakelė -niam niam
Mingaliux labai grazus,o drugeliai su kokia forma spausti?labai jau grazus,ne pirma karta matau.
O del ''pirmo torto'' tai mano visi daryti tortai buvo pirma karta daryti..nes vienam reikia su zuikiu,kitam su gelytem,vargu net ar daug patyrties kepejeles daug kartu padaro toki pat torta Be to mano galva barbe ne pats sudetingiausias tortas
Mingaliux labai grazus,o drugeliai su kokia forma spausti?labai jau grazus,ne pirma karta matau.
O del ''pirmo torto'' tai mano visi daryti tortai buvo pirma karta daryti..nes vienam reikia su zuikiu,kitam su gelytem,vargu net ar daug patyrties kepejeles daug kartu padaro toki pat torta Be to mano galva barbe ne pats sudetingiausias tortas
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 08, 22:22)
Rakelė -niam niam
Aciu, tikrai buvo niaaaaam
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 08, 20:36)
O kodel neleidziat zmogui pabandyt? Kada apturet jai ta pirma karta Daugiau pasitikejimo O jus dar uz "prieinama kaina" norit kazi kokios neprieinamos barbes
As asmeniskai, nei vieno tortuko nedarau antra karta visi daryti pirma ir paskutini karta
Prisiminiau. Mano pirmasis tortas puostas mase buvo BARBE
erikiuxxx
kaip jau rase skirtumas tarp metaliniu ir plastiko yra, bet ... jei jau turite plastikini ir nera tinkamo minksto kilimuko galit prisitaikykit ir paprasta namuose naudojama pasluostele kur po 3vnt supakuotos buna minkstos tokio tipo
ir ant jos ploninkit tuos lapukus su tuo burbuliuku-viskas
Mingailiuxxx ir klausimas-kuo dazai zole?
del barbes "sudetingumo" 100proc sutinku ir ner baisiau kai reik kartoti ta vienoda torta kokius 4-5kartus (apie daugiau jau tyliu ), man paciai tiek tekepant teko kartoti tokius pat lego ir karuninius tik po 4kart tai zinokit na bet tam kuris praso juk tai tas pirmas ir pats paciausias
drugeliai daryti SIUO
Papildyta:
na juk lietuviai visad nori SKANIAI, GRAZIAI, DAUG ir svarbiausia PIIIIIGIAI
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 07, 22:55)
a jus man galit paaiskint kaip su tuo burbuliuku plonint lapelius ten ji spaust reik ar sukt nesigauna man
kaip jau rase skirtumas tarp metaliniu ir plastiko yra, bet ... jei jau turite plastikini ir nera tinkamo minksto kilimuko galit prisitaikykit ir paprasta namuose naudojama pasluostele kur po 3vnt supakuotos buna minkstos tokio tipo
ir ant jos ploninkit tuos lapukus su tuo burbuliuku-viskas
Mingailiuxxx ir klausimas-kuo dazai zole?
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 08, 22:22)
del barbes "sudetingumo" 100proc sutinku ir ner baisiau kai reik kartoti ta vienoda torta kokius 4-5kartus (apie daugiau jau tyliu ), man paciai tiek tekepant teko kartoti tokius pat lego ir karuninius tik po 4kart tai zinokit na bet tam kuris praso juk tai tas pirmas ir pats paciausias
drugeliai daryti SIUO
Papildyta:
QUOTE(AAI @ 2013 05 08, 23:04)
Man visada keistai skamba PRIEINAMA KAINA.Tokiu atveju as klausiu:O kaip tai atrodo PINIGINE ISRAISKA.
Barbes tortas dengimui mase yra pats lengviausias-jei kas,padarei sijono bangu ir viskas liuks. Mano irgi pirmas dengtas mase buvo panele barbe.
Barbes tortas dengimui mase yra pats lengviausias-jei kas,padarei sijono bangu ir viskas liuks. Mano irgi pirmas dengtas mase buvo panele barbe.
na juk lietuviai visad nori SKANIAI, GRAZIAI, DAUG ir svarbiausia PIIIIIGIAI
MINGAILIUX IR RAKELE