Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Daznai tingiu komentuoti, bet si kart negaliu patyleti:)

Erikiuxx vaiku foto thumbup.gif man pacios foto kaip is tikros fotosesijos. Ir siaip matau esate tikra supermama tiek daug darot, tiek daug spejat 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2013 05 08, 13:57)
Daznai tingiu komentuoti, bet si kart negaliu patyleti:)

Erikiuxx vaiku foto  thumbup.gif  man pacios foto kaip is tikros fotosesijos. Ir siaip matau esate tikra supermama tiek daug darot, tiek daug spejat 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia greiciau jau dabar supermociute ! tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
ACIUKAS visoms, kam patiko musu tortuku fotosesija biggrin.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 05 07, 22:03)
ERIKIUXXX,grazus krepseliai, o kur lagaminas?  ax.gif

ACIUKAS, lagaminas bus, bet cia jau ne nuo manes priklauso blush2.gif , kai Erika sutvarkys nuotrauka, tai iskart ikelsiu ax.gif

QUOTE(umedyte @ 2013 05 08, 15:35)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  cia greiciau jau dabar supermociute ! tongue.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif atspejote 4u.gif Cia temoje, seimininkauju as (ir skelbimo lentoje), o kitur, jau pati Erika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2013 05 08, 19:30)
sveikos, fantastiskai graziu tortu kepejos smile.gif zinau, kad rasau ne i ta tema, bet tos "tokios" nera, kurios man reikia. ieskau kas iskeptu kaune birzelio 23 dienai barbes torta dukrytei uz prieinama kaina  blush2.gif su viena mamyte reikalus derinom, bet pasirode pabaigoj, kad ji nei karto negaminusi barbes torto, o as nenoriu buti pirmasis eksperimentas  blush2.gif labai, labai laukciau jusu pasiulymu i az  bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Tai gal ta kepejele gerai kepa tortus. O kad pirmas toks tortas tai cia nieko keisto ir nieko blogo gali buti. Dauguma musu kepa vienetinius tortus ir pagal kiekieno norus. visu pasaulio tortu negalim buti iskepusios. Jei bus kepus barbe, bus nekepus kokio Makvyno arba dar kokio kitokio herojo.

O, ziuriu kol parasiau ir kitos ta pati parase lotuliukas.gif

Aij, kad jau pasijungiau, tai imesiu pora tortuku

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 08 gegužės 2013 - 20:55
Mingailiu, meska su Misa turbut ne pirma kart darai bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Maciau fb thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
tos mamos kepejeles vietoj as labai isizeisciau ax.gif

Tiesa, as lyg nerodziau savo valgomo mamos dienai.
Kirbes medutis su slyvom smile.gif nesveriau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 08 gegužės 2013 - 21:10
Rakelė -niam niam bigsmile.gif
Mingaliux labai grazus,o drugeliai su kokia forma spausti?labai jau grazus,ne pirma karta matau.

O del ''pirmo torto'' tai mano visi daryti tortai buvo pirma karta daryti..nes vienam reikia su zuikiu,kitam su gelytem,vargu net ar daug patyrties kepejeles daug kartu padaro toki pat torta unsure.gif Be to mano galva g.gif barbe ne pats sudetingiausias tortas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 08, 22:22)
Rakelė -niam niam  bigsmile.gif
Mingaliux labai grazus,o drugeliai su kokia forma spausti?labai jau grazus,ne pirma karta matau.

O del ''pirmo torto'' tai mano visi daryti tortai buvo pirma karta daryti..nes vienam reikia su zuikiu,kitam su gelytem,vargu net ar daug patyrties kepejeles daug kartu padaro toki pat torta  unsure.gif  Be to mano galva  g.gif  barbe ne pats sudetingiausias tortas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aciu, tikrai buvo niaaaaam rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 08, 20:36)
O kodel neleidziat zmogui pabandyt? Kada apturet jai ta pirma karta  g.gif  Daugiau pasitikejimo  mirksiukas.gif  O jus dar uz "prieinama kaina" norit kazi kokios neprieinamos barbes  unsure.gif

lotuliukas.gif

As asmeniskai, nei vieno tortuko nedarau antra karta rolleyes.gif visi daryti pirma ir paskutini karta biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau. Mano pirmasis tortas puostas mase buvo BARBE biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man visada keistai skamba PRIEINAMA KAINA.Tokiu atveju as klausiu:O kaip tai atrodo PINIGINE ISRAISKA. biggrin.gif
Barbes tortas dengimui mase yra pats lengviausias-jei kas,padarei sijono bangu ir viskas liuks. mirksiukas.gif Mano irgi pirmas dengtas mase buvo panele barbe. lotuliukas.gif
Atsakyti
erikiuxxx wub.gif
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 07, 22:55)
a jus man galit paaiskint kaip su tuo burbuliuku plonint lapelius  g.gif ten ji spaust reik ar sukt  g.gif  nesigauna man  doh.gif

kaip jau rase skirtumas tarp metaliniu ir plastiko yra, bet ... smile.gif jei jau turite plastikini ir nera tinkamo minksto kilimuko galit prisitaikykit ir paprasta namuose naudojama pasluostele kur po 3vnt supakuotos buna minkstos tokio tipo
ir ant jos ploninkit tuos lapukus su tuo burbuliuku-viskas thumbup.gif
Mingailiuxxx thumbup.gif ir klausimas-kuo dazai zole? g.gif
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 08, 22:22)
O del ''pirmo torto'' tai mano visi daryti tortai buvo pirma karta daryti..nes vienam reikia su zuikiu,kitam su gelytem,vargu net ar daug patyrties kepejeles daug kartu padaro toki pat torta  unsure.gif  Be to mano galva  g.gif  barbe ne pats sudetingiausias tortas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif del barbes "sudetingumo" 100proc sutinku smile.gif ir ner baisiau kai reik kartoti ta vienoda torta kokius 4-5kartus (apie daugiau jau tyliu doh.gif ), man paciai tiek tekepant teko kartoti tokius pat lego ir karuninius tik po 4kart biggrin.gif tai zinokit wacko.gif na bet tam kuris praso juk tai tas pirmas ir pats paciausias smile.gif

drugeliai daryti SIUO
Papildyta:
QUOTE(AAI @ 2013 05 08, 23:04)
Man visada keistai skamba PRIEINAMA KAINA.Tokiu atveju as klausiu:O kaip tai atrodo PINIGINE ISRAISKA. biggrin.gif
Barbes tortas dengimui mase yra pats lengviausias-jei kas,padarei sijono bangu ir viskas liuks. mirksiukas.gif Mano irgi pirmas dengtas mase buvo panele barbe. lotuliukas.gif

na juk lietuviai visad nori SKANIAI, GRAZIAI, DAUG ir svarbiausia PIIIIIGIAI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 gegužės 2013 - 22:19
MINGAILIUX IR RAKELE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti