Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(nora25 @ 2013 05 07, 13:44)
Kaip sukatės, kai reikia torto šventei, kuri vyks kavinėje? Pagal naujus įstatymus, kavinės reikalauja čekio ar kažko panašaus...

mano reikalas iskepti,papuosti ir i rankas iduoti torta.del viso kito nesuku sau galvos smile.gif

-----
slapia beze dazau americolor geliniais dazais
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2013 05 07, 14:34]
mano reikalas iskepti,papuosti ir i rankas iduoti torta.del viso kito nesuku sau galvos smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif bet jau pradejo atakuoti klientai del kazkokiu cekiu... zinoma, kai pasieksiu jusu, mergaites, lygi, tai nereikes jokiu cekiu, nores torto - klientai patys suktis tures smile.gif iseitis ko gero - atsisakyti kepti ir maziau galva skaudes...
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2013 05 07, 14:42)
aciu uz atsakyma  4u.gif  bet jau pradejo atakuoti klientai del kazkokiu cekiu... zinoma, kai pasieksiu jusu, mergaites, lygi, tai nereikes jokiu cekiu, nores torto -  klientai patys suktis tures smile.gif iseitis ko gero - atsisakyti kepti ir maziau galva skaudes...

na,dar iseitis butu tokia biski sukta blush2.gif jei reikia tik cekio,tai juk kaikurios parduotuves ant cekio neraso prie kainos,kad tai butent tortas ax.gif manau mintis aiski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 07, 14:52)
na,dar iseitis butu tokia biski sukta  blush2.gif  jei reikia tik cekio,tai juk kaikurios parduotuves ant cekio neraso prie kainos,kad tai butent tortas  ax.gif  manau mintis aiski  ax.gif

taip taip, mintis aiski blush2.gif ziuresim, gal pavyks taip ispresti reikala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 05 07, 12:51)
Noriu paklausti mamyčių: kokiais dažais dažote beze (kokios firmos ir kokios rūšies)? Ar nepasikeičia/nesugadina dažai beze skonio?

dažau geliniais americolor smile.gif
Atsakyti
aciu mergaitems padejusioms man 4u.gif
Atsakyti
Kiek graziu, ir daug tortuku ! tiek naujoku ir senbuviu thumbup.gif
Labiausiai man patiko, mingailiux ir Nevutes kasikelis, ir paskutinis labai 3ju aukstu superinis, dar kaskieno, baltas su raudonu wub.gif thumbup.gif
Olestos mergytes gimtadienio visas komplektukas, saunuole mergyte kad irgi puose tortuka thumbup.gif O as ,jusu ideja pasiskolinau , ir mano anukeliai patys puose tortukus mamytei ir mociutei, tik padejau jiems gelytes padaryti, kad greiciau butu

tai cia mano aukseliu ,4 ir 6metu darbeliai, ideja gime spontaniskai, nes liko nemazai biskvito nuo lagamino doh.gif , kuri dariau sestadieniui ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

galutinis rezultatas

user posted image

user posted image

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 05, 21:38)
Vaje Vaje kiek groziu!!!! wub.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Nevute,paskutinis tortukas nerealaus ,pasakisko grozio!!! paskutiniam ir pirmam tortuke balta gele,gal galite uzrodyti kaip ja padaryti?  ax.gif

Gal tokia tiks gelyte,

http://www.polkadotb...-rose-tutorial/

arba tokia
http://bronniebakes....ondant-flowers/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 gegužės 2013 - 21:51
a jus man galit paaiskint kaip su tuo burbuliuku plonint lapelius g.gif ten ji spaust reik ar sukt g.gif nesigauna man doh.gif
Atsakyti
ERIKIUXXX,grazus krepseliai,o kur lagaminas? ax.gif

RAKELE,manau tik sukt lengvai,nes su plastmasiniu ir man siandien teko garbiniuot ax.gif
Atsakyti
Yra skirtumas tarp plastmasiniu bumbuliuku ir metaliniu biggrin.gif Atrodo,kas cia tokio is kokios medziagos pagamintas irankiukas,bet pameginus-pasijaucia thumbup.gif
Atsakyti
Erikiuxxx, sauniai vaikiukai pasidarbavo:) dziaugsmas mamytei ir mociutei:)
Atsakyti
Sveikos,
gal kas gali daugiau parašyti apie tuos kvitus kavinėje? Gegužės 25 d. planuoju kepti ir vežtis tortą į kavinę, 80-mečiui. Būtų liūdna, jei neįleistų.
Atsakyti