Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Feminella kokio skersmens ir aukscio pirmi 2 tortukai. Man taip graziai ziurisi aukstesni 4u.gif Labai grazu aplamai viskas sioj temoj
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 05 06, 18:47)
Feminella kokio skersmens ir aukscio pirmi 2 tortukai. Man taip graziai ziurisi aukstesni 4u.gif Labai grazu aplamai viskas sioj temoj

Skersmuo 18cm o aukštis žinokit tiksliai nepamenu, bet apie 13-15cm kažkur. Man taip pat labai gražu, tačiau atsiliepimai, kad labai nepatogu valgyt. smile.gif pati tai žinau, nes gabaliukas desertinėj lėkštutėj sunkiai telpa, bet jei bus žemas, bus patogu valgyt , bet grožį išgaut iš tokio jau bus sunku . g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 06, 17:59)
Skersmuo 18cm o aukštis žinokit tiksliai nepamenu, bet apie 13-15cm kažkur. Man taip pat labai gražu, tačiau atsiliepimai, kad labai nepatogu valgyt. smile.gif  pati tai žinau, nes gabaliukas desertinėj lėkštutėj sunkiai telpa, bet jei bus žemas, bus patogu valgyt , bet grožį išgaut iš tokio jau bus sunku .  g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
feminell'a 4u.gif
O kaip Jus pirmajame torte pritvirtinote rutuliukus,kad jie taip solidziai atrodo?Jei teisingai suprantu,tai jie daryti su moldu?
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2013 05 06, 20:58)
feminell'a 4u.gif
O kaip Jus pirmajame torte pritvirtinote rutuliukus,kad jie taip solidziai atrodo?Jei teisingai suprantu,tai jie daryti su moldu?

Taip, teisingai supratote o pritvirtinau vandenuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 05, 22:38)
Vaje Vaje kiek groziu!!!! wub.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Nevute,paskutinis tortukas nerealaus ,pasakisko grozio!!! paskutiniam ir pirmam tortuke balta gele,gal galite uzrodyti kaip ja padaryti?  ax.gif

Aciu smile.gif dariau bijuna is nuotraukos, tai jokio filmuko ar nuotrauku eigos kaip daryt neturiu smile.gif 4u.gif bet manau internete rastumet smile.gif kada prie progos galesiu nufotografuoti kaip darosi g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 06, 19:33)

grazus
Atsakyti
mergaiciukes, sakykit is ko butu galima padaryti pimpaliuka ant torto...na ji noreciau padaryti toki su akytem, sypsenele ir kad jis stowetu...ir noreciau ji mase apdengti...
Atsakyti
graziu tortu pridejot-saunuoles 4u.gif
QUOTE(akinukas @ 2013 05 07, 11:22)
mergaiciukes, sakykit is ko butu galima padaryti pimpaliuka ant torto...na ji noreciau padaryti toki su akytem, sypsenele ir kad jis stowetu...ir noreciau ji mase apdengti...

jei nedidelis galit is pastilazo, jei didesnis-is bulvytes mases ar kvieciu+sviestas (kondensuotas ar siaip kas dar pagal nora smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 07, 11:55)
graziu tortu pridejot-saunuoles  4u.gif

jei nedidelis galit is pastilazo, jei didesnis-is bulvytes mases ar kvieciu+sviestas (kondensuotas ar siaip kas dar pagal nora smile.gif )

Dar is tinginio galima biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau merginos, aš visai čia ne į temą klausimo noriu paklausti... o gal kai kam ir į tema g.gif Kaip suprantu, dauguma iš jūsų kepa tortus pagal užsakymus. Kaip sukatės, kai reikia torto šventei, kuri vyks kavinėje? Pagal naujus įstatymus, kavinės reikalauja čekio ar kažko panašaus...
Atsakyti
Noriu paklausti mamyčių: kokiais dažais dažote beze (kokios firmos ir kokios rūšies)? Ar nepasikeičia/nesugadina dažai beze skonio?
Atsakyti