Feminella kokio skersmens ir aukscio pirmi 2 tortukai. Man taip graziai ziurisi aukstesni Labai grazu aplamai viskas sioj temoj
QUOTE(JustDi @ 2013 05 06, 18:47)
Feminella kokio skersmens ir aukscio pirmi 2 tortukai. Man taip graziai ziurisi aukstesni Labai grazu aplamai viskas sioj temoj
Skersmuo 18cm o aukštis žinokit tiksliai nepamenu, bet apie 13-15cm kažkur. Man taip pat labai gražu, tačiau atsiliepimai, kad labai nepatogu valgyt. pati tai žinau, nes gabaliukas desertinėj lėkštutėj sunkiai telpa, bet jei bus žemas, bus patogu valgyt , bet grožį išgaut iš tokio jau bus sunku .
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 06, 17:59)
Skersmuo 18cm o aukštis žinokit tiksliai nepamenu, bet apie 13-15cm kažkur. Man taip pat labai gražu, tačiau atsiliepimai, kad labai nepatogu valgyt. pati tai žinau, nes gabaliukas desertinėj lėkštutėj sunkiai telpa, bet jei bus žemas, bus patogu valgyt , bet grožį išgaut iš tokio jau bus sunku .
Aciu
QUOTE(AAI @ 2013 05 06, 20:58)
feminell'a
O kaip Jus pirmajame torte pritvirtinote rutuliukus,kad jie taip solidziai atrodo?Jei teisingai suprantu,tai jie daryti su moldu?
O kaip Jus pirmajame torte pritvirtinote rutuliukus,kad jie taip solidziai atrodo?Jei teisingai suprantu,tai jie daryti su moldu?
Taip, teisingai supratote o pritvirtinau vandenuku
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 05, 22:38)
Vaje Vaje kiek groziu!!!!
Nevute,paskutinis tortukas nerealaus ,pasakisko grozio!!! paskutiniam ir pirmam tortuke balta gele,gal galite uzrodyti kaip ja padaryti?
Nevute,paskutinis tortukas nerealaus ,pasakisko grozio!!! paskutiniam ir pirmam tortuke balta gele,gal galite uzrodyti kaip ja padaryti?
Aciu dariau bijuna is nuotraukos, tai jokio filmuko ar nuotrauku eigos kaip daryt neturiu bet manau internete rastumet kada prie progos galesiu nufotografuoti kaip darosi
QUOTE(feminell'a @ 2013 05 06, 19:33)
grazus
graziu tortu pridejot-saunuoles
jei nedidelis galit is pastilazo, jei didesnis-is bulvytes mases ar kvieciu+sviestas (kondensuotas ar siaip kas dar pagal nora )
QUOTE(akinukas @ 2013 05 07, 11:22)
mergaiciukes, sakykit is ko butu galima padaryti pimpaliuka ant torto...na ji noreciau padaryti toki su akytem, sypsenele ir kad jis stowetu...ir noreciau ji mase apdengti...
jei nedidelis galit is pastilazo, jei didesnis-is bulvytes mases ar kvieciu+sviestas (kondensuotas ar siaip kas dar pagal nora )
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 07, 11:55)
graziu tortu pridejot-saunuoles
Dar is tinginio galima
Noriu paklausti mamyčių: kokiais dažais dažote beze (kokios firmos ir kokios rūšies)? Ar nepasikeičia/nesugadina dažai beze skonio?