Sveikos, facebooke keliant nuotraukas susidūriau su problema nesuprantu kodėl negaliu pridėti buvimo vietos prie nuotraukos kai paspaudžiu add location būna tik taip
O kai bandau surasti Vilnius nieko neišmeta ir rodo tik taip
Prie nuotraukos norėjau pridėti Vilnius Baltasis tiltas su nuoroda, bet kodėl man neduoda aš nežinau ką ne taip darau, prašau padėkite ir paaiškinkite, ačiū
Įstaigos Facebook'o paskyroje radau ižeidimą, kurį paliko lankytojas ne komentaruose, o užtagindamas žmogų. Ištryniau, bet nerandu kaip tą lankytoją pašalinti.
QUOTE(Visgi @ 2013 08 22, 17:38)
Kas ten per rodykle? Kur ji yra? Nepagaunu kampo
Laba diena,
Aš irgi prašau pagalbos, kad padėtumėt, gal kas žino, nes taip ir neradau ats šioj temoj. Aš taip pat per žioplumą netyčią išjungiau FB draugų veiklos juostą, kuri yra viršuj dešiniam lango kampe (rodoma stulpeliu žemyn): joje matosi ką draugai komentuoja, "laikina" ir t.t. Kaip galima ja atstatyti????? Man taip ji patogi būdavo...
Jeigu išjungi tą TIKSIUKĄ, įjungti nebėra kur ar aš nerandu.....
HELP!!
QUOTE(FoxLady @ 2013 08 22, 16:02)
Man irgi dingo tas tiksiukas kur rodydavo draugu aktyvuma, nebera tos rodyklytes, kaip ja susigrazinti?
Valioooo, susitvarkiau su tuo tiksiuku :-) paprasykit kad kas nors is draugu atsiustu jums kokia uzklausa, pvz zaidimo, man FB draugas atsiunte uzklausa ji pasirode virsuj desiniam kampe, o su uzklausa atsirado ir tiksiukas :-)
Ateinu ir aš su pagalbos prašymu nežinau kas darosi,bet mane visada rodo prisijungusia draugai rašo,kad ir naktį ir dienom,kai manęs net namie nėra ir pc išjungtas. Išjungiu pokalbius,kad būčiau pastoviai offline,bet vos peržiūrėjus kitas svetaines ir vėl įsijungus FB,mane vėl rodo online,na ta prasme,nebe išsisaugo offline rėžimas pastoviai,kaip būdavo,kad nustatai ir viskas,neturi maigyt pastoviai atėjus,kad vėl atjungt
Gal kuri žinot,kodėl mane visad rodo prisijungusią,net kai pc išjungtas? Telefone nenaudoju FB,negali būt,kad iš ten pajungia. Ačiū,kas padės
Gal kuri žinot,kodėl mane visad rodo prisijungusią,net kai pc išjungtas? Telefone nenaudoju FB,negali būt,kad iš ten pajungia. Ačiū,kas padės
Sveikos,
Gal gali kas patarti, nes pati niekaip nerandu, kaip feisbuke, iš savo pačios profilio, skyriaus APIE, Kontaktinė informacija, pašalinti, ar bent jau paslėpti nuorodą: "facebook" http://facebook.com/agne.jolt
Spaudžiant redaguoti, redagavimo lange, kur galima keisti/slėpti emailus, telefonus ir panašiai išvis nėra tokio įrašo, kurį vis tik rodo visiems, kas užeina ant mano profilio skyriaus "Apie". Kažkaip tai panaikinti tikriausiai galima, nes pas daugelį vartotojų nėra tokios informacijos.
Ačiū labai iš anksto
Gal gali kas patarti, nes pati niekaip nerandu, kaip feisbuke, iš savo pačios profilio, skyriaus APIE, Kontaktinė informacija, pašalinti, ar bent jau paslėpti nuorodą: "facebook" http://facebook.com/agne.jolt
Spaudžiant redaguoti, redagavimo lange, kur galima keisti/slėpti emailus, telefonus ir panašiai išvis nėra tokio įrašo, kurį vis tik rodo visiems, kas užeina ant mano profilio skyriaus "Apie". Kažkaip tai panaikinti tikriausiai galima, nes pas daugelį vartotojų nėra tokios informacijos.
Ačiū labai iš anksto
QUOTE(tKristute @ 2013 09 05, 19:02)
Valioooo, susitvarkiau su tuo tiksiuku :-) paprasykit kad kas nors is draugu atsiustu jums kokia uzklausa, pvz zaidimo, man FB draugas atsiunte uzklausa ji pasirode virsuj desiniam kampe, o su uzklausa atsirado ir tiksiukas :-)
Aš irgi seniai noriu susigražinti tiksiuką, bet niekaip nepavyksta. Ir su užklausomis man nepasiteisino.
sveikos, visažinės turiu problemą. na gal iš pradžių... savo CP, kuriame buvo visi mano vaizdo įrašai ir nuotraukos atidaviau perinstaliuoti, kadangi žinau, kad instaliuojant kompiuterį, informacija esanti D diske išlieka, aš sau reikalingos informacijos niekur papildomai neįsirašiau ir viską praradau...
bet visa laimė, kad keletą nvaizdo įrašų esu įdėjusi į FB
o NELAIMĖ, kad net neįsivaizduoji kaip filmuotą medžiagą atsisiųsti į kompiuterį...
gal galite paaiškinti, kaip prieš kelis mėnesius į FB įkeltą video atsisiųsti į kompiuterį?
LABAI LABAI AČIŪ!!!!!!
bet visa laimė, kad keletą nvaizdo įrašų esu įdėjusi į FB
o NELAIMĖ, kad net neįsivaizduoji kaip filmuotą medžiagą atsisiųsti į kompiuterį...
gal galite paaiškinti, kaip prieš kelis mėnesius į FB įkeltą video atsisiųsti į kompiuterį?
LABAI LABAI AČIŪ!!!!!!
Kaip galima fb prisijungus, buti nematomu, nu kad nešviestu žales taškiukas?
SVEIKI, AR GALIMA ISJUNGTI ,KAD DRAUGAMS NEMESTU KA LAIKINU IR KOMENTUOJU?
Sveikos merginos,
reikia šiokios tokios pagalbos. bandžiau visur ieškoti tam facebooke, bet niekaip nerandu funkcijos, kad ne tik draugai galėtų spausti like ant mano nuotraukų. tarkim, padarau vieną arba kelias profilio nuotraukas PUBLIC ir draugų draugams ir šiaip visiems galima tik spausti dalintis, o pas kai kuriuos žmones esu mačiusi, kad galima spausti patinka ir dalintis.
gal kuri žino kaip įmanoma nusistatyti šitą dalyką, kad visi galėtų spausti patinka ant public padarytų foto?
reikia šiokios tokios pagalbos. bandžiau visur ieškoti tam facebooke, bet niekaip nerandu funkcijos, kad ne tik draugai galėtų spausti like ant mano nuotraukų. tarkim, padarau vieną arba kelias profilio nuotraukas PUBLIC ir draugų draugams ir šiaip visiems galima tik spausti dalintis, o pas kai kuriuos žmones esu mačiusi, kad galima spausti patinka ir dalintis.
gal kuri žino kaip įmanoma nusistatyti šitą dalyką, kad visi galėtų spausti patinka ant public padarytų foto?